Julbord i Halmstad 2022

Låt smaklökarna njuta vid ett julbort med goda vänner, familjen eller kollegorna. Halmstad erbjuder flera julbord. Både i stan, vid havet och med närhet till naturen. Här fyller vi på med allt fler julbord efter hand.

Musiker vid piano

Pianobar med Josephine Hansson

Välkommen till en riktig klassiker – det stora julbordet i Restaurang Tylöhus med härlagade läckerheter som får det att tindra lite extra i ögonen. Restaurangens kockar sätter alltid en ära i att kunna erbjuda allt ett klassiskt julbord kan fresta med – gärna med den där lilla oväntade twisten som får smaklökarna i extra bra stämning. Och på tal om riktigt skön julkänsla. I år är det låtskrivaren och artisten Josephine Hansson som står för underhållningen i pianobaren. Räkna med härligt sväng, klassisk julmusik och en stämning som får alla på extra gott humör.

Tid och plats

Restaurang Tylöhus, Hotel Tylösand
25 november–17 december 2022, fredagar–lördagar
15 december 2022, torsdag

Julig dukning på restaurang Skepparstugan

Julbord på Restaurang Skepparstugan

I år serveras ett klassiskt julbord. En generös buffé med sill, lax och kallskuret. Småvarmt och skinka. Ris à la Malta, julgodis och kaffe.

Tid och plats

Restaurang Skepparstugan
25 november–18 december 2022, tisdagar–onsdagar och fredagar–söndagar

Julig dukning på Svarta Örnshuset

Svarta Örnshusets klassiska julbord

Känn julstämning i våra vackra salonger och njut av en helkväll med familjen, vännerna eller arbetskamraterna. Vi lagar det mesta själva och i år har kockarna tänkt till för att presentera nya, spännande inslag på julbordet.

Tid och plats

Svarta Örnshuset
Från 26 november 2022, onsdag–lördag

Skaldjur i en kyldisk

Bettans Jul

Med Tylösandstranden som majestätisk fond är det svårt att tänka sig en bättre miljö för en restaurang där våra matkreatörer förädlar havets läckerheter till en konstfull matupplevelse. Bettans Bar erbjuder ett exklusivt julbordsalternativ för dig som älskar sushi, hummer, havskräftor, ostron, räkor, pilgrimsmusslor och mycket annat gott.

Tid och plats 2022

Bettans Bar, Hotel Tylösand
25 november–3 december, fredagar–lördagar
8–17 december, torsdagar–lördagar

Festklätt barn

Familjejulbord

Härlagat julbord i Restaurang Tylöhus för hela familjen med dans kring granen, jultomte och livemusik med klassiska spelmän. Tips! Missa inte gottebordet fyllt med sötsaker från vårt eget bageri.

Tid och plats

Restaurang Tylöhus, Hotel Tylösand
27 november–18 december 2022, söndagar

Julbord på Hotel Tylösand

Jullunch deluxe

Välkommen till Restaurang Tylöhus läckra jullunch, där våra kökschefer valt ut sina favoriter från vårt stora julbord. Helt enkelt det bästa av det bästa – och så havsutsikten på det. Perfekt som utgångspunkt för en mysig julträff

Tid och plats

Restaurang Tylöhus, Hotel Tylösand
5–16 december 2022, måndag–fredag

Grane och julpynt mot träbakgrund

Foto: Olena Rudenkof, Mostphotos

Ringenäs julbord

Njut av ett klassiskt julbord på Ringenäs i Halmstad. Varje fredag till söndag den 25 november till den 18 december dukar vi upp vårt fantastiska julbord på Ringenäs Golfklubb. Ta med dig familjen, kollegorna på företaget eller vännerna, hos oss är alla hjärtligt välkomna!

Tid och plats

Ringenäs Golfklubb
25 november–18 december 2022, fredagar–söndagar

Wapnö slott i vinterskrud

Foto: Wapnö Gård

Julbord på Wapnö slott

På borggården möts du av julmusik, rykande varm Wapnöglögg och i det julpyntade slottet brinner en sprakande brasa. Stämningsfull miljö och god mat och dryck från gården – Farm Dining.

Tid och plats

6–19 december
Wapnö slott

Mer jul i Halmstad

Mer mat och dryck

Guldkorn

Mer av Halmstad