Service på plats

Hur ser logerna ut? Och hur funkar det med logecatering? Var bor man? Finns restauranger i närheten? Vad hinner jag i se i Halmstad? Vilket nummer är det till taxi? Här får du svar på detta och lite till.

Coronas påverkan

Vi på Halmstads Teater följer och anpassar oss efter myndigheternas råd och restriktioner gällande Corona, Covid-19. Det innebär ett maxantal på 50 personer när det gäller fysiska sammankomster. Skulle det komma nya riktlinjer kommer vi att uppdatera informationen på Halmstads Teaters coronasida.

Våra loger och green room

På Halmstads Teater finns sju loger och ett green room med ett pentry i anslutning till Stora salongen. Vi vill att du som gästande artist och din crew ska trivas hos oss. Därför har vi påbörjat en uppfräschning av lokalerna.

I steg ett har vi skapat ett mysigt green room där ni kan koppla av före och efter föreställningen. Här finns också ett pentry med kylskåp och mikro. Målet är att när vi är klara med all uppfräschning ska ha skapat något som ger både intryck och avtryck. Att du ska kunna känna att du är viktig för oss. Att du ska trivas. Och att du vill komma tillbaka.

Separata green room finns även till Festsalen och Figarosalen.

Soffa och bord i green room

Green room till Stora salongen

Mat och dryck i logen

Vill du ha hjälp med logecatering e-postar du direkt till info@halmstadsteater.se senast en månad före ditt evenemang. Det är helt okej att ta med sig egen catering om så önskas.

Vi har alkoholtillstånd som gäller i hela huset vilket innebär att du inte får ta med dig egen alkohol. Har du frågor vänligen kontakta info@halmstadsteater.se.

För tips kring restauranger nära teatern se vår sida om Mat och dryck under Inför ditt besök.

Handla nära

Matbutiker

Till Coop Gamletull är det cirka 400 meter, vilket tar knappt fem minuters promenad från Halmstads Teater. Affären har öppet 07.00–23.00 alla dagar i veckan. Det tar drygt sex minuter att gå de 500 meterna till Hemköp i city på Köpmansgatan. Affären har öppet 07.00–22.00 alla dagar i veckan.

Bageri och konditori

Två bageri ligger ett stenkast från Halmstads Teater. På Fredsgatan 8, 100 meter från Halmstads Teater, ligger Paulssons Konditorilänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Här kan du köpa allt från kakor, tårtor och bröd till sallader och färdigabredda frallor. Även på Östras brödlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, på Skansgatan 5 cirka 100 meter från Halmstads Teater, kan du köpa kakor, bröd, tårtor, sallader med mera. Här kan du även köpa pålägg separat.

Blommor

Handplockat Blommor & Små Tinglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster ligger på Kungsgatan 20, snett emot Halmstads Teater. Här kan du få hjälp med proffsiga blomsterarrangemang och bud.

Mer shopping

Halmstads Teater ligger ett stenkast från Halmstad Citylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Med tillgång till ett varierat shoppingutbud. Utöver city finns även Hallarna, Flygstaden och Stenalyckan. På destinationhalmstad.se hittar du flera shoppingtips.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Butikslista

Listan nedan hämtas från Google My Business och visar butiker och affärer med ett avstånd på max 500 meter från Halmstads Teater.

Life

5 omdömen

Tinzimara

11 omdömen

Tidlöst i Halmstad AB

39 omdömen

Butik Paletti

7 omdömen

QC Trädgårdsexperten STS Butiken Halmstad

52 omdömen

Sportringen Halmstad City

12 omdömen

Life Halmstad

3 omdömen

Dimoda

11 omdömen

Accent

5 omdömen

Butterick's

18 omdömen

MarQet Halmstad, Hallarna

13 omdömen

Mood AB

0 omdömen

Köpmansgården AB

34 omdömen

GANT

22 omdömen

Twilfit

12 omdömen

Triumph Halmstad

0 omdömen

Naturkompaniet Halmstad

106 omdömen

Hälsoboden i Halmstad AB

0 omdömen

Lagerhaus

67 omdömen

Simsalabim AB

17 omdömen

Hitta hit, taxi och kollektivtrafik

Vi har samlat tips om parkering, kontaktuppgifter till taxi, hur du lättast hittar till Halmstads Teater med mera på sidan Hitta hit under Inför ditt besök.

Upptäck härliga Halmstad

Har du en stund över och vill lära känna mer av Halmstad har vi samlat ihop ett gäng fina tips. Titta in på destinationhalmstad.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.