Logotyp för Halmstads teater
Undermeny Biljetter Evenemang
Bild på uppdukad festsal

Halmstads Lunchteater

Vad är egentligen lunchteater för något? Svaret är att det helt enkelt är en lunch som du kombinerar med underhållning. Det är alltså både gott och väldigt trevligt! I höst erbjuder vi tre tillfällen med lunchteater. Passa på att boka plats redan nu!

Att gå på lunchteater ger energi och glädje. Du kan gör det tillsammans med dina vänner eller arbetskamrater. Eller varför inte bjuda in till en extra minnesvärd affärslunch! Vi dukar upp en god lunch på svenska och närproducerade råvaror i Festsalen på Halmstads Teater. När du hunnit äta och prata en stund med ditt bordssällskap sätter föreställningen igång. Känn dig varmt välkommen till en lunchupplevelse utöver det vanliga.

Smokey Ring Sisters

17 oktober kl 11.30 Smoke Ring Sisters – That swing thing

Vi ber er kära publik att spänna fast säkerhetsbältena i denna tidsmaskin. Du kommer att dras i en virvlande fart med genom 1920-talets charleston och ragtime-era. Sedan körs det vidare genom krigsåren under 1930 och 40-talet med The Andrews Sisters i spetsen. Njut av välbehövliga varma latinobrisar, bara för att en stund senare snubbla rakt in i ett glödande dansgolv med lindy hop och swing och slutligen landa glamoröst i 1950-talets Las Vegas. Du möter Frank Sinatra, Glenn Miller, Etta James, Duke Ellington och såklart våra svenska stjärnor Monica Zetterlund, Alice Babs och många fler.

Meny: Pannbiff med Lök, Skysås och potatis. Vegetariskt alternativ finns.


Sanna Martin

21 november kl 11.30 Sanna Martin – Hon som kom före

Kvinnorna som banade väg och satte spår. Vad bär vi med oss från de som kom före, de vi beundrade och såg upp till på avstånd. Med sång, anekdoter och personliga reflektioner minns Sanna Martin några ledstjärnor som verkligen gjort avtryck - Margaretha Krook, Sonya Hedenbratt och Bette Midler.

Av och med: Sanna Martin
Vid pianot: Jazzlegenden Sven-Eric Dahlberg. Sanna Martin har varit en del av stora nöjessammanhang i Sverige under snart 25 år. Hon har setts i en mängd föreställningar, senast i musikalerna Ghost, Phantom of the Opera och Förklädet.

Men: Bakad fläsksida, rabarberchutney, rödkålssallad och hasselbackspotatis. Vegetariskt alternativ finns.

Mer information om föreställningen


Charad

13 december kl 11.30 Charad – 10 år med Charad

Charad är A capella-gruppen från Halmstad med det bästa den manliga världen har att erbjuda. Publiken bjuds på en energikick av musik och historier från de första 10 åren av Charads liv. Allt från starten hemma hos Ing-Mari Ek till konsert för Kungaparet, coachning av The Real Group och en inblick i vad framtiden har att erbjuda. Kom och fira 10 år med Charad!

Meny: Kycklingfilé med ugnsrostade rotfrukter. Vegetariskt alternativ finns.

Mer information om föreställningen

Om Halmstads Lunchteater


Tid: Kl.11.30 – 13.00
Plats: Festsalen, Halmstads Teater

Biljetter
Förbetalda och förbokade biljetter ska vara uthämtade hos biljettombud.
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00. Ledsagare betalar fullt pris.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.

För större företagsbokning kontakta: konferens@halmstadsteater.se.

Bistro Jarlen logga

Meny
Se aktuell meny under respektive föreställning.

Huvudrätten och efterrätten presenteras av Bistro Jarlen. länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterSom självklart använder närproducerade och svenska råvaror.

Samarrangemang
Halmstads Lunchteater är ett samarrangemang mellan Riksteatern Hallandlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Destination Halmstadlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Halmstads Riksteaterföreninglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.