Service på plats

Hur ser logerna ut? Och hur funkar det med logecatering? Var bor man? Finns det restauranger i närheten? Vad hinner jag se i Halmstad? Vilket nummer är det till taxi? Här får du svar på detta och lite till.

Våra loger och green room

Vi vill att du som gästande artist och din crew ska trivas hos oss. Därför har vi gett alla loger och greenroom en uppfräschning. Vi ville skapat något som ger både intryck och avtryck. Att du ska känna att du är viktig för oss. Att du ska trivas. Och att du vill komma tillbaka.

Till Stora salongen finns ett greenroom där du kan koppla av före och efter föreställningen. Här finns också ett pentry med kylskåp och mikro. Stora salongen har sju loger – alla med ett unikt intryck. Välj den loge som passar dig.

Till Figarosalen finns greenroom och två loger. Separata green room finns även till Festsalen.

Soffa och bord i green room

Green room till Stora salongen

Mat och dryck i logen

Vill du ha hjälp med logecatering e-postar du direkt till info@halmstadsteater.se senast en månad före ditt evenemang. Det är helt okej att ta med sig egen catering om så önskas.

Vi har alkoholtillstånd som gäller i hela huset vilket innebär att du inte får ta med dig egen alkohol. Har du frågor vänligen kontakta info@halmstadsteater.se.

För tips kring restauranger nära teatern se vår sida om Mat och dryck under Inför ditt besök.

Handla nära

Matbutiker

Till Coop Gamletull Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är det cirka 400 meter eller knappt fem minuters promenad från Halmstads Teater. Affären har vanligen öppet 07.00–23.00 alla dagar i veckan. Det tar drygt sex minuter att gå de 500 meterna till Hemköp i city Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. på Köpmansgatan. Affären har vanligen öppet 07.00–22.00 alla dagar i veckan.

Bageri och konditori

Två bageri ligger ett stenkast från Halmstads Teater. På Fredsgatan 8, 100 meter från Halmstads Teater, ligger Paulssons Konditori Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Här kan du köpa allt från kakor, tårtor och bröd till sallader och färdigabredda frallor. Även på Östras bröd Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., på Skansgatan 5 cirka 100 meter från Halmstads Teater, kan du köpa kakor, bröd, tårtor, sallader med mera. På Östras bröd kan du även köpa pålägg separat.

Blommor

Handplockat Blommor & Små Ting Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. ligger på Kungsgatan 20, snett emot Halmstads Teater. Här kan du få hjälp med proffsiga blomsterarrangemang och bud.

Mer shopping

Intill Halmstads teater finns en del små butiker och restauranger. Halmstads Teater ligger även ett stenkast från centrala Halmstad City Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Med tillgång till ett varierat shoppingutbud. Utöver city finns även Hallarna, Flygstaden och Stenalyckan. På destinationhalmstad.se hittar du flera shoppingtips. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Butikslista

Listan nedan hämtas från Google My Business och visar butiker och affärer med ett avstånd på max 500 meter från Halmstads Teater.

Tidlöst i Halmstad AB

56 omdömen

Butik Paletti

10 omdömen

Soda

1 omdömen

Lindex

22 omdömen

Busfrö nytt & bytt halmstad

123 omdömen

Åhléns

353 omdömen

Rut&Circle

0 omdömen

Rizzo

6 omdömen

Cubus Halmstad

14 omdömen

Underbara

0 omdömen

Lexington Company

0 omdömen

Evanette

0 omdömen

Köpmansgården

47 omdömen

Mood AB

1 omdömen

Annes Boutique - Tyger, Gardiner, Garner & Sytillbehör i Halmstad

20 omdömen

3Butiken Halmstad

8 omdömen

Nicco

18 omdömen

Hemtex

23 omdömen

Scorett Halmstad City

20 omdömen

Copenhagenluxe Halmstad

0 omdömen

Hitta hit, taxi och kollektivtrafik

Vi har samlat tips om parkering, kontaktuppgifter till taxi, hur du lättast hittar till Halmstads Teater med mera på sidan Hitta hit under Inför ditt besök.

Upptäck härliga Halmstad

Har du en stund över och vill lära känna mer av Halmstad har vi samlat ihop ett gäng fina tips. Titta in på destinationhalmstad.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Önskar du personliga tips? Inga problem. Halmstad Tourist Center Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. finns i Halmstads Teaters nedre foajé.