Digitala möten

Vi gillar fysiska möten. Det är oöverträffat. Men när verkligheten ställer till det får vi vara kreativa och hitta nya lösningar. Som att kombinera fysiska och digitala möten. Självklart har vi tekniken för att kunna hjälpa till med det. 

Du vet väl om att det får vara fler än 50 deltagare på slutna möten. Läs mer om hur Halmstads Teter undviker smittspridning vid möten.

Vi träffas på nya sätt

När allt ställdes på huvudet på grund av coronapandemin tänkte vi på Halmstads Teater till. Vi stod, precis som alla andra, inför en totalt oväntad situation. Fysiska möten avbokades eller flyttades fram. Istället fullkomligen exploderade trenden med digitala möten. Vi vill ju träffas ändå.

Så vi har klurat och kommit fram till att vi kan hjälpa till att fixa en kombination av fysiska och digitala möten. En fördel med digitala möten är att det rent geografiskt når så många fler. Hos oss kan du dela upp mötet på flera lokaler som kopplas ihop via videolänk. Vi har tekniken för webbmöten och streaming, så du kan enkelt kombinera det fysiska mötet med digitalt deltagande. 

Det ska vara enkelt att hålla möten

Möten ska vara enkla och givande. Alla ska kunna känna att det här mötet blev ju bra. Kanske till och med jättebra. Det vi på Halmstads Teater kan erbjuda dig som mötesbokare är en professionell kombination av ett fysiskt och digitalt möte. Du har deltagarna. Vi har tekniken och lokalerna. Mötet live-sänds men sedan har du även tillgång till en sparad länk så att du kan dela med dig till dem som inte kunde vara med, men även som en dokumentation.

Lokalerna

Vi har lokaler för alla ändamål. Vill du ha ett riktigt "showigt" möte i Stora salongen eller i Figarosalen så fixar vi det. Kanske vill du hellre ha ett litet möte i en mindre lokal? Jamen då ordnar vi det. Vi är noga med att det är ”varannan stol” och tillräckligt med yta. Du kan vara trygg med att vi kan erbjuda det mellanrum mellan människor som Folkhälsomyndigheten rekommenderar. Corona-säkrat helt enkelt.

Uppdaterade städrutiner

Vi vågar påstå att vi alltid varit noggranna när det gäller städning. Men numera är vi ännu noggrannare. Plana ytor och handtag desinficeras självklart. Det finns handsprit tillgänglig för den som önskar det.

Digital utrustning

Du vill säkert ha tillgång till teknisk utrustning som skapar ett bra digitalt möte. Det har vi här på Halmstads Teater. När du exempelvis hyr Stora salongen kan vi dessutom hjälpa till med att skapa ljus- och ljudshow som lyfter ditt möte till något extra ordinärt. Oavsett om det är digitalt eller fysiskt. Eller i kombination. Vill du livesända eller spela in? Bara fråga så berättar vi om alla möjligheter som finns.

Välkommen att boka ditt möte

Tillsammans utvecklar vi dina mötesmöjligheter. Om vi följer myndigheters rekommendationer, tvättar händerna, ser till att hålla godkänt mellanrum och antal fysiska deltagar, och är rädda om varandra så finns alla förutsättningar för att vi kan mötas.

Kontakt

Kontakta oss för priser på mötespaket och specialevent. Skicka en förfrågan via vårt bokningsformulär, ring eller mejla oss på 035‑13 73 90 eller konferens@halmstadsteater.se