Logotyp för Halmstads teater

Möte mitt i Halmstad

Halmstads Teater är en inspirerande plats för möten och evenemang mitt i staden. Boka din nästa konferens  hos oss och upplev atmosfär, konst och ett brett utbud av föreställningar året runt. Läget och kapaciteten för tio till 900 personer, mitt i city, gör oss till en enkel och spännande mötesplats.  

Boka det lilla styrelsemötet, konferensen, avdelnings- eller utvecklingsmötet, årliga kick-offen, eller varför inte en produktlansering, mässa, årsstämma, kundkväll eller den riktigt stora kongressen.

Vi har erfarenhet och tillsammans med ett varmt värdskap, modern teknik, variationsrik mat och ett stort utbud av kulturella upplevelser, säkerställer vi att du får ut det mesta av mötet hos oss. Du möts alltid av en konferensvärd vid dörren, och tillsammans med alla som jobbar i huset ser vi till att ni får en trevlig mötesdag.

Teaterns fantastiska läge, med fem minuters promenad från järnvägsstation och bussterminal, tio minuters buss- eller bilfärd från Halmstad City Airport och E6an strax utanför, gör det hela mycket enkelt att mötas här. Dessutom finns hela Halmstad city och fem av stadens största hotell runt knuten.

Är du mötesbokare? Ladda hem vår mötesbroschyr genom att klicka på bilden nedan.

 

 

 

 

Kontakta Åsa Nilsson, Mötes-och Eventansvarig

035-13 73 90 eller konferens@halmstadsteater.se