Deutsch
Dansk

Anmäl dig till våra nyhetsbrev

Här kan du anmäla dig till Destination Halmstads samtliga nyhetsbrev. Du kan välja att klicka i ett nyhetsbrev eller flera.

Halmstad Tourist Center
Halmstad Tourist Center

Halmstads Teater
Halmstads Teater


Golfhuvudstaden
Golfhuvudstaden

För besöksnäringen
För besöksnäringen

Ditt namn * (obligatorisk)
Ditt namnLagring av personuppgifter * (obligatorisk)
Lagring av personuppgifter

Våra nyhetsbrev

What's on Halmstad – tips på vad som händer i Halmstad 

Varje månad skickar Halmstad Tourist Center ut nyhetsbrevet 'What's on' med tips på aktiviteter och evenemang i Halmstad kommande månad. Bifogat finns alltid även en evenemangsfolder med tips på aktiviteter och evenemang för aktuell årstid.

Halmstads Teater – evenemang och föreställningar

Ett nyhetsbrev för dig som vill veta vad som är på gång på Halmstads Teater Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Nyhetsbrevet skickas ut en gång i månaden med paus under sommaren.

Halmstads Teater – möten och konferens

Halmstads Teater Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. arrangeras både stor och små möten och konferenser. Nyhetsbrevet riktar sig till dig som är mötesbokare eller konferensdeltagare. Nyhetsbrevet skickas ut en gång i månaden med paus under sommaren.

Golfhuvudstaden – tips och erbjudande

Ta del av erbjudanden och tips från Golfhuvudstaden. Nyhetsbrevet skickas ut cirka en gång i månaden.

Till besöksnäringen – nyheter om och för besöksnäringen

Nyhetsbrev för dig som verkar inom Halmstads besöksnäring. Nyhetsbrevet innehåller bland annat omvärldsspaningar, kampanjer som är på gång, information kring Strategi 2030, inbjudningar till nätverksträffar och utvecklingsblock, gästnattsstatistik, vad som är på gång i näringen med mera. Nyhetsbrevet skickas ut cirka varannan månad med varierat innehåll.

Mer inspiration och guider

Mer av Halmstad