Deutsch
Dansk

Bada i bassäng och pool

I Halmstad är ett dopp i havet en självklarhet. Men utbudet är minst lika stort för dig som vill bada i pool eller bassäng. Här finns saltvattenpooler, äventyrsland och inomhusbad.

På med badkläderna och ta dig ett dopp. Inne eller ute. Sött eller salt. Lugnt eller äventyrligt. Oavsett vilket, här finns något för dig.

Halmstad Arena Bad – äventyrligt inomhusbad

Halmstad Arena Bad finns härliga möjligheter för en heldag med bus, lek och motion. Vad sägs om vattenrutschbanor, hopptorn, vattenpist, vildfors, strömkanal, bubbelpool och barnavdelning för de minsta? Under samma tak finns dessutom motionsbassäng och friskvårdsavdelning med gym och ett café.

Äventyrsbassängerna är platsen för dig med massa bus i kroppen oavsett ålder. Bubbelpoolens 37-gradiga vatten är perfekt för dig som vill koppla av. På Halmstad Arena Bad är det alltid varmt och gott oavsett väder.

Brottet – pooler med smak av havet

Simstadion Brottet är ett utomhusbad med havskänsla, beläget alldeles intill havet. Här har du en vacker vy över Tylöbukten. Bada i turkosa sötvattensbassänger och far ner för vattenrutschkanor. På badet finns det tre pooler: en 50-metersbassäng och två mindre bassänger, varav en är anpassad för små barn.

Har någon i familjen mycket spring i benen så finns det gott om gräsyta att leka på. Anläggningen är Halmstads största utomhusbad. Det finns en tillgänglighetsanpassad lift till badet samt handikapptoaletter. Alla bassängerna innehåller tempererat havsvatten och har olika djup på 10 till 180 centimeter. Badet är öppet sommartid och har fri entré.

Sötvattenpooler under bar himmel

I Getinge och Oskarström finns två mindre bassängbad med varsin 50-meters sötvattenpool. Båda baden har fri entré och är öppna under sommaren.

Furulundsbadet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. ligger centralt i Oskarström, cirka 18 kilometer norr om Halmstad längs Nissanstigen, väg 26. 50-metersbassängen har en avskild del för motionssim och simundervisning. Det finns även en barnpool med ett djup på cirka 35 centimeter. Alla pooler har tempererat vatten. På badet finns även en kiosk, lekplats och omklädningsrum.

Getingebadet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. ligger i Getinge cirka 15 kilometer norr om Halmstad. Till 50-metersbassängen finns ett 3-meters hopptorn och en 1-meters trampolin. Den stora bassängen har en avgränsad del för simundervisning, samt en separat barnpool med djup på 75 till 90 centimeter. Alla bassänger har tempererat vatten. Enklare omklädningsrum finns.

Klicka på ikonen i kartans övre högra hörn för att öppna i Google maps. För att visa och dölja olika lager, samt för att se alla besöksmål klicka på ikonen i kartans övre vänstra hörn.

Mer bad och kustliv

Guldkorn

Mer av Halmstad