Creedence Tribute - Rockin All Over The World

Köp biljetter 29 oktober
  • Musik

Creedence Tribute - "Rockin All Over The World Tour"

Nu är det äntligen dags för Creedence Tribute med ny en omfattande sverigeturné med en helt ny hyllningsshow till Creedence Clearwater Revival "Rockin All Over The World Tour" - En helkväll med hitsen, historierna och nostalgin kring ett av världens största band

Efter den succéartade och utsålda konserthusturnéerna hösten 2017 och våren och hösten 2018 med över 70 konserter är nu Creedence Tribute tillbaka.

Den nya hyllningsshowen till Creedence Clearwater Revival innehåller naturligtvis en massa av de klassiska hitlåtarna blandat med en del överraskningar bland annat önskemål från fansen.

"Rockin All Over The World Tour" är nyproducerad magnifik konsertupplevelse, där låtarna ramas med underfundiga historier om ett av världens största rockband, vars musik för evigt lever kvar hos gamla och nya fans.

Creedence Tribute är både röstmässigt och musikaliskt så nära originalet att, om man blundar, upplever man det faktiskt som att det är Creedence Clearwater Revival som står på scenen.

De nya showen kommer att bli den största hyllningskonserten någonsin till CCR och det största och svängigaste rockpartyt på landets konserthus hösten 2020.

Längd: CA 2h10min – inkl. paus
Arrangör : www.besterman.nu

 

Biljetter
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.

 

--------------------------------------------------------------------------

 

"Vi har en god och en dålig nyhet. Den dåliga är att vi på grund av rådande osäkerhet kring att samlas i grupper behöver flytta turnén till hösten 2021. Vi ber om er förståelse för detta...

Den goda nyheten är att arrangören Besterman jobbat febrilt med att boka lokaler så att vi skulle kunna informera er i god tid och - era biljetter kommer fortfarande att gälla!

Så här blir det: Köpta biljetter gäller garanterat där ort och lokal är desamma, du skriver då bara det nya datumet på biljetten och håller hårt i den till nästa höst. Om du mot förmodan inte kan gå det nya datumet har du fram till den 10 maj 2020 på dig att byta datum/spelställe eller lösa in biljetten via ditt biljettombud Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.

NYTT showdatum: 29/10-2021 Halmstads Teater.

Jag lovar att när den här krisen är över kommer VI och showar järnet för er! Den som väntar på nåt gott….

Tills dess; Ta väl hand om er själva och varandra! 

Med bästa hälsningar Creedence Tribute
Besterman AB Peter & Stefan Besterman"

Se Halmstads Teaters sida kring Corona för att se vad som gäller för denna föreställningen.
https://www.halmstadsteater.se/halmstads-teater/infor-ditt-besok/information-om-corona
 

 

 

Kontakt och adress

  • Plats: Halmstads Teater
  • Telefon: 0035-120200
  • Adress: Fredsgatan 5 30246 Halmstad

Datum och tid

  • fredag 29 okt

Artikeln publicerades 5 november 2019