Deutsch
Dansk

Slottsmöllan – ett aktivitetscenter

Området Slottsmöllan har genom åren haft många olika verksamheter. Men idag är det ett levande aktivitets- och företagscentrum. Här finns något för alla, stora som små.

Oavsett om du är på ett lekfullt humör med kompisgänget eller lugnt vill titta på vackra fotografier, erbjuder Slottsmöllan något för dig. De gamla industrilokalerna är idag fyllda med spännande verksamheter med allt från professionella fotografer och ett kafferosteri till en skatepark och gokart.

Halmstads Aktivitetscenter

Halmstad Aktivitetscenter Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är perfekt ställe för kompisgänget, svensexan, barnkalaset eller arbetsgänget. Aktiviteterna passar både barn och vuxna. Prison Island består av 28 olika celler, där ni i varje cell ska lösa någon form av problem på tid. Här krävs allt från lagarbete, intelligens och fysik. I gladiatorkampen utmanar ni varandra i galna grenar, bland annat hinderbana och sumobrottning. Black Pearl Golf är minigolf i en black light miljö. Här skapas nya utmaningar för att lyckas. Laserdome är ett laserkrig i mörk miljö där två lag möter varandra.

Gokarthallen

Gokarthallen i Halmstad Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan du köra gokart året om i Sveriges äldsta och en av landets största inomhusbanor. Banan har funnits på Slottsmöllan sedan 1996. Du kan köra allt från ”drop-in” med åtta minuters körning till ”2h Söndags Le Mans” som är en två timmar lång tävling. Här finns bilar för vuxna, barn och personer med funktionsnedsättning. Banlängden är 414 meter och varvrekordet är 36,19 sekunder för herrar och 37,32 sekunder för damer. Kan du slå rekorden?

Gokartbilar kör i Gokarthallen i Halmstad

Gokarthallen på Slottsmöllan. Foto: Gokarthallen

Slottsmöllans skatepark

Slottsmöllans skatepark Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. är 1200 kvadratmeter stor och öppen året om. Här finns en stor streetyta, vertramp, bowl och en 10 meter bred miniramp. Det finns också ett café med lättare mat, godis och dricka. Här har du har även möjlighet att köpa lite skateprylar.

Halmstad klätterklubb

I en 900 kvadratmeter stor lokal erbjuder Halmstad klätterklubb Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. klättring i alla former, både för nybörjare och den erfarna klättraren. Du har tillgång till flera olika klätterväggar, så som topp- och leadväggar, speedväggar, boulder, systemvägg, moonboard och ett mindre gym. Alla är välkomna under deras öppettider. Barn under 13 år behöver vara under uppsikt av en vuxen som kan ansvara för barnet.

Utställning på The PhotoGallery i Halmstad

The PhotoGallery. Foto: The PhotoGallery

The PhotoGallery

En av Skandinaviens största och mest kända gallerier för fotokonst – The PhotoGallery Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. – finns på Slottsmöllan. Här får du ta del av unika fotoutställningar från både nationella och internationella fotografer. Detta är en fantastisk plats att bli inspirerade av i Slottsmöllans härliga miljö.

Halmstad Kanotuthyrning

Halmstad Kanotuthyrning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan du hyra kanot och paddla på flera ställen i Halmstad. Du kan även kombinera kanot med bland annat grillning, cykel eller golf. Alla bokningar görs via mail eller telefon.

Mer sport och aktiviteter

Guldkorn

Mer av Halmstad