Logotyp för Halmstads teater
Bild på uppdukad festsal

Halmstads Lunchteater

Vi lovar dig, dina vänner och kollegor en god och glädjefylld lunch tillsammans!

Efter en slutsåld och uppskattad premiär i våras följer två lunchföreställningar hösten 2017. Att gå på lunchteater ger energi och glädje och är ett trevligt sätt att möta vänner eller arbetskamrater på. Vi dukar upp god lunch i Festsalen på Halmstads Teater. När ni hunnit äta och prata en stund sätter föreställningen igång.

Höstens program

4 oktober
Rid i natt med 123 Schtunk

Efter premiären av Halmstads Lunchteater kommer 123 Schtunk tillbaka. Nu med en ny föreställning: ”Rid i natt” inspirerad av Vilhelm Mobergs berättelse. De tre skickliga clownerna bjuder på improvisationer, musik, obegränsad kärlek, sorg och massor med skratt!

Läs mer

Köp biljettlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

13 december
A swingin´ Christmas med Smoke Rings Sisters

Vi tjuvstartar julen tillsammans med Smoke Rings Sisters! Tänk dig det allra bästa ur den svenska och amerikanska julrepertoaren, från jazzens och swingens guldår. Allt förpackat i spännande, trestämmiga arrangemang och med soundet av The Andrews Sisters! Vi bjuder på musikalisk lekfullhet på älskade klassiker som “Christmas Song”, “Jingle Bells” och “O helga natt”, men även på helt oväntade versioner.

Läs mer

Köp biljettlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Om Halmstads Lunchteater


Tid: Kl.11.30 – 13.00

Plats: Festsalen, Halmstads Teater

Pris: 295 kr/person som inkluderar lunch och föreställning

Köp din biljett på ticketmaster.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller på Halmstad Tourist Center (035-12 02 00).

För större företagsbokning kontakta: konferens@halmstadsteater.se.

Arrangör: Destination Halmstad, Riksteatern Halland och Halmstads Teaterförening