Visor & Grimascher - Jack Vreeswijk & Brolle sjunger Cornelis

Köp biljetter 14 september
  • Musik

Kära biljettköpare

När vi senast bestämde oss för att flytta turnén Visor & Grimascher med Jack Vreeswijk och Brolle så var känslan att vi flyttade den med marginal. Men pandemin pågår fortfarande och vi inser att restriktionerna för allmänna sammankomster inte kommer att tillåta ett genomförande av turnén under april som planerat. Det är därför med stor sorg att vi måste meddela att Visor & Grimascher återigen måste skjutas fram, denna gång till hösten 2021 med förhoppningar om att rådande läge har förbättrats avsevärt.

Vår bransch har belagts med näringsförbud p.g.a. av omständigheter som vi inte själva har kunnat påverka, s.k. force majeure, något som också branschens juridiska ombud ställer sig bakom. Vår avsikt är att genomföra turnén så fort situationen tillåter detta, och vi vill inget hellre än att leverera den produkt som du har betalt för.
Som vi tidigare förklarat så har vi ingen möjlighet att återlösa biljetter. Köpta biljetter gäller således till nya datum och ni behåller era platser.

Nytt datum Halmstads Teater är 14 september 2021 kl 19.30.
Vi förstår att det är frustrerande för dig som biljettköpare och vi är så klart väldigt ledsna över den uppkomna situationen. Vi som produktionsbolag känner en stor tacksamhet för att du visar din förståelse och medmänsklighet under denna svåra tid. Tack vare detta kan vi erbjuda dig ett rikt kulturliv även efter pandemin.
Med stora förhoppningar om att vi kan ses till hösten!

MT Live AB
Vid frågor kontakta arrangören info@mtlive.se
Web: www.mtlive.se

Cornelis Vreeswijk - en av våra allra största artister genom tiderna. Få artister har blivit så folkkära som Cornelis. Han berörde, fick oss att skratta, gråta och älska. Den låtskatt som han lämnade efter sig har visat sig leva vidare från generation till generation, och många av hans låtar är mer aktuella än någonsin.

Jack Vreeswijk är sonen som under många år undvek att framföra sin pappas låtar, av rädsla för att bli jämförd med "sin gamla släkting". Men rädslan har på senare år förvandlats till stolthet, stolthet över att få vårda och förvalta ett arv som bara han kan föra vidare.

För Brolle har Cornelis och hans låtar alltid varit en stor inspirationskälla.

Så pass stor att han 2005 släppte albumet "En Stund På Jorden" där han tolkar Cornelis låtar. Albumet blev hyllat av såväl kritiker som publik.

Jack Vreeswijk och Brolle Wallmark. Deras vägar har korsats flera gånger genom åren och alltid har det funnits en önskan om att tillsammans göra en hyllningsförställning till Cornelis. Nu har den äntligen blivit verklighet.

Tillsammans bjuder Jack och Brolle på en föreställning där de tolkar Cornelis stora låtskatt på ett personligt, varmt och kärleksfullt sätt.

Föreställningen ger också en unik inblick i Cornelis liv och bjuder på berättelser om hur låtarna blev till, varför de skrevs och till vem de skrevs.

Medverkande:

Jack Vreeswijk – Gitarr och sång

Brolle – Gitarr och sång

Love Tholin – Gitarr, bas, klaviatur och cajun

Konsertlängd: 2 x 45 minuter

 

Biljetter

Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.

---------------------------------------------

Föreställningen spelas istället för den 19 mars 2020

"Till våra kära biljettköpare.
Efter att regeringen presenterade beslut om hårdare restriktioner för de som fyllt 70 år och uppåt så tog vi beslutet att flytta fram resterande konserter i turnén, trots att dessa
egentligen inte berördes av lagen om max 500 personer för allmänna sammankomster. Vi förstår att många av er som köpt biljett känner en oro och valet att flytta fram var därför inte svårt.
Vi vädjar till er förståelse för att vi har gjort allt vi kan för att det ska fungera så bra som
möjligt för alla parter. Hela produktionen som innefattar producenter, tekniker, musikanter, artister m.fl. upplever just nu den värsta ekonomiska krisen i modern historia. Köpta biljetter kommer gälla till nya datum, vi kommer inte göra några återköp. Vi befinner oss just nu i ett force majeure-läge och följer de riktlinjer vi fått från vår branschorganisation svensk live. Om ni inte kan gå på nytt datum så rekommenderar vi att ni försöker sälja er biljett eller kanske ge bort till någon vän, kollega eller liknande.
En sak kan vi lova - När det väl blir dags så kommer vi att göra allt för att ni ska få en
fantastisk kväll med oss!
Ta väl hand om er, nu mer än någonsin.
// MT Live

Se mer om vad se gäller kring corona och Halmstads Teaters evenemang.

-----------------------------

 

Kontakt och adress

  • Plats: Halmstads Teater
  • Telefon: 0035-120200
  • Adress: Fredsgatan 5 30246 Halmstad

Datum och tid

  • tisdag 14 sep 19:30

Artikeln publicerades 5 november 2019