Logotyp för Halmstads teater

Scenarium - en fotokonstutställning

Utställningsperiod: 14 sep 2017 – 30 juni 2018

Halmstads Teater presenterar stolt den nationella fotokonstutställningen Scenarium! Här möter vi de båda välkända fotograferna Beata Bergström och Carl Bengtsson med var sin vision om scenen och dess skådespelare. Många av bilderna är från klassiska föreställningar från Stockholms teaterscener under 60- och 70-talet, men här finns också färska bilder från Kulturhuset Stockholm. Genom fotografernas bilder möter vi många väl kända och legendariska teaterpersonligheter. Följ med på en resa genom svensk teaterhistoria!

Plats: Halmstads Teater, Foajé
Ingång: Stora Entrén

Öppettider
Torsdagar kl.15.00-17.30
Lördagar kl.15.00-17.30

Utställningen är också öppen en timme före aktuell föreställning på Halmstads Teater. Utställningen är också alltid öppen för konferensgäster till Teatern.

Offentlig guidad visning
Torsdagar kl.17.30
Lördagar kl.17.30

Guidad visning ingår i entréavgiften och tar ca 1 timme. Vi har begränsat antal platser (30 personer) till våra visningar och rekommenderar därför förköp av biljett. Läs mer under Entrébiljett nedan.

Observera att de offentliga visningarna inte är till för större grupper. Om du vill komma med en grupp på fler än 10 personer, vänligen boka egen visning. Mer information nedan.

Bibi Andersson


Entrébiljett
Entréavgift: 70 kr/person*

Entrébiljett köper du på plats eller genom förköp på Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. För att vara säker på att du får plats på guidad visning kl.17.30 rekommenderar vi förköp. Barn och ungdomar under 20 år har fri entré.

Notera att du endast kan betala med kort på plats då utställningen är kontantfri!

Ett gratis tips!
I samband med att du besöker någon av våra föreställningar på Halmstads Teater kan du samtidigt och kostnadsfritt uppleva utställningen. Din föreställningsbiljett är din entrébiljett till utställningen. Vi öppnar dörrarna en timme före föreställningen startar så att du i lugn och ro kan strosa runt.

Peter Gardiner


Guidad visning grupp (min 10 personer)

Ring 035-13 73 90 eller maila info@halmstadsteater.se för mer information och bokning.
Boka minst 2 veckor före önskad visning. Avbokning bör ske senast en vecka före bokad tid. Max 30 personer per visning.

Guidad visning konferens (min 10 personer)

Är du mötesarrangör? Halmstads Teater är en konferensanläggning för såväl det lilla som stora mötet. Vi hjälper dig att få ett bra helhetsupplägg med trevlig möteslokal, mat och dryck under dagen samt en guidad visning som ett trevligt inslag under mötesdagen! Kontakta konferens@halmstadsteater.se med din förfrågan.

Välkommen!

 


Sandå Måleri i Halmstad har hjälpt till att måla om Halmstads Teaters Foajé för utställningen!

Sandå Måleri