Djungelboken - The Musical

  • Barn och familj
lördag 4 november 2023, 12.00–14.20
Halmstads Teater

Djungelboken - The Musical.  

Dröse & Norberg, hela Sveriges familjemusikalproducenter bjuder upp till ett riktigt djungeläventyr! Den 11 februari 2023 har nämligen publiksuccén Djungelboken – The Musical nypremiär. Den spelas i Stockholm på Göta Lejon och på en omfattande Sverigeturné under våren och hösten 2023.  

Sean Banan i nytt skal gör debut på musikalscenen ! Han är älskad av barn, har stått på scenen i Melodifestivalen, släppt flera album och fått svenska folket att sjunga ”skaka rumpa”. Man kan säga att han har svart bälte i underhållning, men att stå på musikalscenen är helt nytt för Sina Samadi, mer känd som artisten Sean Banan. I februari är det nypremiär för Djungelboken The Musical och Sean Banan skall spela Kung Gibbon, som är en av huvudrollerna och en variant av figuren King Louie.  

Så varför inte bryta vardagstristessen och ta med hela familjen ut i den vilda och exotiska Indiska djungeln, för att där möta de klassiska figurerna Baloo, Bagheera, Kaa och den fruktade Shere Kahn. Med sedvanlig energi tar sig Dröse & Norberg an denna legendariska berättelse och tolkar den på sitt personliga sätt med hjälp av humor, fantastisk djungelmusik och en sanslöst begåvad ensemble. En föreställning för hela människofamiljen helt enkelt. På scenen upplever du livs levande musikalartister, en hög med komiker och en hel hord av begåvade barnskådespelare och ackrobater.  

Djungelboken – The Musical. Ett helt galet djungeläventyr. Välj grönt 2023 – Välj ett djungeläventyr!  

Medverkande: Sean Banan,Anna Norberg,Mats Genfors, Einar Alvarado Lönberg, Elvis Ral Lustig, Fredrik Lexfors, Maja Söderström, Stella Klingberg, Andreas Andersson, Anna-Lilll Karlberg, Daniel Sorange, Christian Arnold, Ellen Lindström,Carl Fredric Bengtsson,Tuvalisa Nilsson, Einar Hugo Strömberg, Erna Landefjord  

Samt ensemble/ akrobater barnskådespelare: Mathilda Karbeus ,Hedvig Karbeus, Malva Petersson Ljungberg, Emilia Ähdel, Kayla Mirambo, EmiliaTjernström   

Djungelboken - The Musical produceras av produktionsbolaget Dröse&Norberg. 

Tidigare familjemusikaler: Snövit – The Musical, Äventyret Aladdin, Robin Hood – The Musical, Trollkarlen från Oz – The Musical.   

Manus/Regi/Koreografi: Robert Dröse 

Musik: Martin Landh Musik Theo Dröse,Matilda Winberg 

Scenografi: Erik Fredriksson 

Ljusdesign : Palle Palmé 

Kostymdesign:Wilberth Gonzalez 

Kostym assistent/ 

Gamarnas kostym: Lucia Briones 

Mask & Peruk design: Johanna Lysdahl & Wilberth Gonzalez 

Producent: Anna Norberg 

Föreställningen är: 2,20 timmar inkl. paus 

Ålder: 3–100 år  

För mer info: www.drosenorberg.se  

Biljetter Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se 

Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00. Ledsagare går fritt. 

Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00. 

Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.

Kontakt och plats

Plats: Halmstads Teater
Arrangör: Dröse & Norberg

Datum och tid

  • lördag 4 november 2023, 12.00–14.20