Evenemangskalender

Här hittar du alla evenemang som kommer till Halmstads Teater. På destinationhalmstad.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du se hela Halmstads utbud.

Evenemang och Covid-19

Sen den 29 september 2021 kan nöjesanläggningar åter öppna upp med sin fulla kapacitet. Vi ser fram emot ditt besök och att Halmstads Teater åter sprudlar av liv och skratt. Vi uppmanar dig ändå att fortsätta vidta vissa försiktighetsåtgärder för att alla ska känna sig trygga inför sitt besök hos oss. Du som ännu inte är vaccinerad rekommenderar Folkhälsomyndigheten fortfarande några extra restriktioner för.

Titta in på vår sida med information gällande Covid-19 för att se vilka åtgärder vi fortsätter ha på Halmstads Teater för att du ska känna dig trygg under ditt besök. På samma sida berättar vi även vad vi har gjort under nedstängningen samt vad som gäller vid ett eventuellt flyttat eller inställt evenemang. Välkommen till Halmstads Teater.

Frågor?

Till dig som köpt biljett till någon av våra föreställningar kommer information gå ut via mejl eller telefon för vad som gäller om din föreställning ställs in eller flyttas. Alla frågor kring föreställningar maila info@tourist.halmstad.se om du är privatperson och info@halmstadsteater.se om du är arrangör.

Ny evenemangskalender

Vi arbetar med en ny evenemangskalender. Fram tills att den nya visningen är klar kommer vi att visa alla evenemang på halmstad.cruncho.colänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster där du även kan se fler evenemang och aktiviteter runt om i hela Halmstad.

Chalmerspexet
Babblarna
Jakob Hellman

Jakob Hellmanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

17 november 2021

Carl Stanley

Carl Stanley – Akta huet

4 mars 2022 (mer info kommer)

The Legends

The Legends – Movie & TV Speciallänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

29 oktober 2022 (Flyttad från 13 november 2021)

Bee gees

The Music of Bee Gees – Stayin´ Alivelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

24 november 2022 (Flyttad från 11 november 2021)