Media

Här har vi samlat information kring presskontakter, pressmeddelanden, sociala medier och pressbilder. Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.

Frågor

Om Halmstad som besöksmål

Har du som journalist frågor om besöksmålet Halmstad? Hör av dig till vår presskontakt Åsa Elofsson.

Porträtt på Åsa Elofsson


Åsa Elofsson
Kommunikatör och presskontakt
Mobil: 070-60 19 467
E-post: asa.elofsson@halmstad.se

Om Destination Halmstads verksamhet

Vänligen skicka din fråga till vårt diarie destinationhalmstad@halmstad.se.

Större evenemang

Vid större evenemang har ofta evenemanget en egen presskontakt.

Pressmeddelanden

För att läsa pressmeddelanden och nyheter,länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster besök Destination Halmstads pressrum på MyNewsdesklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Där kan du även prenumerera på bolagets pressmeddelanden genom att klick på knappen 'Följ Destination Halmstad' inne i pressrummet. För att prenumerera på bolagets pressmeddelande krävs att du skapar en användare på MyNewsdesk.

Sociala medier och webbplatser

Destination Halmstad finns även i flera sociala medier. Vi har samlat en lista med bolagets alla webbplatser samt sociala medier.

Pressbildbank

Här finns nedladdningsbara bilder som är fria att användas i samband med artiklar med anknytning till Halmstad som destination och Halmstads kommun.

Bilderna får endast användas i redaktionellt syfte och fotografens namn ska uppges vid publicering. För användning i något annat sammanhang krävs tillstånd av berörd fotograf.

Pressbilder från Halmstads kommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster