Drunkna inte i dina känslor med Maggan Hägglund - INSTÄLLT

  • Guidad tur och föreläsning
onsdag 5 oktober 2022, 18.30–20.30
Halmstads Teater - Figarosalen

Alla som har köpt biljetter till kvällen får sina biljetter återbetalade exkl serviceavgift. Du som har köpt biljetter har blivit kontaktad via mejl. Kontakta Halmstad Tourist center senast den 6/9-2022.

____________________________________

Drunkna inte i dina känslor: en överlevnadsbok för sensitivt begåvade. Med Maggan Hägglund

Ena dagen stark och kraftfull, en entusiastisk visionär som står längst upp på barrikaderna. Nästa dag känslig intill hudlöshetens gräns, en bräcklig skugga som helst vill dra täcket över huvudet och aldrig mer visa sig för omvärlden igen. Och visst … alla människor har ju olika lägen, eller hur? Men kanske är du extra känslomässigt begåvad. Kanske är du en HSP – en Highly Sensitive Person eller omger du dig med en?

Då är den här kvällen för dig!

Föreläsningen grundas på storsäljaren "Drunkna inte i dina känslor", skriven av Doris Dahlin och Maggan Hägglund. Under kvällen berikas du med en mängd konkreta tips, för dig som vill lära dig att leva –och överleva – med din känslobegåvning så att det gagnar både dig och din omgivning.

Innehållet för kvällen kan även liknas med en lektion på simskolan, med andra ord perfekt för alla som riskerar att drunkna i känslohavet. Drunkna inte i dina känslor – lär dig simma istället.

Evenemanget varar 2X45 minuter + 20 minuter paus.

Kontakt och plats

Plats: Halmstads Teater - Figarosalen
Arrangör: Atikko