Logotyp för Halmstads teater
Läs mer

Rickard Söderberg är Gaytenor - Riksteatern (Stora salongen)

7 februari kl. 19.00

Özz och Måns

Halmstads egen operasångare Rickard Söderberg har inte bara något viktigt att säga. Han har även förmågan att beröra. Under våren 2018 fortsätter han berika Sverige i scenshowen Rickard Söderberg är Gaytenor. Med en blandning av svärta och glimt i ögat kommer Rickard Söderberg varsamt lotsa publiken genom en personlig och inspirerande kväll där samtal varvas med musik.

- När jag vadar mig genom homofob dynga låtsas jag ibland att jag är superhjälten Gaytenor. Hans superkraft är sång, och hans hemliga vapen snällhet. Så nu sätter jag på migj hans fladdrande cape och drar på turné.

Med sig på scen har Rickard Söderberg två musiker, och med dem framför han allt från opera och musikal till pop och egenskrivet.

- Jag längtar efter att få möta människor runtom i Sverige för att berätta om min resa under en regnbågsprydd himmel, och om hur vi alla kan göra för att vara med och bygga en lite mer kärleksfull värld. Jag hoppas vi både kan kramas, skratta och gråta ihop under vår kväll tillsammans.

Rickard Söderberg är lika uppmärksammad för sin sång som för sin aktivism och sitt engagemang i samhällsdebatten, något han plockat med sig in i rampljuset via medverkan i folkära program som Sommar i P1, Körslaget, Let’s Dance och Melodifestivalen. 2016 vann han dessutom tidningen QX pris som årets HBT-person och ledde det mycket uppskattade ”Gatans kör” på SVT.

Fakta
Medverkande: Rickard Söderberg, Johan Reis(klaverinstrument), Hanna Remle(Blåsinstrument) Produktion: Riksteatern

Lokal arrangör: Halmstads teaterförening

Biljetter
Halmstad Turistbyrå (035-12 02 00) och www.ticketmaster.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Handikapplatser bokas på Halmstad Turistbyrå 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.