After Beach

Fråga vem som helst, Halmstadbo eller besökare, så känner de sannerligen till after beachen på Solgårdenlänk till annan webbplats i Tylösand.

After beach på Solgården i Tylösand

På grund av Covid-19 kommer ingen After beach att genomföras i Tylösand under sommaren 2021. Istället kör de Sommarchill på Solgårdenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster med flera härliga livespelningar.

After beachen i Tylösand är en riktig klasssiker. Hit kommer tusentals gäster varje år för välsmakande drinkar och bra musik under soliga sommardagar. Solgården tillhör Hotel Tylösandlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och är placerad mellan sanddynerna och hotellet. Från sen eftermiddag varje dag, hela sommaren, är det fullt ös från då dagens after beach-band gör entré på scenen.

Vi kan rekommendera att du beger dig till Solgården i god tid. Varma sommardagar är det många personer på stranden och området fylls upp snabbt. När du väl är där så köp en svalkande drink i baren, dansa i publiken eller sitt och njut vid ett bord till musiken. Vill du ha lite extra lyxkänsla kan du boka ett VIP-bord på en av de vädersäkra terrasserna. Då får du utsikt över scenen, havet och alla människor som njuter av den fantastiska stämningen.

Ett annat tips är att sitta i sanddynerna precis utanför After Beachen. Du hör musiken tydligt och får en lite lugnare men minst lika skön atmosfär. Se till att ha med dig en picknickkorg – för när du väl är där, vill du inte gå därifrån.

After beach för barnfamiljer

För barn och vuxna med barnasinnet kvar kör Strandgården After beachlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster på barnens vis med populära barnsånger och besök av kända barnfigurer under sommaren.

After beach i city

I härliga Norre Katts park, med utsikt över Nissan, kan du på Rotundanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster vanligen njut av livemusik under hela sommaren. Programmet är gediget och varierat. Passa på att njuta av en god bit mat i den anrika paviljongen samtidigt som du njuter av underhållningen.

Mer bad och kustliv

Guldkorn

Mer av Halmstad