Logotyp för Halmstads teater
Undermeny Lokaler Mötespaket Möte
Dramatiska möten på Halmstads Teater
Skicka en bokningsförfrågan

Upplevelsepaket - gör mer av ditt möte

Hos oss finns ett helhetstänk! Vi skapar möten för människor och alla sinnen. Vi vill att ni ska få möjlighet att uppleva mer när ni möts hos oss. Något som ger energi. Välj bland våra färdiga paket eller kontakta oss så skräddarsyr vi ett upplägg för dig och dina mötesdeltagare

Show

Föreställningar

Strålkastare

Teater, musik, komik och show

Kombinera mötet med en föreställning eller show! Ta en promenad, mingla med mat i foajén och avsluta dagen med en härlig föreställning tillsammans. För aktuellt program och fullproppat med artister se Evenemang.

Pris per person, beroende på föreställning

Lunch

Halmstads Lunchteater

Ett ypperligt avväpnande sätt att göra affärslunchen på, som kombinerad föreställning och en god bit mat i trevlig atmosfär. Kan bokas som grupp och med intilliggande möte. Trevligt och garanterat roligt sätt att göra affärer eller mötas på. Se aktuellt lunchteaterprogram.

Kaffekopp

Dryckesprovning

Kaffebönor som ett hjärta

Kaffeprovning

Njut av en härlig kaffeprovning på I´m Coffee. Här rostar, maler och paketerar vi själva våra noga utvalda bönor. De bönor som används kommer från egna kaffeplantage i Guinea i västra Afrika. En provning varar cirka 1,5-2 timmar. Max 30 personer per provning.
Pris per person, beroende på föreställning.

Pris mot förfrågan.

Vinglas

Vin- och ölprovning

Lär dig om vinets historia och bli kunnig i smaker, druvor och distrikt, tillsammans med sommelier på Bistro Jarlen, restaurangen i teaterhuset. På plats i foajén eller i restaurangen beroende på gruppens storlek. Skulle ni önska uppleva öl istället går det självklart att göra som en provning.

Frånpris 200 kr per person

 

Champagneglas

Champagneprovning

Samla ihop gruppen och lär er om Champagnens spännande historia, druvsorter, jordmån, klimat och blandning under ledning av Magnus Fritzell från 'A little party'.

Frånpris 295 kr per person

Nollan

Konstpromenader på stan

Europa och tjuren

Highlights – den snabba konstpromenaden

Samla ihop gänget och boka in er på en konstvandring där vi tittar på Halmstads mest kända offentliga konstverk som Pablo Picassos kvinnohuvud, Carl Milles Europa och Tjuren. Promenaden är omkring 2 kilometer och tar ca 30 minuter.

Frånpris 800 kr per grupp

Cyklisterna

Grand Tour – den vetgiriga konstpromenaden

Upplev Halmstads rika utbud av offentlig konst under en mer djupgående promenad. Konst är ett självklart inslag i staden med tre hjärtan. Guiden tar er runt i stan och ni upplever verk av Pablo Picasso, Carl Milles, Lena Cronqvist och Carolina Flakholt. Varje visning är unik och utgår från guidens eget urval. Promenaden är 3 kilometer och tar ca 60 minuter.

Frånpris 1000 kr per grupp

Halmstad slott med trädkronor runt om

Historievandringar

Krona

Historiska berättelser som föreläsning

Med så mycket intressant historia att berätta och ta del av, väljer ni mellan ”Skånska kriget och Karl XIs förvandling”, ”Fredsdrottningen Ulrika Eleonora”, ”Jag vägrade att följa order – en berättelse om Andra världskriget”, ”Hoppets ljusa strimma – ett socialt engagemang” och till sist ”Freden i Knäred”. Plats på Halmstads Teater.

Frånpris 2500 kr per grupp

Norre port

En spännande historisk stadsvandring

Med bland annat St. Nikolai, Valter Bengtsson, Fattighuset, Norre port och 91an Karlsson tar historieberättare och Halmstads licensierade guider med er på en stadsvandring där ni får höra spännande historia om staden med tre hjärtan. Guidning kan också utföras med buss i Halland.

Frånpris 2500 kr per grupp

Hjärta

En spännande historisk stadsvandring – som en föreläsning

Det går självklart även att få den spännande historiska stadsvandring digitalt i bild och film. Samma guider kommer då och tar er med på stadsvandringen digitalt på plats på Halmstads Teater.

Frånpris 2500 kr per grupp