Möte mitt i Halmstad

Mitt i Halmstad, nära Nissan, hittar du Halmstads Teater. En härlig plats för både fysiska, digitala och hybrida möten. Hos oss står alltid människan och värdskapet i fokus.

Se hur Halmstads Teater hjälper dig till ett lyckat möte

Vårt cityläge ger mer

Här är det nära till allt. Det centrala läget gör det enkelt och tidseffektivt att arrangera ditt möte på Halmstads Teater. Här kan du göra mer av ditt möte genom ett besök i Halmstad city med hela utbudet av hotell, restauranger, spa och shopping. En promenad bort finns havet, parker, Halmstad slott, Galgbergets bokskogar och museum.

Det är lätt att ta sig hit. Du har endast en kort promenad till och från buss- och centralstationen. Halmstad City Airport finns bara 15 minuters bilresa bort. Parkeringar och parkeringshus ligger nära. Och stadsbussar stannar precis utanför dörrarna.

Fysiskt, digitalt eller hybridmöte

På Halmstads Teater möjliggör vi alla typer av möten. Vi omvandlar dina unika mötesbehov till verklighet. Hos oss är både det lilla styrelsemötet och den stora kongressen med galamiddag välkommet. Kombinera ditt fysiska möte med en digital sändning – så kallat hybridmöte. Eller gör en ren livesändning från vår studio. Varför inte avsluta mötesdagen med en show, stand up eller föreställning på Halmstads Teater?