Babblarna Andra Musikalen

Köp biljetter 29 augusti
  • Familj-/barn

"På grund av det rådande läget gällande covid-19 i Sverige idag har vi tagit beslut om att flytta fram föreställningen med “Babblarna Andra Musikalen” som skulle ha spelats i Halmstad lördagen den 4 april.

Föreställningen kommer att flyttas fram till lördagen den 29 augusti. Samma tid och platser i salongen gäller. Din biljett gäller på det nya datumet, och du behöver inte göra något.

Eftersom vi vet att många vill komma och se Babblarna har vi valt att flytta musikalen till ett nytt datum, istället för att ställa in. Om du inte kan gå på föreställningen, så vill vi förtydliga att biljetten är opersonlig och kan du inte gå, ge gärna bort den till någon som kan eller vill se Babblarna. Ordinarie bokningsregler gäller, köpta biljetter återlöses ej.

Vi vill samtidigt passa på att uppmana de som känner sjukdomssymtom att stanna hemma och följa utvecklingen och myndigheternas information.
Varmt välkomna den 29 augusti!
/ Mys artisteri"

Se mer om vad som gäller kring corona och Halmstads Teaters evenemang.

------------------------------

Dundersuccén med första musikalen och 431 spelade föreställningar har fått en uppföljare!

En färgglad, bubblig, interaktiv, svängig och rolig föreställning med barnens stora favoriter Babblarna, Faffa, Vovvo och Klonk. Vi blandar språklek och svängig musik – och framför musikalen med tal, tecken, sång och dans.

Ni får träffa Babba som inte alls vill gå och lägga sig. Tillsammans med roboten Klonk vill Babba bygga en koja som de alla ska sova över i. Men Vovvo är busig och väcker Babblarna hela tiden… Barnen i publiken får dansa och sjunga med till både nya och gamla låtar; "Bibbel Babbel Bubbel", "Grattislåt", "Stompalång Tut Pling Sång", "Första Låten" och många, många fler.

Samtliga i publiken behöver en biljett, även de som sitter i knäet

"Rekommenderas från 2 år" för yngre och äldre besökare är givetvis välkomna. Det här är föreställningen för alla barn som inte kan sitta still!

Föreställningen är ca 40 min lång, utan paus.

Lämna gärna barnvagnen hemma eller i bilen.

Har ni sittkuddar? Så ta med denna.

 

Biljetter:

Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se

Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.

Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.

Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.

Kontakt och adress

  • Plats: Halmstads Teater
  • Telefon: 0035-120200
  • Adress: Fredsgatan 5 30246 Halmstad

Datum och tid

  • lördag 29 aug 11:00
  • lördag 29 aug 14:00

Artikeln publicerades 5 november 2019