Logotyp för Halmstads teater

Halmstads Lunchteater med 123 Schtunk

4 oktober kl 12.00 (lunchservering från 11.30)

Eldsjälsgalan

Dags igen för underhållande lunchteater!

Att gå på Lunchteater ger energi och glädje och är ett trevligt sätt att möta vänner eller arbetskamrater på. Så ta med dig vännen, kollegorna eller dina kunder och upplev en trevligare form av lunch under en och en halv timme. Vi dukar upp god lunch på långbord i Halmstads Teaters Festsal. När ni hunnit äta och prata en stund sätter föreställningen igång. Vi bjuder på en timmes härlig underhållning. Det är 123 Schtunk som gästspelar med "Rid Inatt".

Tider

Kl.11.30-11.40 – insläpp och servering av mat
Kl.12.00-13.00 – föreställning

Meny

Välj mellan Örtbakad kycklingfilé från Knäred, Quinoasallad smaksatt med tranbär, sticklök & färska örter samt ruccolacreme eller Gravad lax. Serveras med en fransk potatissallad, citron, mixsallad och dillcreme. Eventuella allergier eller önskemål om vegetarisk mat anger ni i samband med bokning av biljetter. Mineralvatten, kaffe och efterrätt ingår.

Pris

295 kr /person (inkl. moms)

Om föreställningen

Efter publiksuccén och den kritikerrosade föreställningen ”Raskens – Vi går åt vilket håll vi vill! Inspirerad av Vilhelm Moberg” gräver Clowntrion 1 2 3 Schtunk vidare i den svenska och Mobergska myllan.

Denna gång tar gruppen sig an Vilhelm Mobergs berättelse ”Rid i natt”. De tre skickliga clownerna låter er möta Ragnar Svedje, Mor Sigga, Botilla Stånge, tjuven Ygge, änkan Annika, Hans i Lenhovda och en och annan korp. Improvisationer! Kroppar i rörelse! Nyskriven musik! Obegränsad kärlek, sorg och massor med skratt!
1 2 3 Schtunk visar Sverige som det var då och hur det är nu!

Om 1 2 3 Schtunk

1 2 3 Schtunk är clowngruppen som med sina oefterhärmliga versioner av klassiker som Shakespeares ”Hamlet”, ”Romeo & Julia”, ”Kung Lear” och Strindbergs ”Hemsöborna” drar fulla hus runt om i Sverige. Gruppen spelar även utomlands och har stor publik både i Finland och Egypten :0)
Deras föreställning ”Shakespeare – Den absoluta sanningen” har gått som Veckans föreställning i SVT.

Sedan februari 2014 har de alltså spelat historien om Raskens för utsålda hus.
Kära publik, missa inte det här! 1 2 3 Schtunk i högform!

123 Schtunk består av:
Josefine Andersson
Lasse Beischer
Dick Karlsson
Thomas Påhlsson

Läs mer om 123 Schtunk på Facebooklänk till annan webbplats och på deras hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kombinera lunchteater och konferens

Önskar du boka möteslokal samma dag för att kombinera lunchteater och konferens, skicka din bokningsförfrågan till konferens@halmstadsteater.se så hjälper vi dig!

Biljetter

Förbetalda och förbokade biljetter ska vara uthämtade hos biljettombud senast 30/9 kl 14.00.
Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00. Ledsagare betalar fullt pris.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.

Lunchteatern är ett samarrangemang mellan Riksteatern Halland, Destination Halmstad och Halmstads Teaterförening.