Logotyp för Halmstads teater
Undermeny Möteslokaler Mötespaket Möten
Fullsatt Halmstads Teater under kongress

Gör mer av ditt möte

Kombinera mötet med kultur. Att mötas på en teater är något alldeles unikt i sig men det finns så mycket mer att göra av det.    

Under paus på mötesdagen, ta med dina deltagare och titta på konsten i huset. Halmstadgruppens konst hänger överallt i hela huset och är värd att kolla in. Eller varför inte ta dina deltagare till foajén och Festsalens hall och kika på temporär fotokonst. Det är nu fotokonstuställningen "Livet" som finns i huset tom sommaren 2019, läs gärna mer om utställningen under fliken med samma namn.

När mötet är slut, ta en promenad på stan, ses igen i baren för mingel och rama in mötesdagen med en föreställning på kvällen. För aktuellt program se fliken Evenemang, och kontakta oss nedan.

Varför inte lägga ett eftermiddagsmöte med avslutande mingel i foajén, då passar vår mingelbuffé eller buffé utmärkt. Vi öppnar gärna baren om ni önskar.

Missa inte Halmstads Lunchteater som är tillbaka i vår igen, med föreställning en gång i månaden finns chansen att luncha med kollegor eller kunder på ett definitivt roligare och annorlunda sätt. Med en trevlig föreställning och mat i kombination kan ni skratta tillsammans. Inte dumt som ett avväpnande och trevligt affärsmöte. Och kombinera med ett möte direkt före eller efter, två flugor i en smäll? För aktuellt program läs under fliken Lunchteater.

Utanför dörrarna finns härliga Halmstad city som ger oändliga möjligheter att göra mer. För logi har ni fem hotell på några minuters promenadavstånd.

035-13 73 90 eller konferens@halmstadsteater.se