Logotyp för Halmstads teater
Fullsatt Halmstads Teater under kongress

Kombinera mötet med kultur


Att mötas på en teater är något alldeles unikt i sig men det finns så mycket mer att göra av det.    

Under paus på mötesdagen, ta med dina deltagare och titta på konsten i huset. Halmstadgruppens konst hänger överalt i hela huset och är värd att kolla in. Eller varför inte ta dina deltagare till foajén och titta på fotokonst. Det är fotokonstuställningen "Livet" som finns i huset from 15 augusti tom 10 januari 2019, läs gärna mer om utställningen under fliken med samma namn.

När mötet är slut, ta en promenad på stan, ses i baren för mingel och rama in mötesdagen med en föreställning på kvällen. För aktuellt program tiita under fliken Evenemang, och kontakta oss nedan.

Eller ta ett eftermiddagsmöte med mingel i foajén, då passar vår mingelbuffé eller stora buffé utmärkt! Vi öppnar gärna baren om ni önskar.

Missa inte Halmstads Lunchteater som är tillbaka i höst igen, med föreställning en gång i månaden finns chansen att luncha med kollegor eller kunder på ett definitivt roligare och annorlunda sätt! Med en trevlig föreställning och mat i kombination kan ni slappna av tillsammans. Kanske kombinera med ett möte direkt före eller efter, två flugor i en smäll? För aktuellt program läs under fliken Lunchteater.

Halmstads Teater har hela Halmstad city och stadens fem hotell runt knuten, använd er av det när ni har möte hos oss. För övernattning i samband med mötet kontakta oss.

035-13 73 90 eller konferens@halmstadsteater.se