Möte mitt i Halmstad

Mitt i Halmstad, nära Nissan, hittar du Halmstads Teater. En härlig plats för möten. Funkisdesignen från 1950-talet och den rikliga konstutsmyckningen i huset skapar en speciell atmosfär. Vad som också ger atmosfär är alla artister som passerat revy på teatern.

På Halmstads Teater kan du ha både fysiska och digitala möten. Oavsett vad du väljer ska du veta att hos oss står alltid människan och värdskapet i fokus.

Vårt cityläge ger mer

Här är det nära till allt. Det centrala läget - mitt i centrum - gör det enkelt och tidseffektivt att arrangera ditt möte på Halmstads Teater. Du har nära till hela citys utbud av hotell, restauranger och shopping.

Det är lätt att ta sig hit. Du har endast en kort promenad till och från buss- och centralstationen. Halmstad City Airport finns bara 15 minuters bilresa bort. Parkeringar och parkeringshus ligger nära. Och stadsbussar stannar precis utanför dörrarna. Det går dessutom en färjelinje mellan Halmstad och Grenå.

Stort, litet eller digitalt möte

På Halmstads Teater skapar vi möten för människor och för alla sinnen. Vi har lokaler som fungerar oavsett om gäller ett styrelsemöte eller en kongress. Här går det också fint att arrangera kundevent och mässor.

Vill du sända digitala möten är Studio Festsalen en utmärkt plats. Där har du tillgång till ljud, ljus och teknik som ger det där lilla extra. Det går också att kombinera en digital sändning med ett fysiskt möte – vi kallar det för Hybridmöte.

Kontakt

Vi bjuder på engagemang, erfarenhet och personligt bemötande hela vägen från planering till genomförande. Hör gärna av dig för en personlig visning av lokalerna och Studio Festsalen.

Tillsammans hittar vi bästa lösningen för ditt möte.

Skicka en förfrågan via vårt bokningsformulär, ring oss på 035‑13 73 90 eller mejla till konferens@halmstadsteater.se

Besök Halmstads Teater digitalt i 3D

Ta en rundtur genom Halmstads Teaters huvudentre, upp i foajen och vidare in i Stora salongen. Eller ta en tur genom våra möteslokaler.