Tid att njuta

Att besöka en teater är som att kliva in i en annan värld. Här finns utrymme för nya upplevelser och intryck. Kom gärna i god tid så att du och ditt sällskap i lugn och ro kan ta något gott att dricka i Teaterbaren, mingla runt och njuta av den unika konst som finns här på Halmstads Teater. Entrédörrarna öppnar en timme före föreställningen. Varmt välkommen!

När ska jag vara på plats?

Entrédörrarna öppnar en timme innan föreställningen, då är du hjärtligt välkommen. Senast 20 minuter innan föreställningen börjar bör du vara på plats så du hinner hänga in ditt ytterplagg i garderoben och hitta din sittplats i tid.

Njut av mat och dryck innan föreställningen

Teaterbaren öppnar en timme innan föreställningen. Passa på att ta något gott att dricka, och kanske något litet gott tilltugg till det. Vill du äta på restaurang kan vi tipsa om att Bistro Jarlenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster ligger vägg i vägg med Halmstads Teater.

Dessutom finns det gott om trevliga restauranger på gångavstånd till teatern. Utbudet är brett; sushi, thai, fine dining, husmanskost, italienskt, pizza, hamburgare och mycket mer. Restaurangtips för alla smaker hittar du hittar du i restauranglistan nedan och på destinationhalmstad.se.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Restauranglista

Listan nedan hämtas från Google My Business och visar restauranger med ett avstånd på max 1000 meter från Halmstads Teater.

Fridolfs krog

$$$

369 omdömen

Restaurang Jarlen

$$

284 omdömen

STATIONSGATAN44 Mat & Bar

100 omdömen

Söderfamiljen

$$

409 omdömen

Hummër Grill och Bar

$$$

349 omdömen

Lotus

$$

1174 omdömen

Pio

$$$

404 omdömen

Restaurang Yoss

$$

586 omdömen

Kina Box i Halmstad

$

180 omdömen

The Bulls

$$

1130 omdömen

Harrys

$$

842 omdömen

Cyrano Halmstad

$$

441 omdömen

Asian Bank Office

166 omdömen

Takenaka Sushi

$$

413 omdömen

Indian Kitchen - Indisk Restaurang Halmstad

$$

762 omdömen

Thai by Thai

$$

371 omdömen

Umai Take Away express

338 omdömen

Verona restaurang and Bar

$$

576 omdömen

Texas Longhorn

$$

473 omdömen

Folkparksgrillen

$$

160 omdömen

Gå en konstrunda på teatern

Halmstads Teater är rikt utsmyckad med konst. Det berömda konsnärskollektivet Halmstadgruppen introducerade surrealismen i Sverige. Hos oss kan du se flera av deras unika verk, dessutom specialgjorda för teatern. Låt blicken vandra utmed väggarna och lyft den mot taket. Njut!