Tid att njuta

Att besöka en teater är som att kliva in i en annan värld. Här finns utrymme för nya upplevelser och intryck. Kom gärna i god tid så att du och ditt sällskap i lugn och ro kan ta något gott att dricka i Teaterbaren, mingla runt och njuta av den unika konst som finns här på Halmstads Teater. Entrédörrarna öppnar en timme före föreställningen. Varmt välkommen!

När ska jag vara på plats?

Entrédörrarna öppnar en timme innan föreställningen, då är du hjärtligt välkommen. Senast 20 minuter innan föreställningen börjar bör du vara på plats så du hinner hänga in ditt ytterplagg i garderoben och hitta din sittplats i tid.

Njut av mat och dryck innan föreställningen

Teaterbaren öppnar en timme innan föreställningen. Passa på att ta något gott att dricka, och kanske något litet gott tilltugg till det. Vill du äta på restaurang kan vi tipsa om att Bistro Jarlenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster ligger vägg i vägg med Halmstads Teater.

Dessutom finns det gott om trevliga restauranger på gångavstånd till teatern. Utbudet är brett; sushi, thai, fine dining, husmanskost, italienskt, pizza, hamburgare och mycket mer. Restaurangtips för alla smaker hittar du hittar du i restauranglistan nedan och på destinationhalmstad.se.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Restauranglista

Listan nedan hämtas från Google My Business och visar restauranger med ett avstånd på max 1000 meter från Halmstads Teater.

Fridolfs krog

$$$

326 omdömen

Restauranger I Halmstad

1 omdömen

Söderfamiljen

$$

344 omdömen

Restaurang Jarlen

$$

247 omdömen

STATIONSGATAN44 Mat & Bar

80 omdömen

Restaurang Yoss

$$

499 omdömen

Lotus

$$

1094 omdömen

Pio

$$$

383 omdömen

Hummër Grill och Bar

$$$

294 omdömen

Texas Longhorn

$$

388 omdömen

Chalenius & Fredins

10 omdömen

Harrys

$$

765 omdömen

Takenaka Sushi

$$

391 omdömen

Cyrano Halmstad

$$

382 omdömen

Kina Box i Halmstad

$

161 omdömen

Asian Bank Office

145 omdömen

Halmstad Wok

$$

285 omdömen

Folkparksgrillen

$$

138 omdömen

Mr Vinck

$$

293 omdömen

Dennis Säwström - Kreativmat/Matstudion

18 omdömen

Gå en konstrunda på teatern

Halmstads Teater är rikt utsmyckad med konst. Det berömda konsnärskollektivet Halmstadgruppen introducerade surrealismen i Sverige. Hos oss kan du se flera av deras unika verk, dessutom specialgjorda för teatern. Låt blicken vandra utmed väggarna och lyft den mot taket. Njut!