Hallands Matfest

  • Festival och mässa
  • Mat och dryck
  • Humor och standup
lördag 16 mars 2024, 10.00–18.00
Halmstads Teater

Var: Halmstads Teater

När: Öppet mellan klockan 10.00-18.00 (20.00 i Dryckeskällaren) 

100 kr entré

Välkommen till Hallands Matfest, i entrén hittar du My Feldt och alla hennes godsaker, här kan du slå dig ner för en fika och god kopp kaffe.

I foajén på övre plan hittar du de halländska utställarna i ”Saluhallen”, här kan du köpa med dig massa goda och lokalproducerade varor hem som exempelvis korv, ost, honung & sill. På övre plan finns även ”Blomsterhörnan” proppfylld med inspiration inför våren och sommarens odlingssäsong, där handlar du lökar, knölar, vårkransar och massa annat härligt.

På övre plan, borta vid baren, finns dagens restauranger. Här hittar du Vallåsens Värdshus, Söderfamiljen och Sikta Stenugnsbageri som alla gör ett gästspel på Hallands Matfest. Passa på att njuta av en magisk lunch från deras grymma kök.

På stora scen varvas ett härligt program med start från kl. 11.00, Johan Blidberg och Rebecca Sellergren håller i trådarna och bjuder in gäster så som Food Pharmacy, My Feldt och självaste Erik Haag tar oss med på en resa i krogkulturens historia. Precis som förra året kommer Bicycle Beats underhålla med grymma toner.

I teaterns källare har Festsalen förvandlats till en ”Dryckeskällare”, här kan du gå på öl, vin och ginprovning och testa dig igenom det halländska dryckesutbudet. Det krävs ingen föranmälan till provningar och biljetterna köper du på plats. Anton Wernebäck kommer att spela gitarr och sjunga för oss och du köper pinsa eller korv med härliga halländska tillbehör.

Öppettiderna är mellan kl. 10-18, men nere i Dryckeskällaren blir det häng fram till klockan 20. Entrén är 100 kr och vill du gå ut och in får du en stämpel så du kan komma in igen, i mån av plats såklart.

www.halländskmatkultur.se kan du läsa mer och här uppdateras programmet löpande

Välkommen till Hallands Matfest

Kontakt och plats

Plats: Halmstads Teater
Arrangör: Hallands Matgille

Datum och tid

  • lördag 16 mars 2024, 10.00–18.00