Babblarna Andra Musikalen

Köp biljetter 6 mars
  • Familj-/barn

"Jag heter My Blomqvist Olsberg och producerar, regisserar och skriver manus till Babblarnas alla musikaler. Jag driver mitt enkvinnsföretag Mys Artisteri AB, vars främsta vision är att sprida glädje och riktigt bra barnkultur till de allra viktigaste vi har – barnen! Men den här våren har det som alla vet varit omöjligt att göra det.

Pandemin har omkullkastat allas våra liv. Jag som litet produktionsbolag och mina artister som står på scen, har vänt ut och in på oss själva för att försöka hitta andra kreativa lösningar som vi inte har fått genomföra. Vi har försökt gissa oss till när restriktionerna ska lätta och sedan flyttat föreställningarna dit. Vi som jobbar med kultur blev de första att stänga ner och antagligen de sista som får öppna upp.

Med sorg i hjärtat måste jag därför meddela att vi måste flytta fram föreställningen ännu en gång. Det nya datumet är lördagen den 6 mars 2021. Samma tid, biljett och plats i salongen gäller, så håll hårt i biljetten.

Du kan lösa tillbaka biljetten fram till den 31 augusti 2020 (exkl serviceavgifter), men jag hoppas och önskar av hela mitt hjärta att du följer med oss till nästa år. Det skulle betyda mycket för mig och alla inblandade! Om datumet inte passar, välj gärna att ge bort biljetterna till en vän. Eller om du inte kan gå i Halmstad, ja då kan vi fixa att du får gå i en annan stad. 

Vid byte av stad eller övriga frågor maila: scen@babblarna.se

Vi riktigt längtar tills vi ses igen! Tills dess kan ni tjuvkika på oss här: 
www.youtube.com

Somriga hälsningar från My och alla involverade i Babblarna-musikalen
/ Mys artisteri"

Se mer om vad som gäller kring corona och Halmstads Teaters evenemang.

------------------------------

Dundersuccén med första musikalen och 431 spelade föreställningar har fått en uppföljare!

En färgglad, bubblig, interaktiv, svängig och rolig föreställning med barnens stora favoriter Babblarna, Faffa, Vovvo och Klonk. Vi blandar språklek och svängig musik – och framför musikalen med tal, tecken, sång och dans.

Ni får träffa Babba som inte alls vill gå och lägga sig. Tillsammans med roboten Klonk vill Babba bygga en koja som de alla ska sova över i. Men Vovvo är busig och väcker Babblarna hela tiden… Barnen i publiken får dansa och sjunga med till både nya och gamla låtar; "Bibbel Babbel Bubbel", "Grattislåt", "Stompalång Tut Pling Sång", "Första Låten" och många, många fler.

Samtliga i publiken behöver en biljett, även de som sitter i knäet

"Rekommenderas från 2 år" för yngre och äldre besökare är givetvis välkomna. Det här är föreställningen för alla barn som inte kan sitta still!

Föreställningen är ca 40 min lång, utan paus.

Lämna gärna barnvagnen hemma eller i bilen.

Har ni sittkuddar? Så ta med denna.

 

Biljetter:

Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se

Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.

Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.

Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.

Kontakt och adress

  • Telefon: 0035-120200
  • Adress: Fredsgatan 5 30246 Halmstad

Datum och tid

  • lördag 6 mar 11:00 Halmstad Teater
  • lördag 6 mar 14:00 Halmstads Teater

Artikeln publicerades 5 november 2019