Lunchteater

Att gå på lunchteater ger energi och glädje. Du kan göra det tillsammans med dina vänner eller arbetskamrater. Eller varför inte bjuda in till en extra minnesvärd affärslunch! Men vad är egentligen lunchteater för något?

Svaret är att det helt enkelt är en lunch som du kombinerar med underhållning. Vi dukar upp en god lunch på svenska och närproducerade råvaror i Festsalen på Halmstads Teater. När du hunnit äta och prata en stund med ditt bordssällskap sätter föreställningen igång. Det är gott och väldigt trevligt! Känn dig varmt välkommen till en lunchupplevelse utöver det vanliga.

I vår erbjuder vi tre tillfällen med lunchteater. Passa på att boka din plats!

Vårens program 2020

På grund av den rådande situationen kring Corona-19 kommer lunchteatern 123 Schtunk och Marta Parkman att ställas in och flyttas till hösten 2020. Då nytt datum ännu inte är bestämt återköpes alla sålda biljetter (exklusive serviceavgift). Sisita dagen för återbetalning är den 25 april. Välkommen tillbaka till höstens lunchteatrar.

Marta Parkman

26 mars, Marta Parkman – jazz å jag, INSTÄLLT

Planeras att spelas hösten 2020

Att vara som alla andra eller gå sin egen väg? Denna förställning handlar om ett missbruk, av ett kanske inte så skadligt slag. Visst har det funnits dem som jämfört jazz och swing musik med kokain och opium, men vem bestämmer vad som kan klassas som en missbruk och inte? Ja, ska vi verkligen alltid passa in i normen och spela efter noter? En terapeutisk och musikalisk resa genom 40-talets musikskatt där igenkänningsfaktorn är stor men också risken att sätta kaffet i halsen. Musik av Povel Ramel, Peder Olrog med flera.

123 Schtunk

23 april kl 11.30,123 Schtunk – Världen är en scen INSTÄLLT

Planeras att spelas hösten 2020

Det bästa av och med 123 Schtunk - Lunchteaterversionen! Under många år har publiken skrattat och gråtit åt och med 1 2 3 Schtunks oefterhärmliga teaterclowner. Vi har sett dem vända ut och in på såväl Shakespeares och Strindbergs som Vilhelm Mobergs verk. Klassiker som ”Romeo och Julia”, ”Hemsöborna”, ”Ett Drömspel” och ”Raskens” har fått många nya tonfall och infallsvinklar i clownernas tolkningar. Som vanligt utlovas massa skratt!

Närbild på dukning och mat

Foto: Anders Sällström

Om Halmstads Lunchteater

Stolarna som är vända med ryggen mot scen kan vändas mot scen när föreställningen börjar.

Tid

Klockan 11.30 – 13.00 utvalda dagar.

Plats

Festsalen, Halmstads Teater.

Biljetter

Bokningen stänger två dagar innan föreställning. Förbetalda och förbokade biljetter ska vara uthämtade hos biljettombud senast två dagar innan föreställningen.

Sista minuten

Du kan chansa på att det finns biljetter kvar. E-posta i så fall info@halmstad.se senast två dagar före föreställningen. Sedan är det bara att hoppas på ett positivt svar.

Meny

Den goda maten står Bistro Jarlen för, de sponsrar dessutom med dessert. Aktuell meny finns under respektive föreställning.

Specialkost

Självklart löser vi det. Bara du anger specialkost och allergier i samband med biljettbokningen.

Lunchteatern är ett samarrangemang

Halmstads Lunchteater är ett samarrangemang mellan Riksteatern Hallandlänk till annan webbplats, Destination Halmstadlänk till annan webbplats och Halmstads Riksteaterföreninglänk till annan webbplats.