Logotyp för Halmstads teater
Undermeny Möteslokaler Mat och dryck Gör mer av ditt möte Förfrågan
Möten

Arrangera ditt möte i city

Som mötesanläggning levererar Teatern ett mervärde i form av atmosfär, konst, kultur, en bredd av föreställningar året om, det centrala läget med förbindelser och Halmstad City. Vår kapacitet är tio till 900 mötesdeltagare.

Boka ditt styrelsemöte, konferens, kick-off, avdelnings- eller utvecklingsmöte, mingel, produktlansering, mässa, årsstämma, kundevent eller din riktigt stora kongress med exklusiv middag. Det finns inga gränser på mötesformer.

Vi har erfarenhet som spelar roll och tillsammans med ett varmt värdskap, modern teknik, variationsrik mat med kvalitet och tillsammans med ett stort utbud av kulturella upplevelser, säkerställer vi att du får ut det mesta av mötet. Du möts alltid av en konferensvärd vid dörren, och med alla oss som jobbar i huset ser vi till att ni får en trevlig mötesdag.

Teaterns centrala läge, med några minuters promenad från järnvägsstation och bussterminal, tio minuters buss- eller bilfärd från Halmstad City Airport och E6an utanför, gör det enkelt att mötas här. Hela Halmstad city och fem av stadens största hotell finns runt knuten.

Mötesbokare? Ladda hem vår mötesbroschyr genom att klicka på bilden till höger.

Kontakt

Åsa Nilsson mötes- och eventansvarig
035-13 73 90 eller konferens@halmstadsteater.se

 

Besök Halmstads Teater digitalt i 3d

Ta en rundtur genom Halmstads Teaters huvudentre, upp i foajen och vidare in i Stora salongen. Eller ta en tur genom våra möteslokaler.

Gå en rundtur i foajén och Stora slaongen - 3d.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Gå en rundtur i våra möteslokaler - 3dlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Skicka bokningsförfrågan

 


Kontaktuppgifter * (obligatorisk)
Kontaktuppgifter