Logotyp för Halmstads teater
Undermeny Lokaler Mötespaket Upplevelsepaket
Dramatiska möten

Boka konferens, kickoff och möte i centrala Halmstad

Skicka en bokningsförfrågan

Här står människan, värdskap och kultur i fokus. Designen från 50-talet och den rika konsten i huset skapar atmosfär och ger er som mötessällskap en kreativ och energifylld miljö att mötas i.

Centralt läge

Det centrala läge gör det både enkelt och tidseffektivt att arrangera och delta på Halmstads Teater. Närheten skapar ett brett utbud av kommunikationer för inresande deltagare. Du når buss- och järnvägsstationen med fem minuters promenad och Halmstad city Airport och E6an med en tio minuters bilresa. Bilen parkeras enkelt och tryggt i parkeringshuset Gamle tull på Kungsgatan intill teaterhuset. Halmstad City skapar ett brett utbud av nöje, restauranger, shopping och sex närliggande hotell på promenadavstånd.

Maxkapacitet 900 deltagare

Vi skapar möten för människor och för alla sinnen, i alla mötesformer. Från den lilla konferensen och styrelsemötet till den stora kickoffen eller kongressen. Vi brinner för specialevent som middagar, mässor och produktlanseringar och vi står för engagemang, erfarenhet, personligt bemötande hela vägen genom planering och genomförande. Välkomna. Ta en rundtur i 3d genom våra möteslokalerlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller genom huvudentrén, upp i foajén och vidare in i Stora salongenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Eller ring oss och boka en personlig visning. Vi välkomnar både det lilla och det stora mötet, med en maxkapacitet på 900 personer.

Människor sitter på föreläsning

Foto: Anna Reljanovic

Svart

Mötespaket

Med mötespaket får du som mötesbokare allt i ett pris per person. Det ger dig en flexibel mötespeng, där du betalar för antalet anmälda deltagare. Du väljer mellan hel- och halvdagsmöte, frukost- eller kvällsmöte. Det är enkelt att jämföra med andra, och enkelt att räkna på.

Boka mötespaket 

Två män utklädda till vetenskapsman och soldat

Upplevelsepaket

Hos oss kan du komplettera din mötesbokning med ett upplevelsepaket med allt från smaker till konst och historia. Välj ett av våra färdiga paket eller kontakta oss för att skräddarsy vad som passar just ert upplägg.

Se alla våra upplevelsepaket

Ljus på bord

Lokaler

Med sju väldigt olika möteslokaler med maxkapacitet 900 deltgare matchar vi enkelt lokal mot mötets syfte och behov av upplägg. Alla möteslokaler har teknik med ljud och bild av högsta kvalitet. Med kunnig teknisk personal, ett varmt konferensvärdskap och god mat är förutsättningarna de absolut bästa. Vatten, kolsyrat och stilla finns i anslutning till alla lokaler.

Se alla våra lokaler

Ladda hem vår mötesbroschyrPDF och läs mer om Halmstads Teater som mötesanläggning

Kontakt

Åsa Nilsson ansvarig möten och event
035-13 73 90 eller konferens@halmstadsteater.se