Bröderna Norberg på turné - nytt, gammalt och stulet

Köp biljetter 28 februari
  • Standup

"Kära gäst!

Det är med stor glädje vi nu kan meddela nytt datum för den flyttade föreställningen. Vi hälsar dig välkommen den 28 februari  2021 kl 19.00

Som vi redan tidigare berättat har vi utifrån myndigheternas rekommendationer flyttat hela turnén framåt. Nu hjälps vi åt för att övervinna viruset för att kunna återgå till en mer normal tillvaro där. Vi vill att teater och övrig kultur på lokala scener runt om i Sverige återigen ska ta plats i våra liv.

Spara biljetten! Den gäller till den flyttade föreställningen. I denna extra ordinära situation kan vi dessvärre inte lösa in din biljett, men du får gärna överlåta den till en vän.

Du kan nå oss på mailadressen info@jarowskij.se där vi försöker svara så snabbt vi bara kan, även om det just nu tar lite längre tid än vad vi önskar.

Ta hand om varandra!

Med vänlig hälsning, Jarowskij"

 

Se Halmstads Teaters sida kring Corona för att se vad som gäller för olika föreställningar

 

-----------------------------

Våren 2020 åker Sveriges hyllade humorduo Daniel & Emil Norberg ut på vägarna med föreställningen "Bröderna Norberg på turné-nytt, gammalt och stulet". De har tagit Youtube-Sverige med storm och deras succéartade parodier av Melodifestivalen har blivit ett lika självklart vårtecken som deklarationsångest och pollenallergi. Nu bjuder de upp till dans igen (nästan bokstavligen) med en show för hela familjen som blandar humor, sketcher, videoklipp och exklusivt material, bland annat från bakom kulisserna. Det utlovas parodigaranti och en skrattfest du inte vill missa! Så stretcha igång skrattmusklerna, aktivera applådsinnet och gör dig redo för en helkväll med bröderna Norberg!

 

Föreställningen varar 2h inkl paus.

 

Biljetter

Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se

Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.

Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.

Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.

Kontakt och adress

  • Plats: Halmstads Teater
  • Telefon: 0035-120200
  • Adress: Fredsgatan 5 30246 Halmstad

Datum och tid

  • söndag 28 feb 19:00

Artikeln publicerades 5 november 2019