Logotyp för Halmstads teater

Konferens mitt i Halmstad

Halmstads Teater är en inspirerande plats för möten och evenemang mitt i staden. Boka din nästa konferens på teatern och upplev atmosfären, konsten i huset och ett brett utbud av föreställningar året runt. Läget och kapaciteten för 10-900 gäster gör oss till en självklar och spännande mötesplats.  

Hos oss kan du boka det lilla styrelsemötet, konferensen, årliga kick-offen, produktlanseringen, mässan, årsstämman, kundkvällen eller den stora kongressen.

Vi har erfarenheten och tillsammans med ett varmt värdskap, modern teknik, variationsrik mat och ett stort utbud av kulturella upplevelser, säkerställer vi att du får ut det mesta av mötet hos oss. Du möts alltid av en konferensvärd vid dörren, och tillsammans med alla som jobbar i huset ser vi till att ni får en trevlig mötesdag.

Teaterns fantastiska läge, med fem minuters promenad från järnvägsstation och bussterminal, tio minuters buss- eller bilfärd från Halmstad City Airport och med E6an strax utanför, gör det enkelt att mötas här. Dessutom finns hela Halmstad city och fem av stadens största hotell runt hörnet.


NYHET! För dig som mötesbokare, se vår nya broschyrPDF.

Kontakta Åsa Nilsson, Mötes-och eventansvarig
035-13 73 90 eller konferens@halmstadsteater.se