Tid att njuta

Att besöka en teater är som att kliva in i en annan värld. Här finns utrymme för nya upplevelser och intryck. Kom gärna i god tid så att du och ditt sällskap i lugn och ro kan ta något gott att dricka i Teaterbaren, mingla runt och njuta av den unika konst som finns här på Halmstads Teater. Entrédörrarna öppnar en timme före föreställningen. Varmt välkommen!

När ska jag vara på plats

Entrédörrarna öppnar en timme innan föreställningen, då är du hjärtligt välkommen. Senast 20 minuter innan föreställningen börjar bör du vara på plats så du hinner hänga in ditt ytterplagg i garderoben och hitta din sittplats i tid.

Njut av mat och dryck innan föreställningen

Teaterbaren öppnar en timme innan föreställningen. Passa på att ta något gott att dricka, och kanske något litet gott tilltugg till det. Vill du äta på restaurang kan vi tipsa om att Bistro Jarlen Länk till annan webbplats. ligger vägg i vägg med Halmstads Teater.

Dessutom finns det gott om trevliga restauranger på gångavstånd till teatern. Utbudet är brett; sushi, thai, fine dining, husmanskost, italienskt, pizza, hamburgare och mycket mer. Restaurangtips för alla smaker hittar du hittar du i restauranglistan nedan och på destinationhalmstad.se. Länk till annan webbplats.

Restauranglista

Listan nedan hämtas från Google My Business och visar restauranger med ett avstånd på max 1000 meter från Halmstads Teater.

Restaurang Yoss

$$

801 omdömen

Pio

$$$

511 omdömen

Hummër Grill och Bar

$$$

461 omdömen

Fridolfs krog

$$$

469 omdömen

Verona restaurang and Bar

$$

755 omdömen

Enjoy

$$

355 omdömen

il grillo - wine & tales

162 omdömen

Texas Longhorn

$$

627 omdömen

Pinchos

$$

1069 omdömen

Franz Bistro&Bar

109 omdömen

Cyrano Halmstad

$$

569 omdömen

Trattoria La Pizza

$$

630 omdömen

Angelini Halmstad

21 omdömen

Lotus

$$

1437 omdömen

Trattoria Tre Cuori

$$

186 omdömen

STATIONSGATAN44 - Mat & Bar

155 omdömen

Restaurang Tin Yan House

27 omdömen

The Bulls

$$

1334 omdömen

Best of India - Indisk Restaurang Halmstad

139 omdömen

Kakel Kök & Bar Ab

138 omdömen

Gå en konstrunda på teatern

Halmstads Teater är rikt utsmyckad med konst. Det berömda konsnärskollektivet Halmstadgruppen introducerade surrealismen i Sverige. Hos oss kan du se flera av deras unika verk, dessutom specialgjorda för teatern. Låt blicken vandra utmed väggarna och lyft den mot taket. Njut!