Logotyp för Halmstads teater

Möte på teatern mitt i Halmstad

Teatern är en spännande och inspirerande plats där du och dina mötesdeltagare upplever atmosfär, konst och har tillgång till en bredd av föreställningar året om. Läget, kulturen och kapacitet från tio till 900 mötesdeltgare, mitt i city, gör mötet till något mer, när ni väljer att mötas hos oss.

Det kan vara det lilla styrelsemötet, konferensen, kick-offen, avdelnings- eller utvecklingsmötet, mingel i foajén, produktlansering, mässa, årsstämma, kundevent eller den riktigt stora kongressen med exklusiv middag, det finns inga gränser på mötesformer.

Vi har erfarenhet som spelar roll och tillsammans med ett varmt värdskap, modern teknik, variationsrik mat och tillsammans med ett stort utbud av kulturella upplevelser, säkerställer vi att du får ut det mesta av mötet. Du möts alltid av en konferensvärd vid dörren, och med alla oss som jobbar i huset ser vi till att ni får en trevlig mötesdag.

Teaterns centrala läge, med några minuters promenad från järnvägsstation och bussterminal, tio minuters buss- eller bilfärd från Halmstad City Airport och E6an utanför, gör det enkelt att mötas här. Hela Halmstad city och fem av stadens största hotell finns runt knuten.

Mötesbokare? Ladda hem vår mötesbroschyr genom att klicka på bilden nedan.

 

 

 

 

Kontakta Åsa Nilsson, mötes-och eventansvarig

035-13 73 90 eller konferens@halmstadsteater.se