Changes - Thomas Di Leva tolkar David Bowie FLYTTAD FRÅN 29/9 TILL 13/1 2021

Köp biljetter 13 januari
  • Musik
  • Show

På grund av den rådande situation som gäller, med förbud mot allmänna sammankomster med över 50 deltagare, har vi tagit beslut om att åter igen flytta fram den planerade turnén Changes med Thomas Di Leva till 2021. Självklart tråkigt för alla parter, men vi måste göra vad vi kan för att bromsa spridningen av covid-19, säkerhet för personal och publik är vår högsta prioritet.

Samtidigt är vi glada över att nytt datum redan satts. Vi som arrangör och hela produktionen med Thomas Di Leva, musiker & crew hoppas att vi ses i början av nästa år!

Nytt datum gällande HALMSTAD är 13 januari kl 19.30.
Köpta biljetter gäller till det nya datumet.

Om ni av någon anledning önskar återlösa biljetten, kontakta er återförsäljare senast 2020-09-29, efter detta datum gäller ordinarie villkor.

Arrangör:
Programbolaget / Monarch Music / Hit Nöje

---------------------------------------------------------

Thomas Di Leva fortsätter sin David Bowie-hyllning med en omfattande Sverigeturné. 

 Under våren 2020  fortsätter Thomas Di leva sin kritikerrosade David Bowie-turné “Changes”. 

En fascinerande konsertresa i tid och rum där publiken får njuta av David Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Thomas Di Leva.

Under våren -18 intog Di Leva Hamburger Börs i Stockholm och tog publiken på en spännande showresa genom tid och rum samt dröm och verklighet genom David Bowies musikaliska storverk. Space Oddity, Heroes, Ziggy Stardust, Let’s Dance, Under Pressure, Fame, Life On Mars, Rebel Rebel och Changes var några av de klassiska låtarna som varsamt stöptes om till Di Leva-format.

”Di Leva bjuder på strålande Bowie-kavalkad” skrev Svenska Dagbladet och Dagens Nyheter hyllade föreställningen och skrev att Di Leva var “kusligt röstlik” och “återskapar David Bowies sound så nära det bara går”.

 Nu har showen byggts om till en glittrade konsertturné och åker ut i landet under våren 2020. Showens titel ”Changes” grundar sig i ambitionen att publiken ska få känna historiens vingslag i både David Bowies karriär och livsgärning, samtidigt som den kommer att spegla samtidens olika vägval och stora förändringar som vi står inför.

 - Bowies popkulturella gärning kan inte nog poängteras - hans unika kreativitet har inte bara påverkat mig utan flera generationers musik, kultur, konst och tankar. Min intention är att bjuda publiken på en musikalisk fest med både fascinerande yta och gåtfullt djup. Jag och publiken kommer att komma ytterligare ett steg närmre David Bowies hjärta och vision, säger Thomas Di Leva.

Konserten varar 90 minuter utan paus.

 Presenteras av United Stage Artist i samarbete med Krall Entertainment och 2Entertain.

Arrangörer: Monarch Music AB och Programbolaget AB

Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen. 

Kontakt och adress

  • Plats: Halmstads Teater
  • Telefon: 0035-120200
  • Adress: Fredsgatan 5 30202 Halmstad

Datum och tid

  • onsdag 13 jan 19:30

Artikeln publicerades 5 november 2019