Information gällande Covid-19

Halmstads Teater informerar i samband med Coronaviruset, COVID-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Sen den 29 september 2021 kan nöjesanläggningar åter öppna upp med sin fulla kapacitet. Vi ser fram emot ditt besök och att Halmstads Teater åter sprudlar av liv och skratt. Vi uppmanar dig ändå att fortsätta vidta vissa försiktighetsåtgärder för att alla ska känna sig trygga inför sitt besök hos oss. Du som ännu inte är vaccinerad rekommenderar Folkhälsomyndigheten fortfarande några extra restriktioner för.

Säkert besök på Halmstads Teater

Det viktiga är att vi alla följer Folkhälsomyndighetens rekommendationerlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för att undvika smittspridning. Det här gör vi förebyggande även efter den 29 september 2021.

 • Vi har utökade städrutiner.
 • Biljetter kontrolleras redan vid huvudentén för att minska köbildning in i salongerna.
 • Handsprit finns tillgängligt och vi uppmanar alla till noggrann och regelbunden handtvätt.
 • Vi visar hänsyn genom att vi håller avstånd, undviker köbildning och större grupperingar i lokalerna.
 • Har du minsta symptom på förkylning ber vi dig att stanna hemma.

Hänt på teatern under nedstängningen

Under nedstängningen har vi på Halmstads Teater bland annat satsat på att bli duktiga på digitala mötesmöjligheter. Numera finns en studio i Festsalen som möjliggör så kallade hybrida möten. Ett antal personer kan delta på plats samtidigt som många fler kan vara med digitalt. Vill du veta mer om möten ber vi dig att mejla till konferens@halmstadsteater.se. Frågor kring föreställningar: info@tourist.halmstad.se om du är privatperson. Är du arrangör så mejlar du info@halmstadsteater.se.

Under nedstäningen har vi även renoverat flera ytor.

Vad gäller för möte?

Sen den 29 september 2021 kan nöjesanläggningar åter öppna upp med sin fulla kapacitet och Halmstads Teater har därmed möjlighet att åter ta emot större möten.

Undivk smittspridning vid möten

Det viktiga är att vi alla följer Folkhälsomyndighetens rekommendationerlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för att undvika smittspridning. Det här gör vi förebyggande även efter den 29 september när vi arrangerar fysiska möten:

 • Handsprit finns tillgängligt i anslutning till möteslokalerna och i samband med mat och fikapauser. Vi uppmanar alla deltagare till noggrann och regelbunden handtvätt.
 • Vi visar hänsyn genom att hålla avstånd. Undvik köbildning vid lokaler och toaletter.
 • Städrutinerna är utökade.
 • Vi möblerar luftigt enligt gällande rekommendationer. Här finns stora ytor, det hjälper dina mötesdeltagare att hålla avstånd.
 • Vi kan erbjuda livesändning av möten. Du kan enkelt kombinera det fysiska mötet med digitalt deltagande.
 • Har du minsta symptom på förkylning ska du stanna hemma.

våra sidor om möte kan du läsa mer om hur du boka möte med mera. Välkommen att höra av dig om du har frågor eller vill boka .

Frågor

Biljettköpare

Till dig som köpt biljett till någon av våra föreställningar kommer information gå ut via mejl eller telefon för vad som gäller om din föreställning ställs in eller flyttas. Alla frågor kring föreställningar maila info@tourist.halmstad.se om du är privatperson.

Arrangör föreställning

Alla frågor kring föreställningar maila info@halmstadsteater.se om du är arrangör.

Möte

För svar på förfrågningar av och kring möten ber vi dig maila direkt till konferens@halmstadsteater.se.

Vid inställt eller flyttat evenemang

Har ditt evenemang blivit inställt eller flyttat, kommer Ticketmaster att skicka mail med alla upplysningar du behöver. Du behöver inte göra något. Mer information från Ticketmaster hittar du här.

Vid sjukdom

Om du planerar att besöka oss men känner sjukdomssymptom som hosta, andningssvårigheter och/eller feber ska du stanna hemma samt kontakta sjukvården 1177 även fortsättningsvis.

Tyvärr är det ingen återlösen på biljetter vid sjukdom såvida du inte har tecknat ett avbeställningsskydd. Det går dock bra att sälja biljetterna vidare. På Ticketmaster finns en samlingssida med vanliga frågor om Ticketmasters event och Coronaviruset Covid-19.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Halmstads kommuns informationssida

Halmstads kommun har sammanställt en enkel och överskådlig informationssida om coronaviruset och covid-19länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Kommunen samverkar med länsstyrelsen och andra myndigheter i regionen. Folkhälsomyndighetens rekommendationer följs.

Ring upplysningsnumret 113 13 om du har frågor

Har du frågor om coronviruset covid-19 kan du ringa det nationella informationsnumret 113 13. Tjänsten är tillgänglig dygnet runt.

Mer information om Coronaviruset finns på Folkhälsomyndighetens webbplats.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster