Logotyp för Halmstads teater

Exklusiv vinprovning med Giacomo Boscaini

15 november 17.00, Övre foajen

Vinflaska som häller upp i glas

Bistro Jarlenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster har glädjen att bjuda in till en vinprovning utöver det vanliga. Vi gästas av Mr. Giacomo Boscaini från italienska Masilänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, ett av Europas främsta vinhus. Han kommer att leda oss igenom denna exklusiva provning som innefattar ett glas mousserande samt fyra olika viner från Masi. Minst två av dessa kommer att vara Amarone.

I provningen ingår en lättare italiensk buffé. Självklart signerad Bistro Jarlen. Teaterbaren kommer att vara öppen och där kan du köpa mer av kvällens viner.

Varmt välkommen!

Om vinhuset Masi

Masi är ett av Italiens mest ansedda vinföretag och en huvudaktör på den italienska vinmarknaden. Hjärtat i verksamheten är den ursprungliga vingården Vaio di Masi, i hjärtat av distriktet Valpolicella, som familjen Boscaini köpte i slutet av 1700-talet. Idag omfattar Masi sjutton vingårdar i Valpolicella Classico-området, men man har även odlingar i Bardolino och Soave. Det är kanske just för sin Amarone som Masi är mest känd. Vinet görs av druvor som fått torka över vintern och är en internationell succe. Den första Amaronen som lanserades i Sverige 1994 var Masis Vaio Armaron. Idag producerar Masi fem varianter av Amarone, av vilka tre är vingårdsbetecknade.

Evenemanget pågår

17.00-21.00

Åldersgräns 18 år. Alkoholfria alternativ finns i baren på Halmstads Teater.

Biljetter

Halmstad Tourist Center (035-12 02 00) och www.ticketmaster.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Handikapplatser bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Gruppbokning bokas på Halmstad Tourist Center 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.