Deutsch
Dansk
English

Yoump är en stor sport- och nöjesarena där gravitationslagen har upphört att existera. Explore gravity och känn den totala rörelsefriheten i en lokal med trampoliner från vägg till vägg!

En perfekt aktivitet för att träna hopp och teknik för skate/parkour/snowboard/akrobatik eller bara uppleva total rörelseglädje med hela familjen. Här finns engagerad personal, duktiga instruktörer och en mängd roliga attraktioner.

Studsmattor med discobelysning

Foto: Yoump

Attraktioner för alla åldrar

Vad sägs om Slamdunk, basketkorgar ihop med trampoliner eller BattleBeam där du kan möta dina vänner i en gladiatorduell. Missa inte heller FreeJump, en öppen trampolinyta med över 30 stycken trampoliner i horisontellt plan eller med 45° vinkel och med olika höjdnivåer. Här finns extra långa trampoliner för dig som vill volta dig framåt och roliga hinder som gör att du kan få ett bra flow i din parkour.

Det bästa av allt är att det passar hela familjen. Så länge du har en någorlunda jämn puls och en frihetslängtan bortanför dina fysionomiska begränsningar. Här finns ingen åldersgräns och alla är välkomna att hoppa utifrån sin förmåga.

Cafe på Yoump

Foto. Yoump

Café

Fyll på med energi efter att du hoppat. I caféet finns bland annat surdegstoasts, frukt, slush, pannkakor, pizza och nybakade kanelbullar. Här finns även en mumsig italiensk mjukglass, i hela sju olika smaker.

Mer sport och aktiviteter

Guldkorn

Mer av Halmstad