Halmstads Lunchteater - Marta Parkman, jazz å jag

Köp biljetter 26 mars
  • Mat
  • Show
  • Teater

Att vara som alla andra eller gå sin egen väg? Denna förställning handlar om ett missbruk, av ett kanske inte så skadligt slag.
Visst har det funnits dem som jämfört jazz och swing musik med kokain och opium, men vem bestämmer vad som kan klassas som en missbruk och inte? Ja, ska vi verkligen alltid passa in i normen och spela efter noter? En terapeutisk och musikalisk resa genom 40-talets musikskatt där igenkänningsfaktorn är stor men också risken att sätta kaffet i halsen. Musik av Povel Ramel, Peder Olrog med flera.

Att vara som alla andra eller gå sin egen väg? Visst har jazz och swingmusik tidvis utsatts för hätsk debatt och orsakat moralpanik, men vem bestämmer egentligen vad som kan klassas som rätt och fel? Ska vi verkligen alltid passa in i normen och spela efter noter? En musikalisk vandring genom 40-talets musikskatt med hög igenkänningsfaktor. Musik av Povel Ramel, Peder Olrog med flera.

Medverkande: Marta Parkman, John Lönnmyr, Per Laang.

Eventet varar 1h 30 minuter utan paus.
Stolarna som är vända med ryggen mot scen kan vändas mot scen när föreställningen börjar.

Meny: Kålpudding, kokt potatis, gräddsås, lingon. Vegetariskt alternativ finns. Ange vid din bokning eventuella allergier och/eller om vegetarisk kost önskas.

Biljetter
Förbetalda och förbokade biljetter ska vara uthämtade hos biljettombud om du inte kan köra ut dom hemma senast 25/2 kl 18.00.
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00. Ledsagare betalar fullt pris.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.

Halmstads Lunchteater är ett samarrangemang mellan Riksteatern Halland, Destination Halmstad och Halmstads Teaterförening.

Kontakt och adress

  • Plats: Festsalen, Halmstads Teater
  • Telefon: 0035-12 02 00
  • Adress: Fredsgatan 5 30242 Halmstad

Datum och tid

  • Torsdag 26 mar

Artikeln publicerades 5 november 2019