Digitala möten

Att mötas i ett digitalt är det nya normala. Du når ut till en bredare målgrupp och fler deltagare. Du kan även kombinera ett fysiskt möte med ett digitalt – hybridmöte.

Proffsig studio för bästa upplevelse

Miljön och den tekniska kompetensen har stor betydelse för digitala mötesupplevelsen. Vi har byggt upp en proffsig studio med den teknik som behövs, och lite till, i Festsalen på Halmstads Teater. Bra ljud, snygg ljussättning och en flexibel lokal lyfter ditt möte. 

Studio Festsalen är rustad för livesändningar, hybridmöten och fysiska möten. Har du speciella önskemål tar vi fram lösningar som passar just ditt behov. Ett möte hos oss, oavsett form, ska vara en positiv upplevelse.

Studio Festsalen på Halmstads Teater

Digitalt paket

Här ser du vad som ingår i vårt digitala erbjudande, paketerat i heldag för längre sändningar och halvdag för kortare.

  • Studio anpassad för livesändning med teknik för bild, stream, ljud och ljus
  • Två tekniker för ljud/ljus och bild/stream
  • 5 förberedelse­timmar innan genomförandedag
  • Teknisk utrustning med kameror och digital teknik
  • Plattformar för sändningar med envägskommunikation, Youtube eller Facebook
  • Plattformar för interaktiva möten och breakouts, Zoom eller Teams
  • Sändning går vid begäran att spela in

Hybrida möten

För hybrida möten, alltså möten som kombinerar fysisk och digital närvaro, kan du enkelt kombinera de fysiska mötespaketen med de digitala. Antal personer som kan delta på plats beror på aktuella restriktioner och rekommendationer.

Kontakt

Hör gärna av dig för att bolla din digitala mötesidé! Vi är flexibla och lyhörda för dina mötesbehov. Skicka en förfrågan via vårt bokningsformulär, ring eller mejla oss på 035‑13 73 90 eller konferens@halmstadsteater.se