Logotyp för Halmstads teater

Dramatiska möten

ERBJUDANDE! När du bokar ditt möte innan 31/3 får du 25% rabatt på lokalhyran måndagar och tisdagar. Gäller för möten som genomförs på Halmstads Teater under 2018.

Vill du ta del av erbjudandet?
Kontakta Åsa Nilsson, Ansvarig Möten och Event, 035-13 73 90 eller konferens@halmstadsteater.se

 

Välkommen till Halmstads Teater, en inspirerande plats för möten och evenemang mitt i staden. Upplev atmosfären, konsten i huset och ett brett utbud av föreställningar året runt. Läget och kapaciteten för 10-900 gäster gör oss till en självklar och spännande mötesplats. Hos oss kan du boka det lilla styrelsemötet, konferensen, årliga kick-offen, produktlanseringen, mässan, årsstämman, kundkvällen eller den stora kongressen.

Vi har erfarenheten och tillsammans med ett varmt värdskap, modern teknik, variationsrik mat och ett stort utbud av kulturella upplevelser, säkerställer vi att du får ut det mesta av mötet hos oss. Du möts alltid av en konferensvärd vid dörren, och tillsammans med alla som jobbar i huset ser vi till att ni får en trevlig mötesdag.

Teaterns kanonläge, med fem minuters promenad från järnvägsstation och bussterminal, tio minuters buss- eller bilfärd från Halmstad City Airport och med E6an strax utanför, gör det enkelt att mötas här. Dessutom hela Halmstad city och fem av stadens största hotell runt hörnet.

NYHET! För dig som mötesbokare, se vår nya broschyrlänk till annan webbplats