Visor & Grimascher - Jack Vreeswijk & Brolle sjunger Cornelis

Köp biljetter 24 april
  • Musik

Cornelis Vreeswijk - en av våra allra största artister genom tiderna. Få artister har blivit så folkkära som Cornelis. Han berörde, fick oss att skratta, gråta och älska. Den låtskatt som han lämnade efter sig har visat sig leva vidare från generation till generation, och många av hans låtar är mer aktuella än någonsin.

Jack Vreeswijk är sonen som under många år undvek att framföra sin pappas låtar, av rädsla för att bli jämförd med "sin gamla släkting". Men rädslan har på senare år förvandlats till stolthet, stolthet över att få vårda och förvalta ett arv som bara han kan föra vidare.

För Brolle har Cornelis och hans låtar alltid varit en stor inspirationskälla.

Så pass stor att han 2005 släppte albumet "En Stund På Jorden" där han tolkar Cornelis låtar. Albumet blev hyllat av såväl kritiker som publik.

Jack Vreeswijk och Brolle Wallmark. Deras vägar har korsats flera gånger genom åren och alltid har det funnits en önskan om att tillsammans göra en hyllningsförställning till Cornelis. Nu har den äntligen blivit verklighet.

Tillsammans bjuder Jack och Brolle på en föreställning där de tolkar Cornelis stora låtskatt på ett personligt, varmt och kärleksfullt sätt.

Föreställningen ger också en unik inblick i Cornelis liv och bjuder på berättelser om hur låtarna blev till, varför de skrevs och till vem de skrevs.

Medverkande:

Jack Vreeswijk – Gitarr och sång

Brolle – Gitarr och sång

Love Tholin – Gitarr, bas, klaviatur och cajun

Konsertlängd: 2 x 45 minuter

 

Biljetter

Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.

---------------------------------------------

Föreställningen spelas istället för den 19 mars 2020

"Till våra kära biljettköpare.
Efter att regeringen presenterade beslut om hårdare restriktioner för de som fyllt 70 år och uppåt så tog vi beslutet att flytta fram resterande konserter i turnén, trots att dessa
egentligen inte berördes av lagen om max 500 personer för allmänna sammankomster. Vi förstår att många av er som köpt biljett känner en oro och valet att flytta fram var därför inte svårt.
Vi vädjar till er förståelse för att vi har gjort allt vi kan för att det ska fungera så bra som
möjligt för alla parter. Hela produktionen som innefattar producenter, tekniker, musikanter, artister m.fl. upplever just nu den värsta ekonomiska krisen i modern historia. Köpta biljetter kommer gälla till nya datum, vi kommer inte göra några återköp. Vi befinner oss just nu i ett force majeure-läge och följer de riktlinjer vi fått från vår branschorganisation svensk live. Om ni inte kan gå på nytt datum så rekommenderar vi att ni försöker sälja er biljett eller kanske ge bort till någon vän, kollega eller liknande.
En sak kan vi lova - När det väl blir dags så kommer vi att göra allt för att ni ska få en
fantastisk kväll med oss!
Ta väl hand om er, nu mer än någonsin.
// MT Live

Se mer om vad se gäller kring corona och Halmstads Teaters evenemang.

-----------------------------

 

Kontakt och adress

  • Plats: Halmstads Teater
  • Telefon: 0035-120200
  • Adress: Fredsgatan 5 30246 Halmstad

Datum och tid

  • lördag 24 apr 19:30

Artikeln publicerades 5 november 2019