Tid att njuta

Att besöka en teater är som att kliva in i en annan värld. Här finns utrymme för nya upplevelser och intryck. Kom gärna i god tid så att du och ditt sällskap i lugn och ro kan ta något gott att dricka i Teaterbaren, mingla runt och njuta av den unika konst som finns här på Halmstads Teater. Entrédörrarna öppnar en timme före föreställningen. Varmt välkommen!

När ska jag vara på plats?

Entrédörrarna öppnar en timme innan föreställningen, då är du hjärtligt välkommen. Senast 20 minuter innan föreställningen börjar bör du vara på plats så du hinner hänga in ditt ytterplagg i garderoben och hitta din sittplats i tid.

Njut av mat och dryck innan föreställningen

Teaterbaren öppnar en timme innan föreställningen. Passa på att ta något gott att dricka, och kanske något litet gott tilltugg till det. Vill du äta på restaurang kan vi tipsa om att Bistro Jarlenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster ligger vägg i vägg med Halmstads Teater.

Dessutom finns det gott om trevliga restauranger på gångavstånd till teatern. Utbudet är brett; sushi, thai, fine dining, husmanskost, italienskt, pizza, hamburgare och mycket mer. Restaurangtips för alla smaker hittar du hittar du i restauranglistan nedan och på destinationhalmstad.se.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Restauranglista

Listan nedan hämtas från Google My Business och visar restauranger med ett avstånd på max 1000 meter från Halmstads Teater.

Restauranger I Halmstad

1 omdömen

Thai by Thai

$$

338 omdömen

Folkparksgrillen

$$

132 omdömen

Thai-Wok i Halmstad HB

85 omdömen

Indian Zayka Halmstad

23 omdömen

Restaurang Lai-Thai Halmstad

$

96 omdömen

Umai Take Away express

295 omdömen

il grillo - wine & tales

109 omdömen

2 Våningen by Christofer Bengtsson

59 omdömen

Källarkrogen Vinyl

$$

284 omdömen

Halmstad Grill

46 omdömen

Pizzeria Capri

$$

432 omdömen

La Pizza

$$

212 omdömen

Guangdong House

177 omdömen

Spis & Deli

$$$

126 omdömen

Restaurang Västergök Utblicken i Halmstad AB

$$

250 omdömen

Svarta Örnshuset

$$

161 omdömen

Gastro grön

58 omdömen

Umai Sushi

$$

500 omdömen

Pinchos

$$

858 omdömen

Gå en konstrunda på teatern

Halmstads Teater är rikt utsmyckad med konst. Det berömda konsnärskollektivet Halmstadgruppen introducerade surrealismen i Sverige. Hos oss kan du se flera av deras unika verk, dessutom specialgjorda för teatern. Låt blicken vandra utmed väggarna och lyft den mot taket. Njut!