Färjelinjen Grenå–Halmstad

Sedan den 1 februari 2020 trafikerar Stena Lines färja Stena Nauticalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster sträckan Halmstad– Grenå. Dagligen under vardagarna går två avgångar i vardera riktning. Under helgen avgår en tur i respektive riktning.

Läs om Stena Lines säkerhetsrutiner kopplat till Covid-19.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Till och från färjan

Till fots

I Danmark kan du borda färjan redan i Århus genom att gå på tåget som tar dig direkt till färjan. Väl framme i Halmstad hoppar du på en buss som tar dig direkt till Resecentrum/Halmstad C och som stannar på Stationsgatan, samma sida som järnvägsstationshuset. Åker du från Halmstad bordar du färjan via en buss som utgår från samma plats: Resecentrum/Halmstad C på Stationsgatan, samma sida som järnvägsstationshuset.

Med bil

Stena Lines hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster hittar du vägbeskrivning för hur du når Sverigeterminalen i Grenålänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Stenaline har även en sida med vägbeskrivning till Danmarksterminalen i Halmstadlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Under turen

Under den fyra och en halv timme långa turen kan du njuta av god mat, shopping, bus och lek. Här finns även möjlighet till avkoppling och bara vara.

Mer bra att veta

Mer av Halmstad