Nyhetsbrev

Här presenterar vi våra nyhetsbrev från Destination Halmstad. Halmstads Teater, Halmstad Tourist Center och Golfhuvudstaden som är en del av Destination Halmstad. Vill du ha koll på läget är bästa tipset att prenumerera!

Våra nyhetsbrev

What's on Halmstad – tips på vad som händer i Halmstad

Varje månad skickar Halmstad Tourist Center ut nyhetsbrevet 'What's on' med tips på aktiviteter och evenemang i Halmstad kommande månad.

Halmstads Teater – föreställningar på gång

Ett nyhetsbrev för dig som vill veta vad som är på gång på Halmstads Teater Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Nyhetsbrevet skickas ut en gång i månaden med paus under sommaren.

Halmstads Teater – möten och konferens

Halmstads Teater Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. arrangeras både stora och små möten och konferenser. Nyhetsbrevet riktar sig till dig som är mötesbokare eller konferensdeltagare. Nyhetsbrevet skickas ut en gång i månaden med paus under sommaren.

Golfhuvudstaden – tips och erbjudande

Ta del av erbjudanden och tips från Golfhuvudstaden Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Nyhetsbrevet skickas ut minst en gång i månaden.

Till besöksnäringen – nyheter om och för besöksnäringen

Nyhetsbrev för dig som verkar inom Halmstads besöksnäring. Nyhetsbrevet innehåller bland annat vad som är på gång i näringen, inbjudningar till besöksnäringsträffar, gästnattsstatistik. Nyhetsbrevet skickas ut cirka varannan månad med varierat innehåll.