Logotyp för Halmstads teater

Mat och dryck som ger energi

Vi erbjuder ett brett utbud av menyer för tidiga frukostmöten, dagkonferenser, kundevent, mässor, mingel och festliga stora middagar.

Maten spelar en central roll vid varje möte, det vet vi. Därför erbjuder vi näringsrik mat som ger energi under hela mötesdagen och möjligheterna med många menyer, gör det flexibelt att skapa just det möte du är ute efter. 'VI skapar lösningar efter dina behov, servering kan ske i anslutning till alla möteslokaler, luncher och middagar serveras i vår ljusa vackra foajé. Vår ambition är att mat och dryck tillsammans med service ska rama in era upplevelser i huset och stärka helhetsintrycket.

Frukostbuffé
Tidigt, effektivt och trevligt morgonmingel. pptäck fördelarna med frukostmöten, vi dukar upp en härlig frukost och har kapacitet för olika stora sällskap.
Frukostmeny
PDF

Dagkonferens -
All fika och lunch tillagas av säsongens råvaror och är så långt som möjligt närproducerade och ekologiska. Vi använder också en mindre andel kött och ökar andelen vegetabilier.
Meny dagkonferens fikaPDF 
Meny dagkonferens lunch
PDF

Grab and go

Grab and go-meny finns för er som vill ha något enkelt att ta med efter mötet eller till hands under mötet, mässan eller utställningen.
Meny grab and go
PDF

Middag
Middagsmenyerna är härliga, inspireras av säsongen där råvarorna får komma till sin rätt. Serveras i foajén, där du enkelt kan sätta din egen prägel på fest, bankett, mingel och trivsel. Vi hjälper gärna till med ljud och ljus. Sittande sällskap upp till 300 personer, mingel upp till 500 personer. Kombinera en, två- eller tre rätters festmiddag som du kan inleda med välkomstdrink och snittar.
Meny enklare middagPDF
Meny exklusiv middag
PDF

Mingel
Enkelt att planera och genomföra minglet samtidigt som det får en exklusiv prägel. Välj bland en större och en mindre mingelmeny.
Meny mingel

PDF

Buffé
Välj mellan våra klassiker eller en finare buffé i form av våra årstider.
Meny buffé
PDF

Dryck
På menyn finns lättdrycker, öl och vin. Ta hjälp av oss för att skapa ett perfekt anpassat dryckespaket till den mat ni väljer.
DryckesmenyPDF

Pssst! Hör av er så pratar vi om bästa upplägg för mat och dryck – för just ert möte eller event.
035-13 73 90 eller konferens@halmstadsteater.se