Logotyp för Halmstads teater
Undermeny Möteslokaler Mötespaket Gör mer av ditt möte
Möten

Arrangera ditt möte i city

Centralt läge och mervärden som atmosfär, konst och kultur, är bara några av fördelarna. Kapacitet är tio till 900 mötesdeltagare.

Boka ditt nästa styrelsemöte, konferens, kick-off, avdelningsmöte, mingel, mässa, kundevent. Eller den riktigt stora kongressen, med exklusiv middag. Det finns inga gränser på mötesformer. Vi har erfarenhet som spelar roll och tillsammans med ett varmt värdskap, modern teknik, variationsrik mat med kvalitet blir det enkelt. Med husets möjligheter till mervärden i form av ett stort utbud kulturella upplevelser och föreställningar året om, säkerställer vi att du kan få ut det lilla extra av mötet. Ni möts alltid av en konferensvärd vid dörren, och med alla oss som jobbar här ser vi till att ni får en trevlig mötesdag. Personlig service och bemötande är vår devis. Välkomna.

Teaterns centrala läge med några minuters promenad till och från järnvägsstation och bussterminal, tio minuters buss- eller bilfärd från Halmstad City Airport och E6an utanför, gör det enkelt att mötas mitt i stan. För logi, finns fem av stadens största hotell runt knuten.

Mötesbokare? Ladda hem vår mötesbroschyr genom att klicka på bilden till höger.

Kontakt

Åsa Nilsson ansvarig möten och event
035-13 73 90 eller konferens@halmstadsteater.se

 

Besök Halmstads Teater digitalt i 3D

Ta en rundtur genom möteslokaler, eller genom huvudentrén, upp i foajén och vidare in i Stora salongen. .

Gå en rundtur i foajén och Stora slaongen - 3d.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Gå en rundtur i våra möteslokaler - 3dlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Skicka bokningsförfrågan

 


Kontaktuppgifter * (obligatorisk)
Kontaktuppgifter