Flygstaden handelsområde

Flygstaden är ett populärt handelsområde, som ligger i västra Halmstad nära stadens flygplats Halmstad City Airport Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Här hittar du flera olika butiker att shoppa i.

På Flygstaden erbjuds ett stort utbud av butiker med fokus på inredning, hus, bil, sport och fritid. Du hittar såklart även kläder och skor, elektronik och skönhetsprodukter här. Det är smidigt att åka hit med bilen då det finns rikligt med gratis parkeringsplatser nära ingångarna till butikerna. Har du ingen bil kan du enkelt cykla ut till Flygstaden på tio till femton minuter. En tur med bussen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. tar lika lång tid från centrum till Flygstaden.

Här finns också ett flertal nöjen och restauranger. Är du sugen på asiatiskt rekommenderar vi ett besök på Thai T4 Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Varför inte ta en golfrunda på Flygstaden Golfklubb, eller studsa runt i trampolinparken Yoump Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Mer shopping

Guldkorn

Mer av Halmstad