Before your visit

Vi ser fram emot att träffa dig på Halmstads Teater.

vas på Halmstads Teater

Information med anledning av Covid‑19

För närvarande genomförs planerade föreställningar, konserter och möten som vanligt. Vi följer dock noggrant och löpande myndigheters uppdateringar och rekommendationer gällande Coronaviruset.

Närbild på takkrona inne på Halmstads Teater

Bra att veta

När ska jag vara på plats innan föreställningen börjar? Var finns toaletterna? Hur funkar det med garderoben? Hur gör jag om jag vill lämna blommor till artisten? Här får du svaren.

Artist sjunger från scen i grönt ljus

Tillgänglighet

Teater och kultur är till för alla! Oavsett om du hör lite sämre, använder rullstol eller behöver hjälp av ledarhund. Här har vi samlat ihop lite bra‑att‑ha‑information.

Närbild på smidesräcke

Tid att njuta

Kom gärna i god tid så att du och ditt sällskap i lugn och ro kan ta något gott att dricka i Teaterbaren, mingla runt och njuta av den unika konst som finns här på Halmstads Teater.

Människor på väg in på Halmstads teater, sett innifrån

Hitta hit

Halmstads Teater ligger mitt i Halmstads city, bara ett stenkast från Nissan. Du har nära till ett rikt restaurangutbud, flera hotell och vårt prisbelönta, vackra stadsbibliotek.

Halmstad Teaters bar

Mat och dryck

I Teaterbaren kan du ta något gott att dricka och ett litet tilltugg både före föreställningen och i pausen. Vill du äta ute före eller efter föreställningen så finns det gott om trevliga restauranger.