Deutsch
Dansk
English

Olofstorp djur och trädgård

Gillar du djur och natur? Då är ett besök på bondgården Olofstorp djur och trädgård ett härligt utflyktsmål för hela familjen.

Hälsa på hos getter, grisar, höns, kaniner, marsvin och katter. Kaninerna och marsvinen flyttar ut från ladugården till sina sommarhagar under våren. Här är tempot lugnt och djuren snälla. Det kostar inget att besöka gården och alla är välkomna, stora som små.

Olofstorp ligger beläget i Fyllinge med vackra omgivningar och Assarpsbäcken som rinner granne med gården. Runt området finns fina promenadstigar med möjlighet till grillning och andra aktiviteter att upptäcka.

Lekstuga på Olofstorp djur och trädgård i Halmstad

Trädgården

På gården breder en välskött trädgård ut sig med flera spännande odlingar och gräsytor för barnen att springa och leka på. Under sommartid blommar trädgården för fullt och det är verkligen en vacker och storlagen uppvisning. Utöver blomsterträdgården finns även en örtträdgård och hälsoträdgård.

En plats för lek och bus

Här finns flera lekområden för barn. Det finns ett lekstall med två trähästar att rida på, en liten balansbana, lekstuga samt cyklar och trampbilar att låna.

Get på Olofstorp djur och trädgård i Halmstad

Mat och dryck

När magen börjar kurra finns det ett café på gården. Här serveras kaffe, te, läsk, fikabröd och glass. För den som är mer hungrig finns våfflor, pannkakor, paj, grillade mackor och bakpotatis. Tar du med dig egen matsäck eller fika finns picknickbänkar och ett vindskydd vid lekhästarna att sitta vid.

Café på Olofstorp djur och trädgård i Halmstad

Mer natur och friluftsliv

Guldkorn

Mer av Halmstad