Teaterklubben

Liten scen, stor upplevelse! De senaste åren har Halmstad tappat många mindre scener och våra lokala förmågor och artister har gått miste om speltillfällen. Vi är därför glada att äntligen kunna presentera Teaterklubben; Halmstads nya scen för klubbgig.

En möjlighet för lokala, regionala och internationella artister att synas på samma scen. Programmet består bland annat av exklusiva och intima spelningar med lokala band, stand up-kvällar och större akter. Vi ses på Teaterklubben i Festsalen på Halmstads Teater!

Vilka artister kommer?

Du köper dina biljetter hos Halmstads Tourist Center Länk till annan webbplats. eller online via Ticketmaster.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Antalet platser är begränsade per föreställning, så vänta inte för länge med att säkra din biljett!

Höstens program kommer inom kort.

Inför en föreställning på teaterklubben

Servering

Festsalen möbleras olika beroende på vilken typ av föreställning som spelas. Dörrarna och serveringen öppnar upp en timme innan föreställningen börjar. Serveringen är även öppen en timme efter föreställningen samt under eventuell paus. Under föreställningen är serveringen stängd.

Det senaste om Teaterklubben

Prenumerera på Halmstads Teaters nyhetsbrev om evenemang för att få senaste infon om Teaterklubben.