Deutsch
Dansk

Ringenäs Golf, Hotell & Konferens

Ringenäs Golf, Hotell & Konferens ligger precis vid havet och har en enastående utsikt över Kattegatt. På anläggning finns 27 golfhål fördelat på tre olika slingor.

Golfspelare med havet som bakgrund

Foto: Per Nilsson

Med en obruten optimism och framåtanda har Ringenäs Golf, Hotell & Konferens i flera år arbetat hårt på att skapa en golfbana som inte bara utmanar spelaren utan också är en visuell delikatess med vackra linjer. Bunkerkanter och klipplinjer samverkar med vyerna över havet och gör golfrundan till ett nöje, oavsett score.

Vackraste vyerna över det glittrande havet och Tylön i fjärran finns på höjden där alla de tre slingorna avslutas. Två av de tre avslutningshålen spelas nedför mot greener som vaktas av vatten och det kittlar verkligen i maggropen medan bollen seglar ned mot sitt mål.

Flygbild över Ringenäs golfklubb

Foto: Per Nilsson

Mer än golf

På anläggningen finns också ett trevligt golfhotell Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. bestående av 24 rum, alla med havsutsikt och balkong/terrass. Tänk att få vakna upp och se ut över Sverige vackraste kust och bara ha 40 meter till första tee.

Under senare år har golklubben arbetar hårt för att erbjuda en levande anläggning året runt – detta med goda resultat. Idag är en av nio hålsslingorna öppen för spel i stort sett året runt och tack vare en populär golfrestaurang Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. som lockar såväl golfare som icke-golfare har en naturlig mötesplats skapats.

Allt är av hög standard. Förutom bana, hotell och restaurang finns det även fina konferensmöjligheter och andra aktiviteter att erbjuda som padel och bad i det närliggande havet.

Ringens golfbanas hotell

Foto: Per Nilsson

Mer av Halmstad