Deutsch
Dansk
English

Halmstad Wakepark

Det gamla stenbrottet i Grötvik har bytt skepnad och är sedan 2015 en av få kabelparker för wakeboard i Sverige. På Halmstad Wakepark kan du prova den snabbt växande brädsporten wakeboard, en kombination av vattenskidor och snowboard på vatten. 

Amfiteatern på Halmstad Wakepark

För den som behöver lite hjälp finns kunnig personal tillgänglig för tips och instruktioner, oavsett om du är nybörjare eller rutinerad åkare. Betala per åk, välj mellan dagspass och åkpass eller slå till på ett säsongskort för åkning hela säsongen. Och du, du behöver inte ta med dig någon utrustning, allt finns att hyra på plats.

Kortfattat, du som är på jakt efter en fartfylld aktivitet måste bara ta ett stopp här! Vågar du inte prova att stå på brädan själv är det nästan lika kul att vara en del av gemenskapen som åskådare.

Wakeparkåkare i Halmstad Wakepark

Natursköna Grötvik

Det finns mer att upptäcka i natursköna Grötvik. Granne med Halmstad Wakepark ligger bland annat den idylliska småbåtshamnen där du kan äta en god middag på Livbojen Mat & Bar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller bara slå dig ner i klipporna och njuta av utsikten. Promenera en bit av Prins Bertils stig eller ta dig upp på höjden ovanför Halmstad Wakepark för makalös vy över Kattegatt. Vid bra väder kan du se ända till Kullahalvön.

Mer sport och aktiviteter

Guldkorn

Mer av Halmstad