Scener ur ett äktenskap - Standupshow med Messiah Hallberg

Köp biljetter 30 september
  • Standup

Till följd av osäkerheten gällande Covid-19 och Folkhälsomyndighetens fortsatta rekommendationer flyttas Scener ur ett äktenskap på Halmstads Teater ännu en gång.

Föreställningen flyttas från den 5 februari 2021 till 30 september 2021 kl 20:30.

Håll i din biljett – den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Om du inte har möjlighet att gå på det nya speldatumet återlöser vi dina biljetter exkl. serviceavgift. Sista dag för återlösen av biljetter är 30 december 2020. Efter detta datum det går inte att återlösa biljetter. Återlösen av biljetter sker genom Halmstad Tourist Center

------------------------------------------------------

Messiah Hallberg till Halmstad med standupshowen Scener ur ett "äktenskap"!

Messiah Hallberg är just nu aktuell med sin standupföreställning Scener ur ett "äktenskap" - En standupshow om att bli ihop, bita ihop och bryta ihop. Föreställningen har fått ett varmt mottagande av såväl publik som press. Dagens Nyheter skrev "Likt ingen annan i det här landet, får han det urvattnade relationsämnet att bli så intressant. Roligt, svidande!" och Södermanlands Nyheter skrev att Messiah är "En oerhört imponerande komiker". Premiären var den 20 september och inte långt senare var samtliga föreställningar under hösten slutsålda. Nu förlängs turnén under våren och hösten 2020!

Messiah Hallberg har under de senaste åren etablerat sig som en självklar del av Sveriges humorelit. Under 2017 turnerade han med kritikerrosade Den missförstådde profeten och utsågs förra året till Sveriges bästa manliga komiker. Just nu är han aktuell med sin andra soloföreställning Scener ur ett "äktenskap", som bygger på berättelser från hans eget förhållande kombinerat med vardagliga iakttagelser. Med hög igenkänningsfaktor och en utmärkande träffsäkerhet tar han oss igenom olika utmaningar med att leva i en relation.

– Publikresponsen har faktiskt varit överväldigande, så det kändes självklart att ta den här tragikomiska resan på ännu en vända", säger Messiah Hallberg.

OM MESSIAH
Messiah Hallbergs karriär som komiker började 2009. Efter bara två år i branschen prisades han på Svenska Standupgalan med utmärkelsen Tändstickan för att ha förnyat svensk standup. 2015 turnerade han med standupshowen Politiskt autokorrekt med den norska komikern Martin Beyer-Olsen. Messiah Hallberg har setts i TV-program som Finaste familjen och Parlamentet.

2016 startade Messiah tillsammans med Jakob Öqvist humorpodcasten Freakshow och året därpå turnerade han med sin första hyllade soloföreställning Den missförstådde profeten samt tog emot priset Årets manliga komiker på Svenska Standupgalan. Just nu är han aktuell som ny programledare i Vakna med NRJ och under 2019 åker han ut på sin andra soloföreställning Scener ur ett "äktenskap".

Föreställningen varar 90 minuter utan paus och är i Figarosalen Halmstads Teater.

Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.

 

Kontakt och adress

  • Plats: Figarosalen, Halmstads Teater
  • Telefon: 0035-120200
  • Adress: Fredsgatan 5 30246 Halmstad

Datum och tid

  • fredag 30 sep 20:30

Artikeln publicerades 5 november 2019