Creedence Tribute - Rockin All Over The World FLYTTAS FRÅN 29/10 TILL 23/4 2022

Köp biljetter 23 april
  • Musik

Bäste biljettköpare

Nu när vaccinationerna kommit igång, börjar vi se slutet på inställda eller flyttade konserter och andra evenemang men osäkerheten är fortfarande stor.

I nuläget är det svårt att veta när vi kan börja genomföra konserter igen, det styrs av Regeringen och Folkhälsomyndighetens beslut kring restriktioner. Som läget är nu tvingas vi flytta fram första delen av Creedendece Tributes - Rockin All Over The World turné till våren 2022.

Hamstads teater från 29 oktober 2021 till 23 april 2022

Din biljett kommer fortfarande att gälla till konserten, notera gärna nya datumet på den!

Hela produktionen som innefattar producenter, tekniker, musikanter, artister m.fl. som just nu upplever den värsta ekonomiska krisen i modern historia. Vi hoppas innerligt att ni förstår att vi har gjort allt som står i vår makt för att det ska fungera så bra som möjligt för alla parter.

Köpta biljetter kommer att gälla till nya datum, vi kommer inte göra några återköp.

Vi befinner oss just nu i en force majeure liknande situation. Om ni inte kan gå på det nya datum så rekommenderar vi att ni försöker sälja er biljett eller kanske ge bort till någon vän, kollega eller liknande.

Om du har ytterligare funderingar angående din biljett maila till info@besterman.nu

En sak kan vi dock lova - När det väl blir dags så kommer vi att göra allt för att ni ska få en fantastisk kväll med oss!

Med bästa hälsningar Creedence Tribute
Besterman AB Peter & Stefan Besterman"​​​​​​

 

_____________________________________________________

 

Creedence Tribute - "Rockin All Over The World Tour"

Nu är det äntligen dags för Creedence Tribute med ny en omfattande sverigeturné med en helt ny hyllningsshow till Creedence Clearwater Revival "Rockin All Over The World Tour" - En helkväll med hitsen, historierna och nostalgin kring ett av världens största band

Efter den succéartade och utsålda konserthusturnéerna hösten 2017 och våren och hösten 2018 med över 70 konserter är nu Creedence Tribute tillbaka.

Den nya hyllningsshowen till Creedence Clearwater Revival innehåller naturligtvis en massa av de klassiska hitlåtarna blandat med en del överraskningar bland annat önskemål från fansen.

"Rockin All Over The World Tour" är nyproducerad magnifik konsertupplevelse, där låtarna ramas med underfundiga historier om ett av världens största rockband, vars musik för evigt lever kvar hos gamla och nya fans.

Creedence Tribute är både röstmässigt och musikaliskt så nära originalet att, om man blundar, upplever man det faktiskt som att det är Creedence Clearwater Revival som står på scenen.

De nya showen kommer att bli den största hyllningskonserten någonsin till CCR och det största och svängigaste rockpartyt på landets konserthus hösten 2020.

Längd: CA 2h10min – inkl. paus
Arrangör : www.besterman.nu

 

Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.

 

 

Kontakt och adress

  • Plats: Halmstads Teater
  • Telefon: 0035-120200
  • Adress: Fredsgatan 5 30246 Halmstad

Datum och tid

  • lördag 23 apr 19:30

Artikeln publicerades 5 november 2019