Restauranger i Halmstad

Vill du äta gott så har du kommit rätt. Här i Halmstad har vi ett brett utbud av härliga restauranger med olika smaker. Du kommer garanterat hitta någon favorit som du gärna återvänder till. Gång på gång. Eller varför inte utmana dina smaklökar och testa nytt.

Här har vi samlat ett urval restauranger inom olika kategorier. För fler tips inom respektive kategori är det bara att klicka dig vidare på det som du är sugen på.

Tre hamburgare

Foto: Wavebreakmedia, Mostphotos

Hamburgare

Hamburgare finns det nästan i varje gathörn här i Halmstad men vi tipsar gärna om de där guldkornen som du återkommer till. The Bulls Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. högrevsburgare en solig dag. Bastard Burgers Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och HotBox Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. erbjuder smashburgare du inte vill gå miste om.

Mat på ett bord från Cortado Coffe Shop i Halmstad

Foto: Cortado Coffe Shop

Besökare på restaurang Jarlen i Halmstad

Foto: Minna Elisa

Gourmet

Vill du ha en kväll med gastro­nomiska smaker? Väljer du Pio Matsal & Bar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. får du en helhets­upplevelse du sent kommer att glömma. Restaurang Fyr Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. sätter guldkant på din tillvaro alla dagar i veckan och Restaurang Kakel Kök & Bar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. med sina magiska smårätter och utsökta service.

Sushi på ett fat på Takenaka i Halmstad

Foto: Takenaka Sushi

Asiatiska smaker

Asiatiska restauranger med det lilla extra finns det många att välja på. Umai City Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. med sushi och pokebowls som får vem som helst på fall eller Bettans Bar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i Tylösand med utsikt över havet. På Best of India Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. doftar det ljuvligt av alla indiska kryddor när du öppnar dörren.

Par äter på Bettans Bar på Hotel Tylösand i Halmstad

Bettans bar. Foto: Pamela Hanne

Fisk och skaldjur

Fisk och skaldjur hör västkusten till. Slå dig ner intill havet eller mitt i city och njut av allt från räkfrossa på Restaurang Skepparstugan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. till Surf & Turf med oxfile och hummer på Restaurang Hummër Grill & Bar. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Eller bege dig ut till Hotel Tylösand och Bettans bar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. med en härlig twist av skaldjur, sushi och asiatisk fusion.

Uteservering på The Bulls pub i Halmstad

The Bulls Pub. Foto: Joakim Leihed

Barer, tapas och pubmat

Oavsett vad du är ute efter hittar du härligt häng och goda drinkar på Zigges Garage, Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. oemotståndligt goda kycklingvingar på Krog & Co Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och festliga aktiviteter kombinerat med en härlig krogmeny på O´learys. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Indiska kryddor på rad

Foto: Fastino Carmonaguerrero, Mostphotos

Indiska toner

Smakerna, dofterna, färgerna... Vad finns det egentligen att inte gilla med den indiska matkulturen? Ge smaklöarna en upplevelse i något av Halmstads Indiska kök. Som Indian zayka, Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Best of india Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller Mehak e india. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Pizzor som tas ut ur en ugn

Foto: Söderfamiljen

Pizza

Är du på jakt efter pizza? Då kan du välja på romerska pizzor på Stora Berg, Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. spröda italienska pizzor hos Riccardo Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i Möllegård eller Söderfamiljen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. som bakar pizzor efter säsong.

Mer mat och dryck

Mer av Halmstad