Logotyp för Halmstads teater
Bild på uppdukad festsal

Ät och drick gott!

Mat & Dryck Föreställning


Kom i god tid och njut av något gott innan föreställningen börjar. Genom att förbeställa kan du ta del av vår särskilda föreställningsmeny.

Teaterbaren
Vår Teaterbar i Teaterns Övre Foajé öppnar en timme innan föreställningen startar. Vi erbjuder dryck och enklare tilltugg.

Förbeställ och ta del av vår särskilda föreställningsmeny
Nytt för hösten 2017 är att du kan förbeställa från en särskild förbeställningsmeny 48 timmar före föreställningen startar. Välj mellan mer matigt till lättare mingelalternativ eller något sött. Vi vill ge dig och dina vänner en god stund tillsammans i vår stiliga Övre Foajé. Meny och mer information kommer inom kort.

Tips! Följ oss på vår Facebooksidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster så meddelar vi dig när förbeställningsmenyn är redo.

Passa på!
I vår Nedre Foajé kan du uppleva fotokonstutställningen Scenarium under perioden 14 sep 2017 till 30 juni 2018. Din föreställningsbiljett är också din entrébiljett till utställningen. Kostnadsfritt för dig alltså! Dörrarna öppnas en timme före föreställningen startar. Välkommen!

Stora sällskap

Är ni ett större sällskap som vill förboka och boka bord eller önskar annat arrangemang kontakta info@halmstadsteater.se.


Mat & dryck konferens

Halmstads Teater erbjuder ett brett utbud av konferensmenyer för frukostmöten, dagkonferenser, kundevent, mässor, mingel, produktlanseringar och festliga middagar. Och vår foajébar som alltid har öppet när det bjuds på föreställningar i huset.

Konferens

Maten spelar en viktig roll under er konferens, Halmstads Teater erbjuder därför näringsrik och ekologisk mat utan tillsatser, för att ni ska må bra och få energi till era diskussioner. Möjligheterna är stora att skapa lösningar efter era behov och serveringen kan ske i anslutning till alla lokaler i anläggningen. Större sällskap lunchar och minglar i vår Övre Foajé. Vår ambition är att maten, drycken och servicen ska rama in dina upplevelser i huset och stärka helhetsintrycket.

Frukostmöte

Tidigt, effektivt och trevligt! Upptäck fördelarna med frukostmöten. Till de tidiga mötena dukar vi upp en härlig frukost och har lokalkapacitet för olika stora sällskap.

FrukostmenyPDF

Dagkonferens

All fika och lunch tillagas av säsongens råvaror och är så långt som möjligt närproducerade och ekologiska. Vi använder också en mindre andel kött och ökar andelen vegetabilier.

Meny dagkonferens fikaPDF
Meny dagkonferens lunchPDF

Grab and go

En grab and go-meny finns nu för er som vill ha något enkelt att ta med efter mötet eller ha till hands under mötet, mässan eller utställningen.

Meny grab and goPDF

Middag

Middagsmenyerna inspireras av säsongen där råvaran får komma till sin rätt. Serveras i våra flexibla lokaler, där du lätt kan sätta din egen prägel - fest, bankett, mingel, samling, trivsel. Sittande sällskap från 40 upp till 500 personer. Kombinera en, två- eller trerätters festmiddag som du kan inleda med fördrink.

Meny enklare middagPDF
Meny exklusiv middagPDF

Mingel

Enkelt att planera och genomföra minglet samtidigt som det får en exklusiv prägel. Välj bland en större och en mindre mingelmeny.

Meny mingelPDF

Buffé

Välj mellan våra klassiker eller en finare buffé i form av årstider.

Meny bufféPDF

Dryck

På menyn finns lättdrycker, öl och vin. Ta hjälp av oss för att skapa ett perfekt anpassat dryckespaket till den mat ni väljer.

DryckesmenyPDF

ska bli det bästa!

035-13 73 90 eller konferens@halmstadsteater.se

Skratt mat