Information gällande Covid-19

Halmstads Teater informerar i samband med Coronaviruset, COVID-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Halmstads Teater är öppen för föreställningar, evenemang och möten på upp till 300 personer med anvisade sittplatser. Sällskap ska kunna hålla avstånd om minst 1 meter i sidled samt framåt och bakåt från andra sällskap. Varje sällskap får högst uppgå till åtta personer.

Antal besökare per föreställning?

Teaterklubben och Lunchteatern är evenemang som Halmstads Teater själva arrangerar. Här har vi valt att för närvarande sätta en gräns på max 70 besökare per föreställning. Till en del andra föreställningar kan fler personer boka platser, detta då arrangören hoppas på lättade restriktioner inför föreställningen. Givetvis måste alla evenemang och möten på Halmstads Teater följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer när de genomförs. Därför händer det fortfarande att föreställningar flyttas fram, men vi ser en ljusning.

Frågor?

För svar på förfrågningar av och kring möten ber vi dig maila direkt till konferens@halmstadsteater.se.

Till dig som köpt biljett till någon av våra föreställningar kommer information gå ut via mejl eller telefon för vad som gäller om din föreställning ställs in eller flyttas. Alla frågor kring föreställningar maila info@tourist.halmstad.se om du är privatperson och info@halmstadsteater.se om du är arrangör.

Hänt under nedstängningen

Under nedstängningen har vi på Halmstads Teater bland annat satsat på att bli duktiga på digitala mötesmöjligheter. Numera finns en studio i Festsalen som möjliggör så kallade hybrida möten. Ett antal personer kan delta på plats samtidigt som många fler kan vara med digitalt. Vill du veta mer om möten ber vi dig att mejla till konferens@halmstadsteater.se. Frågor kring föreställningar: info@tourist.halmstad.se om du är privatperson. Är du arrangör så mejlar du info@halmstadsteater.se.

Evenemang i coronatider

Det viktiga är att vi alla följer Folkhälsomyndighetens rekommendationerlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för att undvika smittspridning. Det här gör vi förebyggande:

 • Vi sitter utspritt i vår festsal med avstånd till varandra.
 • Vi har utökade städrutiner.
 • Handsprit finns tillgängligt och vi uppmanar alla till noggrann och regelbunden handtvätt.
 • Vi visar hänsyn genom att vi håller avstånd, undviker köbildning och större grupperingar i lokalerna.
 • Har du minsta symptom på förkylning ber vi dig att stanna hemma.

Nedan ser du vad som gäller vid inställda eller flyttade evenemang, en lista över evenemang som flyttats och ställs in samt en logg där vi meddelar alla evenemang som påverkas.

Möte i coronatider

Från den 1 juni 2021 tar vi emot möten med max 300 deltagare med 1 meters avstånd mellan deltagarna. Se längre ner en tabell med maxantal i de olika lokalerna vid möte med max 300 deltagare och avståndet en meter mellan deltagarna.

Undivk smittspridning vid möten

Det viktiga är att vi alla följer Folkhälsomyndighetens rekommendationerlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för att undvika smittspridning. Det här gör vi förebyggande när vi arrangerar fysiska möten:

 • Möblerar luftigt enligt gällande rekommendationer. Här finns stora ytor, det hjälper dina mötesdeltagare att hålla avstånd.
 • Vi kan erbjuda livesändning av möten. Du kan enkelt kombinera det fysiska mötet med digitalt deltagande.
 • Handsprit finns tillgängligt i anslutning till möteslokalerna och i samband med mat och fikapauser. Vi uppmanar alla deltagare till noggrann och regelbunden handtvätt.
 • Vid matpauser är det tallriksservering. Vid stort deltagarantal erbjuds flera serveringsstationer.
 • Vi visar hänsyn genom att hålla avstånd. Undvik köbildning vid lokaler och toaletter.
 • Städrutinerna är utökade.
 • Har du minsta symptom på förkylning ska du stanna hemma.

Maxantal i respektive lokal – coronaanpassad

I varje lokal har vi räknat på ett avstånd mellan alla deltagare på en meter. Det möjliga antalet deltagare beror på lokalens storlek, samt på vilken typ av sittning som du önskar. Ordinarie maxkapacitet per sittning ser du på vår sida lokaler att mötas i.


Biosittning

Skolsittning

Öar

Stora salongen

160

-

-

Figarosalen

55

-

-

Festsalen

70

48

40

Foajén

160

-

-

Esaias Thorén

70

42

40

Erik Olson

30

20

15

Axel Olson

15

10

-

våra sidor om möte kan du läsa mer om hur du boka möte med mera. Välkommen att höra av dig om du har frågor eller vill boka .

Hela loggen – justerade evenemang

Här kan du läsa hela loggen med mer detaljerad information om vad som gäller för de olika föreställningarna med mera. Tänk på att information kan ändras. Det senaste beskedet gäller. Se även vår tabell nedan med lista på alla föreställningar.

2021-09-09 The Legends – Movie & TV Special
Vi har i över en månads tid planerat för att flytta vårkonsert till nästa höst. Detta på grund av den ökade smittspridningen samt att regeringen i augusti förlängde pandemi-lagen. Nyligen kom regeringen med ett nytt - mycket överraskande direktiv om att restriktionerna troligen lyfts bort helt. Vi har trots det - för er säkerhet - valt att stå fast i beslutet av flytta konserten. Vi anser inte att regeringens beslut sammanfaller med hur det verkligen ser ut – och för vår målgrupp. Vi och våra fans hade hoppats på en mer försiktigare öppning för att förhindra ytterligare en nedstängning. Vi är inte redo att samla 1000-tals gäster i samma lokal under förutsättningarna. Vår 20-års jubileumsturné kommer därför att ske nästa höst. Det nya datumet för Halmstad Teater blir den 29 oktober 2022 kl 19.00. Återköp senast 9 oktober 2021 via Halmstad Tourist Center. Efter detta datum har du accepterat det nya speldatumet.

2021-09-08 Visor & Grimascher – Jack Vreesvijk & Brolle sjunger Cornelis
När vi senast bestämde oss för att flytta turnén Visor & Grimascher med Jack Vreeswijk och
Brolle till mitten på september, så var känslan att vi flyttade den med god marginal. Men
restriktionerna för allmänna sammankomster ligger kvar till den 29 september och därför
tvingas vi flytta fram återstående konserter några dagar ytterligare. Nytt datum för Halmstads Teater är 10 oktober 2021 kl 19.30. Vi ber dig därför att hålla hårt i din biljett, den gäller till de nya datum som presenteras! Vi ser fram emot att få träffa dig i oktober!

2021-09-03 Helen Sjöholm
På grund av Covid-19 och de restriktioner som följer av pandemin, måste vi tyvärr flytta fram konserten med Helen Sjöholm. Du skulle ha gått på konserten den 2 oktober kl 19.00. Nytt datum: Måndag 8 november 19.00 2021. Om du kan gå på det nya datumet behöver du inte göra någonting! Din biljett gäller då istället, och du har samma plats. Om du inte kan gå på det nya datumet kan du återlösa dina biljetter senast den 6 oktober 2021 via Halmstad Tourist Center. Efter detta datum har du accepterat det nya speldatumet.

2021-09-03 Den stora kärleken
Till följd av osäkerheten gällande Covid-19 och Folkhälsomyndighetens rekommendationer flyttas Den stora kärleken på Halmstads Teater. Föreställningen flyttas från den 15 september 2021. Nytt datum är 9 februari 2022 kl 20.00. Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.
Om du inte har möjlighet att gå på det nya speldatumet kan du återlösa dina biljetter, exklusive serviceavgift, på Halmstad Tourist Center. Återköp senast 3 oktober 2021. Efter detta datum har du accepterat det nya speldatumet.

2021-08-25 Man in Black
På grund av rådande omständigheter med coronapandemin har vi nu bestämt oss för att flytta fram föreställningen som skulle ägt rum på Halmstads Teater 5/9-2021. Nytt datum 10/4-2022 kl 16.00 Figarosalen Halmstads Teater.Era redan köpta biljetter gäller till det nya datumet och skulle inte datumet passa får ni pengar tillbaks exklucive serviceavgiften. Behåller du dina biljetter får du 25% rabatt på valfri skiva som du köper av Peter. Kontakta info@bebopaluba.se för att få din rabatt. Återköp senast 24/9-2021. Efter detta datum har du accepterat det nya speldatumet. /Välkomna Peter Jezewski

2021-08-25 The Music of Bee Gees – Stayin´Alive
Föreställningen den 11 november 2021 kommer att flyttas på grund av osäkerheten gällande Covid-19. Arrangören är mycket glad att kunna meddela att de har hittat ett nytt datum. Det nya datumet är torsdag 24 november 2022 kl. 19.30 på Halmstads Teater. Kan du inte gå det nya datumet är du välkommen in till Halmstad Tourist Center med dina biljetter så återlöser vi dem direkt. Återlösen av dina biljetter ska göras senast 24 september 2021. Efter detta datum har du accepterat det nya speldatumet.

2021-08-04 Pernilla Wahlgren har Hybris
Pernilla Wahlgren har Hybris-föreställningarna den 19 september 2021 kl 15.30 och 19.00 flyttas till 9 april 2022 kl 16.00 och 19.30. Köpt biljett gäller till det nya datumet vilket vi vill att ni ska trycka på. Är det så att man absolut inte kan gå det nya datumet är det OK med återköp i 30 dagar från det att datumflytten kommunicerats.

2021-07-09 Lasse Stefanz - De första ljuva åren
Eftersom osäkerheten kring höstens restriktioner fortfarande kvarstår tar vi det säkra
före det osäkra och flyttar ytterligare en gång. Nytt datum: Lasse Stefanz är 25 januari 2022 kl 19.00 Halmstads Teater. Återköp senast 5/8-2021. Efter detta datum har du accepterat det nya speldatumet. 

2021-07-02 Scener ur ett äktenskap
Flyttas frånd en 30 september till den 20 november. Till följd av osäkerheten gällande Covid-19 och Folkhälsomyndighetens fortsatta rekommendationer flyttas Scener ur ett äktenskap på Halmstads Teater ännu en gång. Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Om du inte har möjlighet att gå på det nya speldatumetkan du återlösa dina biljetter, exkl. serviceavgift, senast den 2 augusti. 

2021-05-06 Changes – Thomas Di Leva tolkar David Bowie
Hur hösten blir känns väldigt osäkert och eftersom vi redan nu måste bestämma oss för hur vi ska göra har vi tagit beslut att flytta Thomas Di Levas turné till våren 2022.

2021-04-23 Metropolitan Opera – Trubaduren – Eftersändning
Med anledning av de fortsatta smittläget tvingas vi att ställa in Metropolitans Trubaduren 8/5-2021. Sista dag för återlösen av biljetter är 8/5-2021. Återlösen av biljetter sker genom Halmstad Tourist Center.

2021-04-14 Jens Lekman
Vi har på grund av Coronaviruset och Covid-19 tvingas vi ställa in Jens Lekmans konsert på Halmstads Teater 21/5 -2021. Sista dag för återlösen av biljetter är 21/5 2021. Efter detta datum kan du inte återlösa din biljett. Du återlöser din biljett via Halmstad Tourist Center.

2021-03-19 Pernilla Wahlgren har Hybris
På grund av COVID-19 (Coronavirus) och kvarstående restriktioner gällande folksamlingar har Lifeline som arrangör tvingats ta beslutet att flytta fram Pernilla Wahlgren Hybris på Halmstads Teater den 9 april 2021 kl 17.30 och 20.30 flyttas till hösten 2021. Det nya datumet är 3 oktober 2021 kl 15.30 och 19.00.

2021-03-19 Creedence Tribute
Som läget är nu tvingas vi flytta fram första delen av Creedendece Tributes - Rockin All Over The World turné till våren 2022. Hamstads teater från 29 oktober 2021 till 23 april 2022. Din biljett kommer fortfarande att gälla till konserten, notera gärna nya datumet på den! Mer om föreställningenlänk till annan webbplats

2021-03-05 Bamse och Lova
Förställningen på Halmstads Teater med Bamse & Lova flyttas till 2022. Nytt datum är 1/5-2022 kl 14.00 Halmstads Teater.

2021-03-05 Visor & Grimascher - Jack Vreeswijk & Brolle sjunger Cornelis
Nytt datum på Halmstads Teater är 14 september 2021 kl 19.30. Vi förstår att det är frustrerande för dig som biljettköpare och vi är så klart väldigt ledsna över den uppkomna situationen. Vi som produktionsbolag känner en stor tacksamhet för att du visar din förståelse och medmänsklighet under denna svåra tid. Tack vare detta kan vi erbjuda dig ett rikt kulturliv även efter pandemin. Med stora förhoppningar om att vi kan ses till hösten!

2021-02-24 Thank you for the music
Det är med stor sorg att vi måste nu meddela att vi återigen får skjuta fram vårens turné. Vi inser att restriktionerna inte kommer släppas upp i vår och har därför valt att återigen flytta fram turnén till hösten 2021. Då vaccineringen har hunnit få den effekt vi alla hoppas och pandemiläget ser betydligt mycket ljusare ut och restriktionerna lättat. Nytt datum är 3 november 2021 19.30 Halmstads Teater. Köpt biljetter gäller till nya datum, ni behåller era platser.

2020-02-12 Exklusiv föreställning med Ellen Krauss
Inställt.

2021-02-12 Simon Gärdenfors & Anton Magnusson
På grund av rådande situation är vi tvungna att flytta föreställningen till hösten 2021. Nytt datum är: 23 SEPTEMBER 2021 kl 19.30 Halmstads Teater. Köpta biljetter gäller till detta nya datum. Mer om föreställningenlänk till annan webbplats

2021-02-02 Jens lekman
På grund av rådande smittläge inser vi att vi måste flytta denna spelning än en gång. Nytt datum för Jens Lekman Festsalen, Halmstads Teater är 21 maj 2021 kl 20.30. Köpta biljetter gäller till det nya datumet. Tack för ditt tålamod. Nu ser vi fram emot en fantastisk exklusiv spelning.

2021-01-27 Bo Kaspers orkester
På grund av COVID-19 (Coronavirus) och kvarstående restriktioner gällande folksamlingar har Lifeline som arrangör tvingats ta beslutet att flytta fram Bo Kaspers 13/3-2021 på Halmstads Teater. Det nya datumet är 17/12-2021 kl 19.30. Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Kan du inte gå det nya datumet kan du lämna tillbaks dina biljetter utan serviceavgift.

2021-01-27 Babblarna – den andra musikalen
In i det längsta har vi hoppats och planerat för att kunna förverkliga denna underbara glädjespridande upplevelse för våra minsta. Senaste tidens utveckling i vår omvärld, har tvingat oss att med sorg i våra hjärtan besluta oss för att ställa in föreställningarna. Du som köpt biljetter till Babblarna kommer att få göra återköp senast den 27 februari 2021.

2021-01-26 Humorhowen Göörglad
Tyvärr tvingas vi återigen göra ändringar på grund av den rådande pandemin och denna gång ställer vi in föreställningen och ni får er biljett återbetald. Vi planerar och hoppas istället att kunna köra föreställning 15-17 samt 22-24 oktober, dessa biljetter släpps under sommaren. Håll ut och håll i så hoppas vi att vi ses i oktober. Sista dag för återlösen av biljetter är 27 februari 2021. Efter detta datum det går inte att återlösa biljetter. Varma digitala kramar från Göörglad.

2021-01-26 Özz Nûjen
Med anledning av det rådande läget kring coronaviruset (Covid-19) och Folkhälsomyndighetens förbud för publika evenemang för 8 personer eller fler har arrangören beslutat att ställa in ”20 år med mig – Özz Nûjen”. Sista dag för återlösen av biljetter är 25 februari 2021. Efter detta datum det går inte att återlösa biljetter. Återlösen av biljetter sker genom Halmstad Tourist Center.

2021-01-11 Lasse Stefanz – De första ljuva åren
Lasse Stefanz konsert flyttas igen på grund av rådande situation. Nytt datum är 2 sept 2021. Köpt biljett gäller till det nya datumet. Kan du inte gå det nya datumet får du återlösa din biljett exkl serviceavgiften. Sista dag för återlösen av biljetter är 30 november 2020. Återlösen av biljetter sker genom Halmstad Tourist Center. Mer om föreställningenlänk till annan webbplats

2021-01-07 Från Broadway till Duvemåla
Enligt de restriktioner som just nu råder och för allas säkerhet vågar vi inte chansa på att få spela vår föreställning i vår och väljer därför att åter igen flytta alla vårens konserter till en tid då det känns säkert att gå. Håll nu hårt i din biljett för den gäller till hösten och då satsar vi allt på att ge er det mesta och det bästa av den musikalmagi som vi håller så kär. Vi är ett litet bolag där våra tolv artister, musiker och tekniker nu helt står utan inkomst. För att kunna erbjuda både er och vår ensemble ljuvliga konsertuppleveler i framtiden så vädjar vi åter till er att behålla biljetten. Det är ni, publiken, som gör att vi kan hålla drömmen om framtida konserter vid liv och efter närmare tio månader av något som kan liknas vid ett näringsförbud är varje biljett viktigare än man kan tro. Ditt nya konsertdatum är: 8 september 2021. Tack för att ni håller i och håller ut, snart ses vi igen! /Viktoria Tocca Entertainment.

2020-12-17 Världens historia
På grund av COVID-19 (Coronavirus) och kvarstående restriktioner gällande folksamlingar har Lifeline som arrangör tvingats ta beslutet att flytta fram Özz Nûjen & Måns Möller - Världens Historia Halmstads Teater 14/2 till hösten 2021. Det nya datumet är 29/8-2021 KL 16.00. Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Kan du inte gå det nya datumet kan du lämna tillbaks dina biljetter utan serviceavgift. Lifeline vill att alla besökare ska känna sig trygga att gå på våra evenemang. Vi tar situationen på största allvar och vidtar de åtgärder som behövs för att upprätthålla rekommendationer och uppdateringar från myndigheter. Sista dag för återlösen av biljetter är 17 januari 2021. Efter detta datum det går inte att återlösa biljetter och du har godkänt det nya speldatumet. Återlösen av biljetter sker genom Halmstad Tourist Center.

2020-12-16 Arvingarna
På grund av COVID-19 (Coronavirus) och kvarstående restriktioner gällande folksamlingar har Lifeline som arrangör tvingats ta beslutet att flytta fram Arvingarna 22/1-2021 på Halmstads Teater. Det nya datumet är 28/8-2021 kl 19.30. Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Kan du inte gå det nya datumet kan du lämna tillbaks dina biljetter utan serviceavgift. Lifeline vill att alla besökare ska känna sig trygga att gå på våra evenemang. Vi tar situationen på största allvar och vidtar de åtgärder som behövs för att upprätthålla rekommendationer och uppdateringar från myndigheter. Återlösen av biljetter sker genom Halmstad Tourist Center. Sista dag för återbiljetter lösen av biljetter är 14/1-2021. Mer om föreställningenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

2020-12-16 Johan Boding & Night of Queen, Queen 50 years
Det är med stor sorg och besvikelse som vi tvingas ta beslutet att under rådande omständigheter ställa in och lägga ned den stora produktionen Queen 50 Years. Vi skulle kommit till Halmstads Teater Torsdag 28 okt 2021. Vi beklagar att vi inte får göra denna hyllning till Queen och att vi inte kommer till Halmstad och får möta dig i publiken. För dig som har köpt biljett gäller full återbetalning ( även biljettavgift som vi står för). Med hopp om att ses igen! Sista dag för återlösen av biljetter är 16/1-2021. Återlösen av biljetter sker genom Halmstad Tourist Center. Mer om föreställningenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

2020-12-14 Tommy Körberg & Bohuslän Big Band
Mot bakgrund av Folkhälsomyndighetens fortsatta rekommendation att begränsa allmänna sammankomster och offentliga tillställningar kommer turnén med Tommy Körberg & Bohuslän Big Band i februari 2021 att flyttas till februari 2022. Vi är väldigt måna om vår publik och vill inte bidra till smittspridningen av covid-19 viruset därför flyttas konserterna. Behåll din biljett – den gäller även till det nya datumet! Nya datum blir 19 februari 2022 Halmstads Teater kl 18:00. Kan du inte utnyttja biljetten till det nya datumet då kan du återlösa biljetten till och med den 22 januari 2021. Mer om föreställningenlänk till annan webbplats

2020-12-11 Ander och Måns – Så funkar det
Det är med mycket tunga hjärtan vi ställer in föreställningen den 30 april, vi hade verkligen sett fram emot att komma till er och skoja. Hoppas du vill komma till nån annan stad och titta, annars ses vi nästa gång vi åker ut på turné. Ta hand om er och varandra! Puss och kram / Anders & Måns. Sista dag för återlösen av biljetter är 15 januari 2021. Efter detta datum det går inte att återlösa biljetter. Återlösen av biljetter sker genom Halmstad Tourist Center. Mer om föreställningen

2020-12-10 Jonas Gardell - Queen of f*cking everything
På grund av COVID-19 (Coronavirus) och kvarstående restriktioner gällande folksamlingar har Lifeline som arrangör tvingats ta beslutet att flytta fram Jonas Gardell - Queen of f*cking everything på Halmtads Teater 20/2 till hösten 2021. Det nya datumet är 12/12-2021 KL 16.00. Mer om föreställningenlänk till annan webbplats

2020-12-10 Pernilla Walgren
På grund av COVID-19 (Coronavirus) och kvarstående restriktioner gällande folksamlingar har Lifeline som arrangör tvingats ta beslutet att flytta fram Perilla Wahlgren har Hybris på Halmtads Teater. Det nya datumet är 19/9-2021 kl 15.30 och 19.00. Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Kan du inte gå det nya datumet kan du lämna tillbaks dina biljetter utan serviceavgift. Se info nedan.Lifeline vill att alla besökare ska känna sig trygga att gå på våra evenemang. Vi tar situationen på största allvar och vidtar de åtgärder som behövs för att upprätthålla rekommendationer och uppdateringar från myndigheter. Sista dag för återlösen av biljetter är 9/1-2021. Efter detta datum det går inte att återlösa biljetter. Återlösen av biljetter sker genom Halmstad Tourist Center. Mer om föreställningarlänk till annan webbplats

2020-12-01 Scener ur ett äktenskap med Messiah Hallberg
Till följd av osäkerheten gällande Covid-19 och Folkhälsomyndighetens fortsatta rekommendationer flyttas Scener ur ett äktenskap på Halmstads Teater ännu en gång. Föreställningen flyttas från den 5 februari 2021 till 30 september 2021 kl 20:30. Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Om du inte har möjlighet att gå på det nya speldatumet återlöser vi dina biljetter exkl. serviceavgift. Sista dag för återlösen av biljetter är 30 december 2020. Efter detta datum det går inte att återlösa biljetter. Återlösen av biljetter sker genom Halmstad Tourist Center. Mer om föreställningenlänk till annan webbplats

2020-11-26 Exklusiv föreställning med Ellen Krauss
Vi har, med anledning av de skärpta restriktionerna på grund av Coronaviruset och Covid-19 i Halland, beslutat att tillfälligt stänga Halmstads Teater under perioden 5 november-13 december, med en eventuell förlängning om smittspridningen fortsätter i samma takt. Det betyder att föreställningen med Ellen Krauss 10 december inte blir av. Nytt datum blir 10 april 2021 kl 20.30. Du kan antingen behålla din biljett eller lösa tillbaka den på Halmstad Tourist Center. Mer om föreställningnenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

2020-11-20 Lunchteater 123 Schtuunk
Med anledning av de skärpta restriktionerna på grund av Coronaviruset och Covid-19 i Halland, beslutat att tillfälligt stänga Halmstads Teater under perioden 5–24 november, med en eventuell förlängning om smittspridningen fortsätter i samma takt. Vi får även nya restriktioner att förhålla oss till från och med 24 november, som innefattar förbud mot allmänna sammankomster med fler än 8 personer. Det betyder att vi tyvärr måste ställa in Halmstads Lunchteater 123 Schtuunk 10 december. Sista dag för återlösen av biljetter är 10 december 2020. Återlösen av biljetter sker genom Halmstad Tourist Center. Mer om föreställningenlänk till annan webbplats

2020-11-20 Halmstads Lunchteater - Running Home For Christmas
Med anledning av de skärpta restriktionerna på grund av Coronaviruset och Covid-19 i Halland, beslutat att tillfälligt stänga Halmstads Teater under perioden 5–24 november, med en eventuell förlängning om smittspridningen fortsätter i samma takt. Vi får även nya restriktioner att förhålla oss till från och med 24 november, som innefattar förbud mot allmänna sammankomster med fler än 8 personer. Det betyder att vi tyvärr måste ställa in Halmstads Lunchteater ”Running Home For Christmas” 26 november. Sista dag för återlösen av biljetter är 10 december 2020. Återlösen av biljetter sker genom Halmstad Tourist Center. Mer om föreställningenlänk till annan webbplats

2020-11-18 Metropolitan Opera - Trubaduren – Eftersändning
Som ni vet har vi, med anledning av de skärpta restriktionerna på grund av Coronaviruset och Covid-19 i Halland, beslutat att tillfälligt stänga Halmstads Teater under perioden 5–24 november, med en eventuell förlängning om smittspridningen fortsätter i samma takt. Det betyder Eftersändningen med Metropolitans Trubaduren 8 november är framflyttad. Nytt datum blir 8 maj 2021 kl 19.00. Sista dag för återlösen av biljetter är 10 december 2020. Återlösen av biljetter sker genom Halmstad Tourist Center. Mer om föreställningenlänk till annan webbplats

2020-11-18 Metropolitan Opera: Turandot – eftersändning
Som ni vet har vi, med anledning av de skärpta restriktionerna på grund av Coronaviruset och Covid-19 i Halland, beslutat att tillfälligt stänga Halmstads Teater under perioden 5–24 november, med en eventuell förlängning om smittspridningen fortsätter i samma takt. Det betyder Eftersändningen med Metropolitans Turandot 22 november är framflyttad. Nytt datum blir 18 april 2021 kl 18.00. Återköp sker via Halmstad Tourist Center. Sista dag för återlösen av biljetter är 10 december 2020. Återlösen av biljetter sker genom Halmstad Tourist Center. Mer om föreställningenlänk till annan webbplats

2020-11-12 Thomas Di Leva tolkar David Bowie
På grund av rådande smittläge inser vi att vi måste flytta fram den planerade turnén Changes med Thomas Di Leva till hösten 2021. Det är självklart tråkigt för Thomas och hans musiker att inte få komma ut och möta sin publik men säkerheten är vår högsta prioritet och vi måste göra vad vi kan för att bromsa spridningen av viruset. Nytt datum för HALMSTAD TEATER är 22 september 2021 kl 19.30. Köpta biljetter gäller till det nya datumet. Om ni av någon anledning önskar återlösa biljetten, kontakta Halmstad Tourist Center 035-12 02 00 senast 30 april 2021. Vi som arrangör och hela produktionen med Thomas Di Leva, musiker & crew hoppas att ni har tålamod och ser fram emot att uppleva en av våra största artister tolka en av popmusikens allra största. Vi ses! Programbolaget / Monarch Music. Mer om föreställningenlänk till annan webbplats

2020-10-05 Göörglads humorshow
På grund av de skärpta restriktionerna i Halland väljer vi redan nu att ställa om och flyttar därför fram föreställningarna till: 4 december 2020 kl 17:30 till 12 februari 2021 kl 17:30, 5 december 2020 kl 17:30 till 13 februari 2021 kl 17:30, 5 december 2020 kl 20:00 till 13 februari 2021 kl 20:00. Kan ni inte dessa datum erbjuds ni full återbetalning av er biljett. Sista dag för återlösen av biljetter är 20 november 2020. Återlösen av biljetter sker genom Halmstad Tourist Center, se information nedan. Mer om föreställningenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

2020-10-05 Christer Kjellvander
Vi har, med anledning av de skärpta restriktionerna på grund av Coronaviruset och Covid-19 i Halland, beslutat att tillfälligt stänga Halmstads Teater under perioden 5–24 november, med en eventuell förlängning om smittspridningen fortsätter i samma takt. Det betyder att föreställningen med Christian Kjellvander den 5 november 2020 inställt. Vi återkommer så fort vi har mer information gällande nytt datum och eventuella återköp av biljetter.

2020-10-04 Metropolitan opera
Vi har, med anledning av de skärpta restriktionerna på grund av Coronaviruset och Covid-19 i Halland, beslutat att tillfälligt stänga Halmstads Teater under perioden 5–24 november, med en eventuell förlängning om smittspridningen fortsätter i samma takt. Det betyder att föreställningen Trubaduren 8/11 och Turandot 22/11 inte blir av. Vi återkommer så fort vi har mer information gällande nytt datum och eventuella återköp av biljetter.

2020-10-30 Värmländsk Voodoo
Med anledning av det rådande läget kring Corona (Covid-19) och Folkhälsomyndighetens fortsatta direktiv kring publika evenemang om max 50 personer behöver föreställningen Värmländsk Voodoo som var planerad till den 02 december kl. 19.00 flyttas fram till nästa år. Nytt datum är 01 december kl. 19.00 2021. Mer om föreställningenlänk till annan webbplats

2020-10-23 Bröderna Norberg på turné - nytt, gammalt och stulet
Det är med stor sorg vi har tagit beslutet att ställa in ”Bröderna Norberg – nytt, gammalt och stulet” till vilken ni har biljetter. Regeringens besked i början på oktober hintade inte om det förlopp vi hoppats på utan snarare verkar en öppning för större ansamlingar låta vänta på sig. Sista dag för återlösen av biljetter är 23 november 2020. Återlösen av biljetter sker genom Halmstad Tourist Center. Mer om föreställningenlänk till annan webbplats

2020-10-20 Jonas Gardell - Queen of f*cking everything
På grund av COVID-19 (Coronavirus) och kvarstående restriktioner gällande folksamlingar har Lifeline som arrangör tvingats ta beslutet att flytta fram Jonas Gardell på Halmstads Teater den 14 nov 2020 till 2021. Det nya datumet är 20/2 - 2021 kl 19.00. Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Kan du inte gå det nya datumet är det återköp på dina biljetter exkl. serviceavgift. Sista dag för återlösen av biljetter är 20 november 2020. Återlösen av biljetter sker genom Halmstad Tourist Center. Mer om föreställningenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

2020-09-28 Elvis Christmas & Gospel Songs med Grahame Patrick & The Stamps Quartet
Elvis Christmas turé flyttas fram till nästa år. Så håll i biljetten, den kommer att gälla på samma ort, samma spelplats och samma sittplats, men på ett nytt datum 2021. Nytt datum Halmtads Teater är: 9/12-2021 kl 19.00. Har ni inte möjlighet att besöka oss nästa år 2021 har ni rätt till återbetalning av er biljett då försäljning av denna turné startat under pågående pandemi och faller därmed ej in under någon Force Majeure-klausul. Kontakta Halmstad Tourist Center senast 19 december 2020 för återbetalning, uppge ert bokningsnummer vid kontakt. Mer om föreställningenlänk till annan webbplats

2020-09-24 Sune
På grund av COVID-19 (Coronavirus) och kvarstående restriktioner gällande folksamlingar har Lifeline som arrangör tvingats ta beslutet att flytta fram Sune - Ensam Hemma på Halmstads Teater i den 27/11-2020 till hösten 2021. Det nya datumet är 30/10-2021 kl 17.00. Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Lifeline vill att alla besökare ska känna sig trygga att gå på våra evenemang. Vi tar situationen på största allvar och vidtar de åtgärder som behövs för att upprätthålla rekommendationer och uppdateringar från myndigheter. Har du några frågor gällande detta, kontakta Lifeline på info@lifeline.se. För mer information gällande våra evenemang och COVID-19 (Coronavirus), se www.lifeline.se/coronalänk till annan webbplats. Mer om föreställningenlänk till annan webbplats

2020-09-24 Trazan & Banarne
På grund av COVID-19 (Coronavirus) och kvarstående restriktioner gällande folksamlingar har Lifeline som arrangör tvingats ta beslutet att flytta fram Trazan & Banarne på Halmstads Teater den 22/11-2020 kl 14.00 till hösten 2021. Det nya datumet är 7/11 - 2021 kl 14.00. Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Lifeline vill att alla besökare ska känna sig trygga att gå på våra evenemang. Vi tar situationen på största allvar och vidtar de åtgärder som behövs för att upprätthålla rekommendationer och uppdateringar från myndigheter. Har du några frågor gällande detta, kontakta Lifeline på info@lifeline.se. För mer information gällande våra evenemang och COVID-19 (Coronavirus), se www.lifeline.se/coronalänk till annan webbplats. Mer om föreställningenlänk till annan webbplats

2020-09-23 Man in Black - Peter Jezewski
På grund av rådande omständigheter med coronapandemin har vi nu bestämt oss för att flytta fram föreställningen som skulle ägt rum på Halmstads Teater 3/10 -2020. Nytt datum 26/3- 2021 kl 19.00. Vi beklagar detta men vi måste följa de restrektioner som folkhälsomyndigheten och regering bestämt. Era redan köpta biljetter gäller på det nya datumet och skulle inte datumet passa så kan ni få tillgodo på valfri föreställning med Peter Jezewski. Mer om föreställningenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

2020-09-17 Världens Historia - Özz Nûjen & Måns Möller
Kära gäst, På grund av COVID-19 (Coronavirus) och kvarstående restriktioner gällande folksamlingar har Lifeline som arrangör tvingats ta beslutet att flytta fram Özz Nûjen & Måns Möller Världens Historia på Halmstads Teater den 14 okt kl 19.30 flyttas till våren 2021. Det nya datumet är 14/2-2021 kl 16.00. Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Mer om föreställningenlänk till annan webbplats

2020-09-17 Pernilla Wahlgren har Hybris
På grund av COVID-19 (Coronavirus) och kvarstående restriktioner gällande folksamlingar har Lifeline som arrangör tvingats ta beslutet att flytta fram Pernilla Wahlgren Hybris på Halmstads Teater till våren 2021.
12/9 2020 flyttas till 6/2 2021 kl 16.00 och 19.30
24/10 2020 kl 16.00 flyttas till 9/4 - 2021 kl 17.30
24/10 2020 kl 19,30 flyttas till 9/4 - 2021 kl 20.30
Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Mer om föreställningenlänk till annan webbplats

2020-09-16 Bo Kaspers Orkester
På grund av COVID-19 (Coronavirus) och kvarstående restriktioner gällande folksamlingar har Lifeline som arrangör tvingats ta beslutet att flytta fram Bo Kaspers 7/10-2020” på Halmstads teater till våren 2021. Det nya datumet är 13/3-2021 kl 19.30. Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Mer om föreställningenlänk till annan webbplats

2020-09-16 Simon Gärdenfors & Anton Magnusson
På grund av rådande situation kring COVID-19 är vi tvungna att flytta föreställningen med Simon Gärdenfors & Anton Magnusson 3/10-2020 Halmstads Teater. Nytt datum är 18 FEBRUARI 2021. Köpta biljetter gäller till detta nya datum.

Om det nya datumet inte funkar för dig så kan du återköpa din biljett till den 3 oktober 2020. Mer om föreställningenlänk till annan webbplats

2020-09-08 ART
Vi är, i enlighet med Folkhälsomyndighetens fortsatta förbud mot offentliga evenemang för fler än 50 personer på grund av COVID-19, tyvärr tvungna att flytta höstens föreställning av ART ytterligare längre fram.

Du skulle ha gått på föreställningen den

 • 19/10-2020 kl 19.00
  NYTT DATUM: DAG 4/10-2021 kl 19.00
 • 20/10-2020 kl 18.00
  NYTT DATUM: DAG 5/10-2021 kl 18.00
 • 20/10-2020 kl 20.30
  NYTT DATUM: DAG 5/10-2021 kl 20.30.

Kan du det nya datumet behöver du inte göra någonting. Har du inte möjlighet på det nya datumet så kan du byta dina biljetter senast den 8 oktober 2020. Mer information om föreställningen Artlänk till annan webbplats

2020-08-28 Scener ur ett äktenskap med Messiah Hallberg
Till följd av COVID-19 och Folkhälsomyndighetens rekommendationer flyttas Scener ur ett äktenskap på Halmstads Teater. Föreställningen flyttas från den 11 september till den 5 februari 2021 kl 20.30. Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.
Om du inte har möjlighet att gå på det nya speldatumet återlöser vi dina biljetter exkl. serviceavgift. Du tar då kontakt med Halmstad Tourist Center per telefon eller via mail senast den 28/9-2020. Sista dag för återlösen av biljetter är 28 sept 2020. Återlösen av biljetter sker genom Halmstad Tourist Center, se information nedan.
Återköp: Halmstad Tourist Center har flyttat. Du är välkommen in med dina biljetter till oss på Halmstads Teater, huvudentrén. Är du en riskperson, smittad, sitter i karantän eller inte kan komma till oss kan du istället maila till info@tourist.halmstad.se så ordnar vi en återbetalning som kan ta allt mellan 1-3 veckor att gå igenom. Mer information om föreställningenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

2020-08-26 Arvingarna 30 år – i takt med tiden
På grund av COVID-19 (Coronavirus) och kvarstående restriktioner gällande folksamlingar har Lifeline som arrangör tvingats ta beslutet att flytta fram Arvingarna 30 år på Halmstads Teater den 13 sept flyttas till våren 2021. Det nya datumet är 22 januari 2021 kl 19.30. Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Lifeline vill att alla besökare ska känna sig trygga att gå på våra evenemang. Vi tar situationen på största allvar och vidtar de åtgärder som behövs för att upprätthålla rekommendationer och uppdateringar från myndigheter.
Har du några frågor gällande detta, kontakta Lifeline på info@lifeline.se.
För mer information gällande våra evenemang och COVID-19 (Coronavirus), se www.lifeline.se/coronalänk till annan webbplats. Mer information om föreställningenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

2020-08-26 Pernilla Wahlgren har Hybris
På grund av COVID-19 (Coronavirus) och kvarstående restriktioner gällande folksamlingar har Lifeline som arrangör tvingats ta beslutet att flytta fram Pernilla Wahlgren Hybris på Halmstads Teater den 12 sept flyttas till våren 2021. Det nya datumet är 6 februari 2021 kl 19.30. Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.
Lifeline vill att alla besökare ska känna sig trygga att gå på våra evenemang. Vi tar situationen på största allvar och vidtar de åtgärder som behövs för att upprätthålla rekommendationer och uppdateringar från myndigheter.
Har du några frågor gällande detta, kontakta Lifeline på info@lifeline.se.
För mer information gällande våra evenemang och COVID-19 (Coronavirus), se www.lifeline.se/coronalänk till annan webbplats. Mer information om föreställningenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

2020-08-24 Molly Sandén
På grund av den rådande situationen kring Covid-19 är det tyvärr inte möjligt att genomföra Molly Sandéns konsert på Halmstads Teater den 18/10-2020 utan konserten kommer att ställas in. Samtliga biljetter återlöses. Sista dag för återlösen av biljetter är 24/9-2020. Återlösen av biljetter sker genom Halmstad Tourist Center, se information nedan.
Återköp: Halmstad Tourist Center har flyttat. Du är välkommen in med dina biljetter till oss på Halmstads Teater, huvudentrén. Är du en riskperson, smittad, sitter i karantän eller inte kan komma till oss kan du istället maila till info@tourist.halmstad.se så ordnar vi en återbetalning som kan ta allt mellan 1-3 veckor att gå igenom. Mer information om föreställningenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

2020-08-04 Från Broadway till Duvemåla
Då Regeringen och FHM hittills inte kommit med några nya direktiv måste vi nu ta beslutet att flytta alla planerade konserter till 2021. Vi i kultur och nöjesbranschen har vädjat via debattartiklar, brev och alla tänkbara kanaler om att få ett besked inför hösten, då vi jobbar i en planeringsbransch som kräver lång framförhållning för att fungera. Men nu måste vi för allas säkerhet och med respekt för er tid flytta alla konserter till en tid då det känns säkert att gå. Håll nu hårt i din biljett för den gäller till nästa år och då satsar vi allt på att ge er det mesta och det bästa av den musikalmagi som vi håller så kär. Detta som vanligt med några av Sveriges främsta musikalartister och musiker. Vi är ett litet bolag där våra tolv artister, musiker och tekniker nu helt står utan inkomst. För att kunna erbjuda både er och vår ensemble ljuvliga konsertuppleveler i framtiden så vädjar vi till er att behålla biljetten. Om du inte kan gå finns kanske möjligheten att kolla med en vän, kollega eller granne då biljetten inte är personlig. Kanske har du till och med möjlighet att bjuda någon på en oförglömlig upplevelse? Kanske kan julklappen till någon redan vara ordnad i och med detta? Det är ni, publiken, som gör att vi kan hålla drömmen om framtida konserter vid liv och efter närmare fem månader av något som kan liknas vid ett näringsförbud är varje biljett viktigare än man kan tro. En hel bransch kippar efter luft. Om inget av dessa alternativ känns rätt så erbjuder vi återbetalning t.o.m den 30 september 2020. Efter detta datum är inte återbetalning möjlig. Ditt nya konsertdatum är: 7 mars. Tack för att ni håller i och håller ut, snart ses vi igen! Viktoria Tocca Entertainment. Mer information om föreställningenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

2020-06-26 Lasse Stefanz – De första ljuva åren
Eftersom vi vill ta det säkra före det osäkra flyttar vi fram konserten "Lasse Stefanz - De första ljuva åren" till torsdag 14 januari 2021 kl 19.00. Köpt biljett gäller till det nya datumet, du som vill gå behöver alltså inte göra någonting utan bara behålla din biljett. Om du vill återlösa den går det bra. OBS serviceavgiften exkluderas i återköpet. Mer information om föreställningenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

2020-06-26 Magnus Carlsson – Från Barbados till Gamla stan
Showen som först var planerad till den 23 april 2020, och sen flyttades fram till den 16 september 2020 kommer istället att spela den 23 april 2021 kl. 19.30. Det vill säga, du behåller samma biljett och du har samma plats som tidigare. Så håll hårt i din biljett! Mer information om föreställningenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

2020-06-23 09.30 Tommy Körberg & Bohuslän Big Band
Med anledning av den rådande Corona situationen i vårt land har vi beslutat att åter flytta konserterna med Tommy Körberg och Bohuslän Big Band nu i Augusti/September till Februari 2021. Din köpta biljett gäller till det nya datumet och eventuellt återköp av biljett måste ske senast 1 juli 2020 från ditt spelställe. Nytt datum för konserten i Halmstad är den 12 februari 2021 kl 19:30. Mer information om föreställningenlänk till annan webbplats

2020-06-23 09.20 1974 Tribute to ABBA
Eftersom säkerheten alltid går först och vi dessutom har ett utländskt band så har det blivit nödvändigt att flytta fram turnén ett år. På så sätt skyddar vi oss och dig mot dessa tråkiga förutsättningar och blickar istället fram emot ett enormt ABBA-party nästa höst! Vi hoppas och tror att du förstår och att vi ses då! Ny speldag: 1974 Tribute to ABBA - Söndag 7 nov 2021 kl 18.00 Halmstads Teater. Om du inte kan gå det nya datumet så får du göra återköp före 5 augusti 2020. Kontakta då respektive biljettombud. Sista dag för återlösen av biljetter är 5 aug 2020. Mer information om föreställningenlänk till annan webbplats

2020-06-23 09.00 Jesper Rönndahl Live!
För att vara helt på den säkra sidan har jag tagit beslutet att flytta turnén till våren 2020. Föreställningen flyttas till fredag 15 januari 2021 kl 19.30 Halmstads Teater. Redan köpta biljetter gäller till det nya datumet. Jag blir förstås superglad om du vill behålla din biljett till nya datumet. Men om du inte kan komma 15 januari kan du återlösa din biljett hos Halmstad Tourist Center. Sista dag för återlösen av biljetter är 17 juli 2020. Mer information om föreställningenlänk till annan webbplats

2020-06-16 14.00 Babblarna, den andra musikalen
Beslut är taget om att flytta Babblarna den andra musikalen till våren. Nytt datum för föreställningen på Halmstads Teater är lördagen den 6 mars klockan 11.00 och 14.00. Samma biljett gäller och du behåller samma plats. Om du inte kan det nya datumet så kan återlösa din biljett tilld en 31 augusti 2020. Mer information om föreställningenlänk till annan webbplats

2020-06-16 kl 10.55 Thomas Di Leva - Changes
Beslut är taget om att åter igen flytta fram den planerade turnén Changes med Thomas Di Leva till 2021. Nytt datum i Halmstad är 13 januari 2021 kl 19.30. Köpt biljett gäller till det nya datumet. Möjlighet att återlösa biljett till 29 september. Mer information om föreställningenlänk till annan webbplats

2020-04-22, kl 14.50 Creedence Tribute - Rockin All Over The World 11 december
Flyttas till hösten 2021. Om du mot förmodan inte kan gå det nya datumet har du fram till den 10 maj 2020 på dig att byta datum/spelställe eller lösa in biljetten via ditt biljettombud. Mer information om föreställningenlänk till annan webbplats

2020-04-15, kl 14.30 Här kommer Babben Larsson – Tjolahopp 23 oktober
Flyttas till 21 november 2021. Köpta biljetter gäller, du skriver då bara det nya datumet på biljetten och håller hårt i den till nästa höst. Om du mot förmodan inte kan gå det nya datumet har du fram till den 10 maj 2020 på dig att byta datum/spelställe eller lösa in biljetten via ditt biljettombud. Mer information om föreställningenlänk till annan webbplats

2020-04-08, kl 17.00 Bootleg Beatles – 50th Anniversary of Abbey Road 26 september
Under rådande omständigheter vet vi inte om det går att passera gränser som vi är vana vid. Detta gör att vi tillsammans med bandet och deras management beslutat att flytta fram Bootleg Beatles konserter i Sverige till början av 2021, då vi hoppas att läget normaliserats. Nytt datum den 23 januari kl 19.30. Vi hoppas såklart att ni stödjer oss och Bootleg Beatles och behåller era biljetter till det nya datumet, men om ni mot förmodan inte kan gå detta datum så har ni fram till den 10:e maj på er att lösa in era biljetter via biljettombud. Mer information om föreställningenlänk till annan webbplats

2020-04-08, kl 12.15 Grease på turné mars 2020
Föreställningen har fått ett nytt datum, samtliga biljettköpare kommer få information via mail. Du kan också hålla dig uppdaterad på www.greasethemusical.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

2020-04-08, kl 12.00 Livesänd opera från Metropolitan: Maria Stuarda 9 maj
Metropolitan Opera har ställt in alla live-sändningar resten av säsongen. Det innebär att vi inte kan visa Maria Stuarda den 9 maj. Alla biljettköpare får pengarna tillbaka (minus serviceavgift). Återköp senast 16/5. Mer information om föreställningenlänk till annan webbplats

2020-04-01, kl 21.45 Bröderna Norberg på turné – nytt, gammalt och stulet 18 april
Vi kan nu meddela nytt datum för den flyttade föreställningen. Vi hälsar dig välkommen den 28 februari 2021 kl 19.00. Spara biljetten! Den gäller till den flyttade föreställningen. Mer information om föreställningenlänk till annan webbplats

2020-03-31, kl 08.50 Art med Johan Rheborg, Henrik Schyffert & Per Andersson 25–26 april
Blixten & Co följer Folkhälsomyndighetens rekommendation och regeringens beslut om ”Förbud att arrangera allmänna sammankomster med fler än 50 personer”, vilket innebär att föreställningen ”Art” flyttas fram. Du som har köpt biljett till: 25/4 kl 16.30 kommer att få gå 20/10 kl 18.00, 25/4 kl 19.30 kommer att få gå 20/10 kl 20.30, 26/4 kl 15.00 kommer att få gå 19/10 kl 19.00. Samma biljett gäller. Mer information om föreställningenlänk till annan webbplats

2020-03-24, kl 15.20 Bröderna Norberg på turné – nytt, gammalt och stulet 18 april
Då vi alla tillsammans nu måste hjälpa till att begränsa spridningen av Coronaviruset har vi beslutat oss för att flytta fram de föreställningen till början på 2021. Spara biljetten! Den gäller till den flyttade föreställningen. Nytt datum meddelas inom kort. Så snart vi har spikat det nya datumet kommer du som redan köpt biljett att få ett meddelande på den mailadress som du angav vid biljettköpet. Mer information om föreställningenlänk till annan webbplats

2020-03-23, kl 15.45 Visor och Grimascher, Brolle och Jack Vreeswijk sjunger Cornelis 19 mars
"Till våra kära biljettköpare.
Efter att regeringen presenterade beslut om hårdare restriktioner för de som fyllt 70 år och uppåt så tog vi beslutet att flytta fram resterande konserter i turnén, trots att dessa
egentligen inte berördes av lagen om max 500 personer för allmänna sammankomster. Vi förstår att många av er som köpt biljett känner en oro och valet att flytta fram var därför inte svårt.
Vi vädjar till er förståelse för att vi har gjort allt vi kan för att det ska fungera så bra som
möjligt för alla parter. Hela produktionen som innefattar producenter, tekniker, musikanter, artister m.fl. upplever just nu den värsta ekonomiska krisen i modern historia. Köpta biljetter kommer gälla till nya datum, vi kommer inte göra några återköp. Vi befinner oss just nu i ett force majeure-läge och följer de riktlinjer vi fått från vår branschorganisation svensk live. Om ni inte kan gå på nytt datum så rekommenderar vi att ni försöker sälja er biljett eller kanske ge bort till någon vän, kollega eller liknande.
En sak kan vi lova - När det väl blir dags så kommer vi att göra allt för att ni ska få en
fantastisk kväll med oss!
Ta väl hand om er, nu mer än någonsin.
// MT Live
Mer om föreställningenlänk till annan webbplats

2020-03-23, kl 15.30 Lunchteater i vår 26 mars och 23 april
På grund av den rådande situationen kring Corona-19 kommer lunchteatern Marta Parkman och 123 Schtunk att ställas in och flyttas till hösten 2020. Då nytt datum ännu inte är bestämt återköpes alla sålda biljetter (exklusive serviceavgift). Sista återbetalning den 25 april. Mer information om föreställningarna

2020-03-23, kl 12.15 Grease – på turné 27 mars
Föreställningen ställs in på grund av det rådande läget med Corna-19. Mer information om föreställningenlänk till annan webbplats

2020-03-20, kl 12.20 Thank you for the music 1 april
Flyttas till den 11 april 2021. Efter rådande omständigheter så har vi idag kommit fram till att den framflyttade turnén i maj troligen inte heller den kommer genomföras. Mer information om föreställningenlänk till annan webbplats

2020-03-19, kl 15.50 Tommy Körberg & Bohuslän Big Band
Föreställningen flyttas till 5 september. Mer information om föreställningenlänk till annan webbplats

2020-03-19, kl 15.25 Ta makten över din stress - Andreas Piirimets
På grund av det rådande läget gällande covid-19 i Sverige har beslutet tagits att ställa in föreläsningen. Köpta biljetter återbetalas. Mer informationlänk till annan webbplats

2020-03-19, kl 14.10 Bokstavsbyrån
På grund av det rådande läget gällande covid-19 i Sverige har beslutet tagits att ställa in familjeföreställningen Bokstavsbyrån. Köpta biljetter återbetalas.

2020-03-19, kl 12.55 Arvingarna 30 år - i takt med tiden
Föreställningen flyttas till 13 september. Du behåller samma biljett som tidigare. Mer informationlänk till annan webbplats

2020-03-19, kl 09:00 Från Barbados till Gamla Stan
Föreställningen flyttas till 16 september.
Du behåller samma biljett och samma plats som tidigare.

2020-03-18, kl 17.45 Man får väl ställa upp 2 april
Föreställningen ställs in. Kontakta Halmstad Tourist Center för återköp av biljett, exklusive serviceavgiften.

2020-03-18, kl 17.20 Bernt Rosengren feat Christina v Bülow 31 mars
Föreställningen ställs in. Du får pengarna tillbaka för din biljett, exklusive serviceavgiften.

2020-03-18, kl 14.50 Lasse Stefanz – De första ljuva åren
Flyttas till den 10 september kl 19.00 Håll i din biljett, den gäller även för det nya datumet. Mer informationlänk till annan webbplats

2020-03-17, kl 16.00 Pernilla Wahlgren har Hybris den 29 mars
Flyttas till hösten 2020. Det nya datumet är den 12 september och tiderna blir 16:00 och 19:30. Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Mer informationlänk till annan webbplats

2020-03-17, Kl 15.25 Från Broadway till Duvemåla den 5 april
Flyttas fram till hösten.

2020-03-17, kl 15.05 Babblarna den 4 april
På grund av det rådande läget gällande covid-19 i Sverige idag har vi tagit beslut om att flytta fram föreställningen med “Babblarna Andra Musikalen” som skulle ha spelats i Halmstad lördagen den 4 april. Föreställningen kommer att flyttas fram till lördagen den 29 augusti. Mer informationlänk till annan webbplats

2020-03-17, kl 13.35: Visor & Grimascher – Jack Vreeswijk & Brolle sjunger Cornelis. Arrangören har tagit beslutet attflytta fram samtliga föreställningar med Brolle och Jack Vreeswijk till nya datum trots att dessa konserter inte berörs av regeringens beslut att inga offentliga tillställningar med över 500 personer får genomföras. Biljetter till dessa arrangemang kommer gälla till nya datum, inga återköp kommer göras. Så behåll era biljetter. Vi återkommer med datum längre fram.

2020-03-16: Halmstads Lunchteater – Marta Parkman, jazz å jag flyttas till hösten. Vi återkommer med datum längre fram.

2020-03-13, kl 16:00: Whitney Houston Tribute show är inställd. Köpta biljetter återbetalas, exklusive avgifter.

2020-03-13, kl 15:15: Jack Vreeswijk & Brolle sjunger Cornelis 19 mars genomförs som planerat. (se ny info ovan 2020-03-17)

2020-03-13, kl 14:45: Thank you for the music 1 april flyttas fram till maj 2020
Exakta datum och tider presenteras inom kort. Köpta biljetter till föreställningen den 1 april kommer att gälla till det nya datumet.

2020-03-13, kl 10:45: Föreställningarna med "Babblarna Andra Musikalen" på Halmstads Teater genomförs som planerat den 4 april. Vi följer regeringens förbud på allmäna sammankomster med fler än 500 personer. Därför är publikkapaciteten begränsad till max 500 peroner (inklusive personal).

2020-03-13, kl 10:15: Nytt datum för Molly Sandéns konsert blir den 18 oktober. Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Kontakta respektive biljettåterförsäljare för eventuella biljettfrågor! Om du inte har möjlighet att gå det nya datumet kan du kontakta återförsäljaren fram till den 26 april. 

2020-03-13, kl 10:00: Det har kommit frågor kring ansvar i den uppkomna situationen. Svaret är att det är arrangören som tar beslut om ett evenemang ska ställas in eller flyttas fram i tid. Halmstads Teater är själva spelplatsen. Både vi och arrangörerna följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

2020-03-13, kl 08:00: Den Flygande Holländaren, Metropolitan, ställs in.

2020-03-12, kl 16:15: Bo Kaspers konsert blir av den 13 mars. Men för att kunna möta kravet på max 500 deltagare har konserten delats upp till två tillfällen samma dag. Tiderna som gäller är 17.30 och 20.00. För att lösa detta kortas konserten till 1,5 timme. Du som har köpt biljett kommer att få ett mail eller sms med uppgift om vilken tid som är aktuell för dig. OBS! Läs detta! Ni som har platser på rad 1-15 gäller biljetten till föreställningen 20:00 (obs! Insläpp på teatern 19:20).
Ni som har platser på rad 16-24 + balkongen gäller biljetten till föreställningen 17:30 (Insläpp på teatern 16:30). För konserten 17:30, gäller onumrerade platser.

2020-03-12, kl 14:00: Lasse Stefanz konsertföreställning "De första ljuva åren" genomförs som planerat den 21 mars. Däremot har antalet bokningsbara platser justerats så det inte överstiger 500 (inkl medverkande/personal).

2020-03-12, kl 13:45: Whitney Houston Tribute show konsertdatum flyttas till April 2021
På grund av Corona-viruset och de Svenska, Danska och Norska myndigheternas beslut angående tillåten publikantal har Artistproduktionens agent beslutat att flytta fram den Scandinaviska turnén till april 2021.

2020-03-12, kl 10:00: Dagens konsert med Di Leva är tyvärr flyttad. Följande information har vi fått från arrangören:
"Bäste konsertkund. På grund av den rådande corona krisen i Sverige och att besökarantalet inte får överskrida 500 personer så har vi blivit tvungna flytta konserten till hösten." Läs all information om flytten av konsertenlänk till annan webbplats

2020-03-12, kl 09:00: Vi fortsätter arbetet med att kontakta arrangörer för att få besked om kommande evenemang på Halmstads Teater. När ny information finns lägger vi ut det här.

2020-03-11, kl 21:00: Regeringen har på Folkhälsomyndighetens inrådan beslutat att evenemang med fler än 500 deltagare inte ska genomföras. Det kan påverka föreställningar och konserter på Halmstads Teater. Har du köpt biljetter via Ticketmaster kommer du att få information direkt från dem. Vi hänvisar också till arrangörernas egna hemsidor för mer information. Vem som är arrangör hittar du under "Info" på det aktuella evenemanget.


Höstens evenemang 2021

Se vad som gäller för kommande föreställningar. Listan fylls på efter hand som beslut fattas. För mer detaljerad information om varje föreställning se respektive föreställnings sida eller arrangöres hemsida. Klicka i tabellen nedan för att komma vidare.

Tabellen går att scrolla i sidled för mer information.

Föreställning

Datum

Arrangör

Åtgärd

Åter­betalning

Lasse Stefanz - De första ljuva åren

2 september


Flyttad till 25 januari 2022

Ja, senast 5 augusti 2021

Man in Black

5 september


Flyttad till 10 april 2022

Ja, senast den 24 september 2021

Visor & Grimascher – Jack Vreesvijk & Brolle sjunger Cornelis

14 september

MT Live ABlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Flyttad till 10 oktober 2021

Nej

Den stora kärleken

15 september


Flyttad till 9 februari

Ja, senast den 3 oktober 2021

Changes – Thomas Di Leva tolkar David Bowie

22 september


Flyttad till den 6 maj 2022

Ja, senast den 15 oktober 2021

Helen Sjöholm

2 oktober


Flyttad till 8 november 2021

Ja, senast den oktober 2021

Johan Boding & Night of Queen – Queen 50 years

28 oktober

ER-Musiklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Inställd

Ja, senast den 16 januari

The Legends – Movie & TV Special

29 oktober


Flyttad till 13 november 2021

Ja, senast den 9 oktober 2021

Creedence Tribute - Rockin All Over The World

29 okotber

Bestermanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Flyttad till den 23 april 2022

Nej

Scener ur ett äktenskap

30 september


Flyttad till den 20 november

Ja, senast den 2 augusti 2021

The music of Bee Gees - Stayin´Alive

11 november

Bestmanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Flyttad till den 24 november 2022

Ja, senast den 24 september 2021


Vårens evenemang 2021

Se vad som gäller för kommande föreställningar. Listan fylls på efter hand som beslut fattas. För mer detaljerad information om varje föreställning se respektive föreställnings sida eller arrangöres hemsida. Klicka i tabellen nedan för att komma vidare.

Tabellen går att scrolla i sidled för mer information.

Före­ställ­­­ning


Datum

Arrangör

Åtgärd

Åter­betalning

Change – Thomas Di Leva tolkar David Bowielänk till annan webbplats

13 januari

Programbolaget / Monarch Music

Flyttad till 22 september 2021

Ja, senast den 30 april 2021

Lasse Stefanzlänk till annan webbplats

14 januari


Flyttad till 2 september

Ja, senast den 30 november 2020

Arvingarnalänk till annan webbplats

22 januari

Lifeline

28 augusti

Ja, senast den 14 januari 2021

Jens Lekmanlänk till annan webbplats

5 februari


21 maj (Är nu inställd den 21 maj, se mer information längre ner)


Messiah Hallberg – Scener ur ett äkttenskaplänk till annan webbplats

5 februari


Flyttad till 30 september

Ja, senast den 30 december 2020

Världens historialänk till annan webbplats

14 februari

Lifeline

Flyttad till 29 augusti

Ja, senast den 7 januari 2021

Jonas Gardell

20 februari

Lifeline

Flyttad till 12 december

Ja, senast den 30 december 2020

Bröderna Norberg på turné - nytt, gammalt och stuletlänk till annan webbplats

28 februari

Jarowskijlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Inställt

Ja, senast den 23 november 2020

Pernilla Walgrenlänk till annan webbplats

6 februari

Lifeline

Flyttad till 19 september

Ja, senast den 9 januari 2021

Tommy Körberg & Bohuslän Big Bandlänk till annan webbplats

12 februari

HitNöje Productionslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Flyttas till 19 februari 2022

Ja, senast den 22 januari 2021

Hurmorshowen Göörgladlänk till annan webbplats

februari/mars 2021


Inställt, men planeras att släppas igen hösten 2021

Ja, senast den 27 februari 2021

Babblarna – den andra musikalenlänk till annan webbplats

6 mars


Inställt

ja, senast den 27 februari 2021

Från Broadway till Duvemålalänk till annan webbplats

7 mars


Flyttas till 8 september

Ja, senast den 5 februari 2021

Bo Kaspers orkesterlänk till annan webbplats

13 mars

Lifeline

Flyttas till den 17 december 2021

Ja, senast den 28 februari 2021

Pernilla Wahlgren har Hybrislänk till annan webbplats

9 april

Lifeline

Flyttas till den 3 oktober 2021

Ja, senast den 19 april 2021

Thank you for the musiclänk till annan webbplats

11 aprl

MT Livelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Flyttas till den 3 november 2021

Nej

Visor & Grimascher med Jack Vreeswijk och Brollelänk till annan webbplats

24 april

MT Livelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Flyttas till den 14 september 2021

Nej

Anders och Måns – Så funkar detlänk till annan webbplats

30 april


Inställd

Ja, senast den 15 januari 2021

Bamse och Lova sjunger & dansarlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

9 maj


Flyttas till den 1 maj 2022

Ja, senast den 19 mars 2021

20 år med mig – Özz Nûjenlänk till annan webbplats

11 maj


Inställd

Ja, senast den 25 februari 2021

Jens Lekmanlänk till annan webbplats

21 maj


Inställd

Ja, senast den 21 maj 2021


Höstens evenemang 2020

Se vad som gäller för kommande föreställningar i höst. Listan fylls på löpande med de föreställningar som ställts in eller flyttats. För mer detaljerad information om varje föreställning se respektive föreställnings sida eller arrangöres hemsida. Klicka i tabellen nedan för att komma vidare.

Tabellen går att scrolla i sidled för mer information.

Före­ställ­­­ning


Datum

Arrangör

Åtgärd

Åter­betalning

Från Broadway till Duvemålalänk till annan webbplats

28 augusti

Viktoria Tocca Entertainment

Flyttad till 7 mars 2021

Ja, senast den 30 september 2020

Babblarna andra musikalenlänk till annan webbplats

29 augusti (4 april)

Mys artisteri

Flyttad till 6 mars 2021

Ja, senast den 31 augusti 2020

Tommy Körberg & Bohuslän Big Bandlänk till annan webbplats

5 september (19 april)

HitNöje Productionslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Flyttad till 12 februari 2021

Ja, senast den 1 juli 2021

Lasse Stefanz - De första ljuva årenlänk till annan webbplats

10 september

Thomas Deutgenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Flyttad till 14 januari 2021

Ja

Scener ur ett äktenskap - Standupshow med Messiah Hallberglänk till annan webbplats

11 september


Flyttad till 5 februari 2021

Ja, senast den 28 september 2020

Pernilla Wahlgren har Hybrislänk till annan webbplats

9 april

Lifelinelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Föreställningarna den 9 april flyttade till 3 oktober 2021.


Arvingarna 30 år - i takt med tidenlänk till annan webbplats

13 september

Lifelinelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Flyttad till 22 januari 2021


Magnus Carlsson - Från Barbados till Gamla Stanlänk till annan webbplats

16 september
(23 april)

Kralllänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Flyttad till 23 april 2021


Jesper Rönndahl Live!länk till annan webbplats

18 september


Flyttad till 15 januari 2021

Ja, senast den 17 juli 2020.

Visor & Grimascher - Jack Vreeswijk & Brolle sjunger Cornelislänk till annan webbplats

21 september

MTlivelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Flyttad till 24 april 2021


Bootleg Beatles – 50th Anniversary of Abbey Roadlänk till annan webbplats

26 september

Bestermanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Flyttad till 23 januari

Ja, senast 10 maj 2020 via biljettåter­försäljare

Di Leva tolkar Bowielänk till annan webbplats

29 september (12 mars)

United Stage

Flyttad till 13 januari

Kan återlösas till 29 september 2020

Simon Gärdenfors & Anton Magnussonlänk till annan webbplats

3 oktober


Flyttad till 23 september 2021


Man in Black - Peter jezewskilänk till annan webbplats

3 oktober


Flyttad till 26/3 2021


Bo Kaspers Orkesterlänk till annan webbplats

7 oktober

Lifelinelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Flyttad till 13 mars 2021


Metropolitan Operan – Trubadurenlänk till annan webbplats

8 maj


Inställt

Ja, senast den 8 maj 2021

Världens Historia - Özz Nûjen & Måns Möllerlänk till annan webbplats

14 oktober

Lifelinelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Flyttad till 14 februari


Artlänk till annan webbplats

19 och 20 oktober

Blixten & colänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Flyttas till 4 och 5 oktober 2021

Kan bytas till den 8 oktober

Exklusiv föreställning med Christian Kjellvander

5 november


Inställt


Metropolitan opera - Turandot

22 november


Inställd


Här kommer Babben Larsson - Tjolahopplänk till annan webbplats

23 oktober

Bestermanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Flyttad till 21 november 2021

Ja, senast den 10 maj 2020

Pernilla Wahlgren har Hybrislänk till annan webbplats

24 okotber

Lifelinelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Flyttad till 9 april


1974 Tribute to ABBAlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

30 oktober

StellaEvent.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

7 november 2021

Ja, senast den 5 augusti 2020.

Jonas Gardell - Queen of f*cking everythinglänk till annan webbplats

14 november

Lifelinelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

20 februari 2021

20 november 2020

Familjemusikalen Trazan & Banarnelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

22 november

Lifelinelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

7 november 2021


Metropolitan Opera: Turandotlänk till annan webbplats

22 november


18 april 2021

Ja, senast den 10 december 2020

Halmstads Lunchteater - Running Home For Christmaslänk till annan webbplats

26 november


Inställt

Ja, senast den 10 december 2020

Sune - Ensam hemmalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

27 november

Lifelinelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

30 oktober 2021


Värmländs Voodolänk till annan webbplats

2 december

Trueentlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

1 december 2021

Ja, senast den 2 december 2020

Göörglads humorshowlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

4 och 5 december


12 och 13 februari 2021

Ja, senast den 20 november 2020

Halmstads Lunchteater - Världen är en scen – det bästa av och med 123 Schtunklänk till annan webbplats

10 december


Inställt

Ja, senast den 10 december 2020

Exklusiv föreställning med Ellen Krausslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

10 december


Inställt

Ja

Creedence Tribute - Rockin All Over The Worldlänk till annan webbplats

11 december

Bestermanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Flyttad till 23 april 2022

Ja, senast den 10 maj 2020

Elvis Christmas & Gospel Songs med Grahame Patrick & The Stamps Quartetlänk till annan webbplats

12 december

Julius Production ABlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster & Sangré Eventlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Flyttad till den 9 december 2021

Ja, senast den 19 december


Vårens evenemang 2020

Se vad som gäller för kommande föreställningar. Listan fylls på efter hand som beslut fattas. För mer detaljerad information om varje föreställning se respektive föreställnings sida eller arrangöres hemsida. Klicka i tabellen nedan för att komma vidare.

Tabellen går att scrolla i sidled för mer information.

Före­ställ­­­ning


Datum

Arrangör

Åtgärd

Åter­betalning

Di Leva tolkar Bowie l Halmstadlänk till annan webbplats

12 mars
(29 september)

United Stagelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Flyttad till 13 januari

Kan återlösas till 29 september 2020

Bo Kaspers Orkester

13 mars

Lifelinelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Delas upp i två konserterer


Metropolitan: Den flygande holländaren

14 mars


Inställt

Kan byta till föreställning 9 maj 2020

Visor & Grimascher – Jack & Brolle sjunger Cornelislänk till annan webbplats

19 mars

MT Livelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Flyttas till 21 september

Nej, samma biljetter gäller.

Whitney Houston Tribute show

20 mars

Julius production ABlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Inställt

Ja

Lasse Stefanzlänk till annan webbplats

21 mars

Thomas Deutgenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Flyttas till 10 september

Nej

Lunchteatern Jazz och jag

26 mars

Halmstad Teaterföreninglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Inställd. Planeras att spelas i höst

Ja, sista återbetalning den 25 april

Molly Sandénlänk till annan webbplats

26 mars

Live nationlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Inställt

Ja, senast den 24 september 2020. Återlösen av biljetter sker genom Halmstad Tourist Center.

Grease – På turnélänk till annan webbplats

27 mars

Julius Productionlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster & Sangré Eventlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Flyttas till 3 januari 2021

Nej

Familjeföreställning – Bokstavsbyrån

28 mars


Inställt

Ja

Arvingarna 30 år – i takt med tidenlänk till annan webbplats

28 mars

Lifeline

Flyttas till 13 september


Pernilla Wahlgren har hybrislänk till annan webbplats

29 mars

Lifelinelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Flyttas till 12 september


Bernt Rosengren feat Christina v Bülow

31 mars

Jazz i Halmstadlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Inställt

Ja

Thank you for the musiclänk till annan webbplats

1 april

MT Livelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Flyttas till 11 april 2021

Nej

Man får väl ställa upp

2 april


Inställt

Ja

Babblarnalänk till annan webbplats

4 april (29 augusti)

Mys artisteri

Flyttas till 6 mars 2021

Ja, senast den 31 augusti 2020

Från Broadway till Duvemålalänk till annan webbplats

5 april

Viktoria Tocca Entertainment ABlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Flyttas till 28 augusti


Bröderna Norberg på turné – nytt, gammalt och stuletlänk till annan webbplats

18 april

Jarowskijlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Flyttas till 28 februari 2021


Tommy Körberg & Bohuslän Big Bandlänk till annan webbplats

19 april

HitNöje Productionslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Flyttas till 5 september

Eventuellt återköp av biljetter måste ske senast 3 april 2020

Ta makten över din stress – Andreas Piirimets

21 april


Inställt

Ja

Halmstads Lunchteater – 123 Schunk, världen är en scen

23 april


Inställd. Planeras att spelas i höst

Ja, sista återbetalning den 25 april 2020

Magnus Carlssonlänk till annan webbplats

23 april

Kralllänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Flyttas till den 16 september

Nej

Artlänk till annan webbplats

25 och 26 april


Flyttas till oktober


Livesänd opera från Metropolitan – Maria Stuarda

9 maj

Halmstads Teaterföreninglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Inställt

Ja, sista återbetalningsdag 16 maj 2020

Bamse och Lova sjunger & dansarlänk till annan webbplats

30 maj


Flyttas till 1 maj 2022

Ja, senast 19/3 2021


Vid inställt eller flyttat evenemang

Har ditt evenemang blivit inställt eller flyttat, kommer Ticketmaster att skicka mail med alla upplysningar du behöver. Du behöver inte göra något. Mer information från Ticketmaster hittar du här.

Vid sjukdom

Om du planerar att besöka oss men känner sjukdomssymptom som hosta, andningssvårigheter och/eller feber ska du stanna hemma samt kontakta sjukvården 1177.

Tyvärr är det ingen återlösen på biljetter vid sjukdom såvida du inte har tecknat ett avbeställningsskydd. Det går dock bra att sälja biljetterna vidare. På Ticketmaster finns en samlingssida med vanliga frågor om Ticketmasters event och Coronaviruset Covid-19.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Halmstads kommuns informationssida

har sammanställt en enkel och överskådlig informationssida om coronaviruset och covid-19länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Kommunen samverkar med länsstyrelsen och andra myndigheter i regionen. Folkhälsomyndighetens rekommendationer följs.

Ring upplysningsnumret 113 13 om du har frågor

Har du frågor om coronviruset covid-19 kan du ringa det nationella informationsnumret 113 13. Tjänsten är tillgänglig dygnet runt.

Mer information om Coronaviruset finns på Folkhälsomyndighetens webbplats.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster