Eldsjälsgala 2023

  • Musik & Konserter
onsdag 15 februari 2023 kl. 19.00
Halmstads Teater

Välkommen att fira Halmstads föreningsliv!

För tolfte året i rad bjuder Halmstads kommun in till en galakväll. Tillsammans lyfter vi fram och hyllar de ideella krafternas insatser inom föreningslivet under året som har gått.

Galan hålls onsdagen den 15 februari 2023 på Halmstads Teater. Vi bjuder på underhållning, mingelmat samt en högtidlig prisutdelning där vi presenterar årets eldsjäl inom kategorierna idrott, kultur, övrig förening, årets förening samt årets hedersutnämning.

Program

Kl. 18.00–19.00 Insläpp, fördrink och servering av mingelmat i Halmstads Teaters foajé.

Kl. 19.00–20.30 Eldsjälsgala

Konferencier: Rebecca Rosenlind Sellergren och Niklas Nilsson

Husband: Kvartiåtta

Årets artister: IZHAV, Robin Rademaekers (Halmstads kulturskola) och Christof Jeppsson.

IZHAV: Personen bakom indie/folk/pop projektet IZHAV heter Izabelle Norén som växte upp på den svenska västkusten. Efter många obesvarade frågor om livet gav hon sig ut på en resa där gatumusiken blev det som försörjde henne medans som hon liftade världen runt i många år. Hon landade till slut i de småländska skogarna där hon lever och verkar idag. Hon brukar beskriva sin musik som en konversation mellan henne själv och ett annat medvetande, som inte bara hjälper henne processa det som varit, utan även viskar om det som komma skall.

Robin Rademaekers: Robin Rademaekers är född 2009 och började spela piano hösten 2018 på Halmstads kulturskola efter att ha hört ett pianostycke av Beethoven. Han utvecklades snabbare än de andra eleverna och spelade redan samma termin offentligt. Han har deltagit i Mästarklasser för lärare på musikhögskolor och erhållit stipendium från Tempelriddarna i Halmstad.

Christof Jeppsson: Christof Jeppsson är en välkänd musikprofil i Halmstad och som har under 25 år skapat enorm glädje, personlighet och värme under sina 1000-tals framförande, detta gör Christof till en mångsidig och erfaren artist.

BILJETTINFORMATION

Galan för Halmstads eldsjälar är kostnadsfri för föreningsmedlemmar inom Halmstads kommuns föreningsliv. Biljetter släpps måndagen den 12 december och hämtas ut på Halmstad Tourist Center i Halmstads Teater. Vid uthämtningstillfället uppger du vilken förening du tillhör. Max åtta (8) biljetter per uthämtning/förening. Till allmänheten säljs biljetter för 100 kr/st. Antalet platser i salongen är begränsat och först till kvarn gäller.

Öppettider Halmstad Tourist Center, telefon: 035-12 02 00.

måndag–fredag 10.00 – 13.00, lördag – söndag (stängt)

Nominera din eldsjäl

Nominera din kandidat till årets eldsjäl senast fredagen den 27 januari 2023 på www.halmstad.se/eldsjalar

Information och frågor
Viktor Björk, Teknik- och fastighetsförvaltningen, viktor.bjork@halmstad.se

Patrik Sköld; Halmstads Teater, Destination Halmstad, patrik.skold@halmstad.se

Arrangörer för Halmstads eldsjälar är Destination Halmstad, Halmstads kommun, Hallands bildningsförbund samt RF-SISU Halland i samarbete med Hallandsposten.

Kontakt och plats

Plats: Halmstads Teater
Arrangör: Destination Halmstad, Halmstads kommun, Hallands bildningsförbund samt RF-SISI Halland i samarbete med Hallandsposten.

Datum och tid

  • onsdag 15 februari 2023 kl. 19.00