Exklusiv föreställning med Christian Kjellvander

Köp biljetter 5 november
  • Musik

På scen tornar han upp sig lika orubblig, för att inte säga ointaglig, som han låter på skiva, alltid med blicken fäst vid horisonten. På varje ny skiva stakar Christian Kjellvander ut en bestämd linje som han håller från start till mål. Så här långt in i den snart tre decennier omfattande karriären framstår han som en av den svenska rockens främsta stilister och visionärer, begåvad med en sorts oängslighet och tyngd du bara får av att nöta, nöta och nöta dina färdigheter på vägar, i replokaler och i studior. I dag känns det uteslutande självklart att nämna honom jämte mästare som Leonard Cohen och Nick Cave.

Christian Kjellvander har i många år varit en av våra främsta inhemska förvaltare av americana- och singer-songwritertraditionen, som soloartist eller med tidigare konstellationer som Loosegoats och Songs of Soil. En längre tid och i synnerhet på senare släpp har han alltmer rört sig mot en såväl friare som mörkare sorts rock som bygger mindre på konventionella låtstrukturer och hellre utforskar olika stämningslandskap, inte minst togs detta till sin spets på Tonbruket-samarbetet Doom Country i början av 2020 som möttes av jublande kritiker och som fick Nöjesguiden att utbrista ”ett sant mästerverk”.

Hösten 2020 släpps Christian Kjellvanders åttonde studiosoloskiva "About love and loving again", som bland annat innehåller singeln "Process Of Pyoneers".

Konserten varar 60 minuter utan paus.

Vill du boka 2 eller fler biljetter bredvid varandra ring Halmtad Tourist Center 035-12 02 00.

http://luger.se/christian-kjellvander

Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00. 
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen. 
 

Kontakt och adress

  • Plats: Festsalen Halmstads Teater
  • Telefon: 07643264
  • Adress: Fredsgatan 5 30246 Halmstad

Datum och tid

  • torsdag 5 nov 20:30

Artikeln publicerades 5 november 2019