The music of Bee Gees, stay´n alive

Inställt
  • Musik och konsert
torsdag 24 november 2022, 19.30–21.00
Halmstads Teater

På grund av de restriktioner och den stora osäkerhet som råder kring hur den närmaste tiden ser ut har vi tillsammans med alla inblandade tagit beslutet att ställa in turnén THE MUSIC OF BEE GEES - STAYIN’ ALIVE 2022 som du har biljett till.

Det är såklart ett svårt beslut att fatta men vi har levt med en pandemi och restriktioner i snart två år som gjort det nästan omöjligt att anordna och genomföra konserter.

Återlösen av biljett ska göras senast den 31 januari 2022 exkl serviceavgift.

Har du frågor maila till info@tourist.halmstad.se.

Alla som köpt biljetter har blivit kontaktade.

__________________

En hyllningskonsert till en av världens mest framgångsrika och älskade popgrupper med över 110 miljoner sålda skivor och mängder med listettor. Du får uppleva gruppens samtliga hits samtidigt som vi berättar historien om de tre bröderna från Australien som lade världen för sina fötter och skapade mängder av hitlåtar åt både sig själva och andra.

Längst fram på vår scen möter ni Magnus & Henrik Rongedal två av Sveriges bästa och välmeriterade röster och bakom dem hittar ni orkestern, som består av några av våra främsta musiker. Stå upp i bänkraderna, sväng på höfterna och sjung med till hits som Stayin’ alive, Night Fever, You should be dancing och Jive Talkin’ eller bara luta er tillbaka och njut av bländande stämsång och magiska melodislingor i How deep is your love, Too much heaven, Islands in the stream och många fler.

Showen är både röstmässigt och musikaliskt så nära originalet att, om man blundar, upplever man det faktiskt som att det är The BeeGees som står på scenen. Välkomna att njuta av en kväll fylld av odödlig popmusik!

Arrangör www.besterman.nu

Längd: Ca 2x50min + paus

Kontakt och plats

Plats: Halmstads Teater
Arrangör: Besterman AB