Panta Rei Danseteater- Make Me Dance

  • Teater och dans
torsdag 19 oktober 2023 kl. 19.00
Halmstads Teater - Stora salongen

Make Me Dance är en föreställning om de val vi gör och de små, men universella berättelser, som formar oss som människor. En energisk föreställning som lämpar sig för flera generationer. Föreställningen är inspirerande och väcker nostalgi där publiken är en del av scenrummet.  

Make Me Dance är en energisk föreställning som lämpar sig för flera generationer. Föreställningen är inspirerande och väcker nostalgi. Rörelsematerialet och texterna är resultatet av diskussioner mellan de utövande konstnärerna och det kreativa teamet. Diskussionerna bygger på berättelser färgade av hur allt började och hur lusten att dansa blev nyckeln till framtiden och källan till utmaningar och framgång.  

I Make Me Dance är publiken en del av scenrummet och omgiven av scenografin.  

”Det kändes verkligen som om jag var en del av föreställningen, jag var med i föreställningen” (publikmedlem).  

Make Me Dance produceras av Brageteatret och Panta Rei Dance Theatre och är en del av det omfattande nationella projektet TILT.  

Citat ”Den här pjäsen handlar inte bara om dans som en passion, utan också om hur alla passioner är viktiga för att ge livet mening.”  

Journalisten Mari Johnsen Viksengen efter att ha sett Make Me Dance.  

”Jag skulle rekommendera alla att se föreställningen. Make me dance är en charmombomb utan like och fyller sin publik med energi och glädje.”  

Teaterungdom.no ”Make Me Dance” är så viktigt. De (Panta Rei Dance Theatre) berättar vad som kan hända om man engagerar sig i livet.” Eva-Maria Magel, Rhein-Main-Zeitung, Frankfurt Tyskland.  

Lämpar sig för publik från 13 år.  

Föreställningen varar ca 55 minuter utan paus.  

Biljetter: Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se 

Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center, ledsagare betalar fullt pris. 

Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center

Kontakt och plats

Plats: Halmstads Teater - Stora salongen

Datum och tid

  • torsdag 19 oktober 2023 kl. 19.00